icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

butterfly333
23. máj 2017

@chuchu86 to ano ked tužba je velika moja staršia segra čaka babo je v 23tt aj švagrina čaka je v 22tt dnes som hladkala maličku v brušku kopkala už sa na to teším dve bábatka tak dufam že sa aj ja pridám.

danyb
23. máj 2017

@butterfly333 citam to tu uz dlho, velmi mi to pomaha ked viem ze nie som jedina 😊 moj priatel je uzasny a stale veri ako by to bola samozrejmost 😊 dodava mi silu ale ani len netusi co prezivam kazdy mesiac pred mrchou a potom ked pride.. mam pocit akoby ma zradzalo vlastne telo 😢 ale potom sa znovu nakopnem a verim ze sa to raz podari 😊 prajem to vsetkym snazilkam 😊

butterfly333
23. máj 2017

@danyb aj ja verím že sa to raz podarí no mne ked príde ms tak som vpohode už som si zvykla že ms vždy príde.

danyb
23. máj 2017

@butterfly333 tak aspon budes milo prekvapena ked jedneho krasneho dna uz nepride 😊

katka1601
23. máj 2017

@danyb ja este meram bt aj testujem ovu ale ked sa mi minu testy tak sa na to vykaslem aj ja lebo aj tak to neni k nicomu. 🙂 nasa mala sa nam podarila prave vtedy ked uz som rezignovala.len teraz nas uz tlaci cas 😉

butterfly333
23. máj 2017

@danyb takto by bolo pekne prekvapko

aureelia
23. máj 2017

@mravvcek akurát pozerám tú stránku, ešte som o tejto značke nepočula, ale zdá sa to byť lacnejšie ako Inof. len ja už ničomu neverím, vyskúšala som tolko možností že už neviem čo kombinovať a nič nepomohlo. ked sa mi minie Inof. tak objednám Inzitol od swansonu.

danyb
23. máj 2017

@katka1601 asi je to tak, ze to proste pride ked to tak netlacime 😊 my sme obaja ok, ale ja som bola este prednedavnom velmi v strese, lebo ma tlaci moj vek ale myslim ze tym ze som sa prestala sledovat som sa trochu ukludnila a priatel mi je velkou oporou 😊 len ma trapia tie priznaky zrejme z inofolicu.. verim ze vplyva na moj organizmus, citim kazdu ovulaciu ale tie moje prednosti bolia uz dva tyzdne.. tak mi to nejako do nicoho nezapada.. ani ovulka ani PMS.. fakt neviem

katka1601
23. máj 2017

@danyb no nase tela si proste s nami zahravaju.ja tento cyklus mam tiez uplne divny mala som pozitivny ovu test na 14 dc a potom este aj na 19dc absolutne nechapem co to ma byt a v podstate ovu bolesti citim od 13dc az doteraz to som 27dc a ms nikde mozno zajtra no vacsinou mam na 27.

mravvcek
23. máj 2017

@aureelia ja ta chapem. 5rokov som toto zazivala. Silno drzim prsty!

danyb
23. máj 2017

@katka1601 joj.. bodaj by uz neprisla mrcha jedna 😊 drzim palceky 😊 daj potom urcite vediet nech sa potesime vsetky snazilky 😊 mne ovu testy tiez ukazovali dve ovulky mesacne a len som bola z toho zmatena.. tak som sa na to vykaslala 😊

katka1601
24. máj 2017

@danyb dakujem si zlata.urcite dam vediet ak nepride este dva dni tak otestujem. 😉

ivike67
30. máj 2017

Ahojte dievčatá,
my sme sa s partnerom tiež snažili a nakoniec po 2 mesiacoch snaženia s práškami Inofolic a folandrol, čakáme bábätko. Som v 22. týždni.
Tým pádom mi ostali ešte nejaké sáčky ak by ste mali záujem, za rozumnú ceny veľmi rada posuniem ďalej.

danyb
30. máj 2017

@ivike67 gratulujem 🙂 ani nevieš ako si mi dodala nádej 🙂

nanuska123
30. máj 2017

@ivike67 mala by som zaujem

ivike67
30. máj 2017

@danyb ďakujem veľmi pekne 🙂
Nám ešte asi pomohlo aj to, že lekár poradil, že po pohlavnom styku si mám lahnúť na brucho a tak ešte chvíľu oddychovať. Neverila som tomu a podarilo sa. U nás mal partner pomalšie spermie.

danyb
30. máj 2017

@ivike67 tak to počujem prvý krát, mne hovorili, že si mám dať vankúš pod zadok alebo spraviť sviečku 🙂 žeby som vyskúšala to brucho? rozhodne je to pohodlnejšie 🙂

ivike67
30. máj 2017

@danyb tiež s tou sviečkou som mala problém, že som sa dlho neudržala :D
rok sme sa pokúšali už mi to išlo veľmi na vervy, tak som poslala partnera na vyšetrenie a aj ja som bola. U svojho gynekológa som bola v decembri vtedy mi toto poradil, poctivo som dodržiavali, že som si na brucho ľahla aj 30 min. koncom januári som už mala 2 čiarky na teste. Podľa mňa veľa spraví aj psychika lebo som sama bola veľmi hotová, že sme mladí a nedarí sa. Potom čo sa nám nedarilo cca 9 mesiacov, začali sme tie vitamíny Inofolic a folandrol a snažila som sa na situáciu nemyslieť. Viem, že sa ťažko na to nemyslí, v januári keď som mala dostať už krámy som normálne cítila pred-menštruačné kŕče a plakala, že nám to nevyjde už asi nikdy a o týždeň som mala 2čiarky. 🙂 takže ti veľmi držím palce.

danyb
30. máj 2017

ježíš, to je také krásne 🙂 tak som rada, že ti to vyšlo 🙂 tuším skúsim aj ja to brucho 🙂 môj drahý bude na mňa asi kukať jak na debila, že čo som zase vymyslela, ale za // mi to stojí 🙂

sweetlip
30. máj 2017

Ja mozem z vlastnej skusenosti napisat,ze po uzivani inofolicu som ostala 2x tehotna.Raz pred dvomy rokmy a teraz taktiez.Pouzivala som ho mesiac a teraz sme 5tt.

danyb
30. máj 2017

@sweetlip gratulujem 🙂 to bola iná rýchlovka 🙂

ivike67
30. máj 2017

@danyb dúfam, že tebe táto metóda prinesie to krásne obdobie, ktoré prinieslo mne 🙂 môj sa mi len smial, že čo som ešte schopná vymyslieť :D

sweetlip
30. máj 2017

@danyb ja som tiez nadsena.Zapral prvy krat tiez po mesiaci a nesklamal ani teraz.👍

danyb
30. máj 2017

@ivike67 Ďakujem veľmi pekne, bola by som nesmierne šťastná a môj drahý by asi od radosti z kože vyskočil 🙂 ale snáď sa čoskoro podarí aj nám 🙂 takže idem na to brucho 😀😀😀

danyb
30. máj 2017

@sweetlip my už tri mesiace inofolic a folandrol.. zatiaľ ništ, ale vravia, že treba užívať 6 mesiacov aby sa dalo zhodnotiť, či na Vás zaberá alebo nie.. tak to ešte nevzdávam, aj keď už sme s drahým riešili aj umelé oplodnenie.. aj keď ja som tomu neni veľmi naklonená, tak dúfam, že nebude treba 🙂

ivike67
30. máj 2017

@danyb hádam pomôže, potom napíš 🙂

sweetlip
30. máj 2017

@danyb neboj vsetko bude dobre.Kolko ho uzivas?1x denne?

danyb
30. máj 2017

@ivike67 momentálne mám plodné dni, ale drahý je v čechách.. tak keď sa zajtra vráti ešte vyskúšame, možno motyka vystrelí 🙂 dám vedieť určite 🙂

danyb
30. máj 2017

@sweetlip iba 1x denne, keďže mám všetky výsledky ukážkové, lekár povedal, že nemusím dávať dva, keď mám pravidelný cyklus aj ovulku, ale už som aj nad tým rozmýšľala, že keď sa teraz nepodarí, skúsim 2x denne..

butterfly333
30. máj 2017

@danyb my sme tiež obaja ok snažime sa vyše 3roky od decembra beriem inofolic 2x1 a stale nič.