Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
dievčatá, naozaj tu nie je nikto koho bolia prsia z inofolicu dlhšie ako dva týždne? ja som taká zmätená.. už fakt netuším z čoho to je, cítim to priebežne celý deň a v noci už neviem ani spať na bruchu.. od mrchy to začalo a ešte neskončilo..
@danyb aj ja mám cyklus ukázkovy a stale aj mám aj ked beriem inofolic. Takže kludne skus 2x1
@butterfly333 oki tak vyskusam a uvidime 😊
@danyb @butterfly333 boze baby len keby nebol ten inofolic taky drahy 🙂 teraz berem jeden sacok denne ale dalsi cyklus /ak to nevyde/ budem brat dva denne 😉
@katka1601 veru je to drahe ja už od decembra beriem 2x1 tento mesiac to doberiem a stačí. Beriem druhy mesiac fytosoju a nič akurat mi to posunulo ovu aj o 5dni neskor.
@butterfly333 tak skus tu soju zacat brat skor ci?
@kakatulik moja minuly cyklus som ju brala od 3dc a ovu bola až 19dc čo vždy ju mavam na 14-15dc. Tento cyklus som brala od 2dc dnes som 15dc a ovu nikde.
@simkamatko ja som to už brala mne nepomohlo v ničom.
@butterfly333 ja uzivam este gynex no zatial tiez nic tak som chcela vyskusat femigad a ak ani to nepomoze ta ja uz neviem
@butterfly333 skusame vsetko mozne ze?este som citala ze aj vcelia materska kasicka by mohla byt fajn. 🙂
@katka1601 vmk už beriem asi tretie balenie. Minuly rok som brala aj tento rok beriem tento cyklus.
@butterfly333 a aku beries prosim ta?
@katka1601 beriem čistu vmk
prefuk vajcovodov... ale hovoril o nejakom zakroku ktory neni 100% účinný a plati sa zan 200€, alebo operacne ale za ten neviem ci sa plati ???? Boli to???
@trinity246 prefuk neboli.ja som po chvíľke aj chodila.🙂neboj sa.
Ahojte dievčatá. Neviem, či mi pomohol inofolic, vybrala som niekoľko balení, už ani neviem koľko, užívala som ho dosť nepravidelne, už som taká, ale náš zázrak prišiel až potom ako som zmenila prácu bez nočných, začala som do práce jazdiť na bicykli, keď už bola zima, tak peši, čiže denne 2x30 minút rezkou chôdzou, k tomu prechádzky so psom poobede na 45-60 minút. Nielenže som sa lepšie cítila, ale babatko prišlo bez akéhokoľvek rátania, cykly mam úplne mimo. A pila som veľa smooties, najčastejšie so špenátovým základom. Tak veľa šťastia aj vám.
A ešte som zabudla, ďalšiu sezónu na bicykli som síce zahájila, ale po mesiaci už boli dve čiarky, bola som veľmi unavená a mala som "pokazený" žalúdok a nevedela som z čoho 🙂 Snažili sme sa 2 roky, zmenený životný štýl trval ďalších 8 mesiacov. Nádej je vždy.
Ahojte, ostal mi inofolic 60+5 bal za 30+poštovné. Exp. 5/2019
Ahojte mam na predaj novy Inofolic 20 sackov a k tomu 7 ovulacnych testov za 12 🙂 Kto by mal zaujem piste mi spravu 🙂
Ahoj, má tu niektorá žienka skúsenosti s clostilbegytom??? 🤰
@matilda35 ano ja som ho teraz uzivala
@matilda35 aj som ho brala februar marec a nič. Teraz april maj fytosoju no zatial nič iba čo mi ta soju posunula ovu na neskor o 4dni.

@butterfly333 ja viem ☹ ale snáď to raz vyjde 🙂
a myslíš že mám brať 2x denne? bojím sa, že mi to rozhádže cyklus, mám úplne ukážkový