Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@butterfly333 citam to tu uz dlho, velmi mi to pomaha ked viem ze nie som jedina 😊 moj priatel je uzasny a stale veri ako by to bola samozrejmost 😊 dodava mi silu ale ani len netusi co prezivam kazdy mesiac pred mrchou a potom ked pride.. mam pocit akoby ma zradzalo vlastne telo 😢 ale potom sa znovu nakopnem a verim ze sa to raz podari 😊 prajem to vsetkym snazilkam 😊
@danyb aj ja verím že sa to raz podarí no mne ked príde ms tak som vpohode už som si zvykla že ms vždy príde.
@butterfly333 tak aspon budes milo prekvapena ked jedneho krasneho dna uz nepride 😊
@danyb takto by bolo pekne prekvapko
@katka1601 asi je to tak, ze to proste pride ked to tak netlacime 😊 my sme obaja ok, ale ja som bola este prednedavnom velmi v strese, lebo ma tlaci moj vek ale myslim ze tym ze som sa prestala sledovat som sa trochu ukludnila a priatel mi je velkou oporou 😊 len ma trapia tie priznaky zrejme z inofolicu.. verim ze vplyva na moj organizmus, citim kazdu ovulaciu ale tie moje prednosti bolia uz dva tyzdne.. tak mi to nejako do nicoho nezapada.. ani ovulka ani PMS.. fakt neviem
@danyb no nase tela si proste s nami zahravaju.ja tento cyklus mam tiez uplne divny mala som pozitivny ovu test na 14 dc a potom este aj na 19dc absolutne nechapem co to ma byt a v podstate ovu bolesti citim od 13dc az doteraz to som 27dc a ms nikde mozno zajtra no vacsinou mam na 27.
Ahojte dievčatá,
my sme sa s partnerom tiež snažili a nakoniec po 2 mesiacoch snaženia s práškami Inofolic a folandrol, čakáme bábätko. Som v 22. týždni.
Tým pádom mi ostali ešte nejaké sáčky ak by ste mali záujem, za rozumnú ceny veľmi rada posuniem ďalej.
@ivike67 mala by som zaujem
@danyb tiež s tou sviečkou som mala problém, že som sa dlho neudržala :D
rok sme sa pokúšali už mi to išlo veľmi na vervy, tak som poslala partnera na vyšetrenie a aj ja som bola. U svojho gynekológa som bola v decembri vtedy mi toto poradil, poctivo som dodržiavali, že som si na brucho ľahla aj 30 min. koncom januári som už mala 2 čiarky na teste. Podľa mňa veľa spraví aj psychika lebo som sama bola veľmi hotová, že sme mladí a nedarí sa. Potom čo sa nám nedarilo cca 9 mesiacov, začali sme tie vitamíny Inofolic a folandrol a snažila som sa na situáciu nemyslieť. Viem, že sa ťažko na to nemyslí, v januári keď som mala dostať už krámy som normálne cítila pred-menštruačné kŕče a plakala, že nám to nevyjde už asi nikdy a o týždeň som mala 2čiarky. 🙂 takže ti veľmi držím palce.
ježíš, to je také krásne 🙂 tak som rada, že ti to vyšlo 🙂 tuším skúsim aj ja to brucho 🙂 môj drahý bude na mňa asi kukať jak na debila, že čo som zase vymyslela, ale za // mi to stojí 🙂
Ja mozem z vlastnej skusenosti napisat,ze po uzivani inofolicu som ostala 2x tehotna.Raz pred dvomy rokmy a teraz taktiez.Pouzivala som ho mesiac a teraz sme 5tt.
@sweetlip my už tri mesiace inofolic a folandrol.. zatiaľ ništ, ale vravia, že treba užívať 6 mesiacov aby sa dalo zhodnotiť, či na Vás zaberá alebo nie.. tak to ešte nevzdávam, aj keď už sme s drahým riešili aj umelé oplodnenie.. aj keď ja som tomu neni veľmi naklonená, tak dúfam, že nebude treba 🙂
@danyb my sme tiež obaja ok snažime sa vyše 3roky od decembra beriem inofolic 2x1 a stale nič.

@chuchu86 to ano ked tužba je velika moja staršia segra čaka babo je v 23tt aj švagrina čaka je v 22tt dnes som hladkala maličku v brušku kopkala už sa na to teším dve bábatka tak dufam že sa aj ja pridám.