icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

mlenna15
10. jún 2017

@butterfly333 tento mesiac som vyskúšala prvý krát fytosoju a presne to isté !ovulácia sa mi posunula o 5dní !potvrdené folikulometriou.... Ale meškajú mi kramy a dva testy mi ukazujú veľmi slabucku druhú ciarocku 🙂spravím testy ešte zajtra ráno

bibianka15
11. jún 2017

@danyb mna boleli tiez a pribrala som 5kg tak som ho vysadila a kupila inofolic combi.aby clovek nepribral🙂

butterfly333
11. jún 2017

@mlenna15 tak ty si ten lepší prípad super mocc držím palčeky aby boli krasne //. Ja zatial po ovu asi cca 5dpo tak mám času dost uvidím čo z toho bude.Dnes si robila testík?

zuzannaaa
11. jún 2017

@trinity246 prefuk boli ale nie az tak silno len ten moment a potom take podraznee a prejde to .....

danyb
11. jún 2017

@bibianka15 dik za radu, nevedela som ze s combi sa nepribera 😊 doberiem ten co mam a kupim combi 😊 a prsia ta uz nebolia?

bibianka15
11. jún 2017

@danyb nie už nič necítim iba keď má prísť ms🙂

danyb
11. jún 2017

@bibianka15 Dik 😊 a vela stastia 😊

mlenna15
11. jún 2017

@butterfly333 ahoj ďakujem pekne 🙂neuveríš som si robila clearblue s detektorom týždňa a vôbec nefunguje !vypol sa úplne a nič mi neukazuje no taká som nás....na, ako naschval :/

butterfly333
11. jún 2017

@mlenna15 nemaš normalny testik??

mlenna15
11. jún 2017

@butterfly333 včera som použila normálny a clearblue som si nechala na dneska, celá natesena reku tento určite nesklame a takto so mnou vybabral 🙂...Keďže je nedeľa nedá sa mi kúpiť:/ inak som si merala bazalnu teplotu ráno a mala som 37,1.Urcite dám vedieť čo najskôr ako to dopadlo 🙂

butterfly333
11. jún 2017

@mlenna15 tak to budem čakat na // a mooc držat palčeky. Aj maš nejake priznaky? Lf si mala aku teda aku mávaš?

mlenna15
11. jún 2017

No ved to že žiadne príznaky nemám neboli ma bruško, ani prsia nemám bolestivé jedine posledné dva tri dni mi je do plaču zo všetkého a som straaaasne nervózna 🙂vieš už som raz potratila pred 7mesiacmi tak na slabé paličky sa nechcem veľmi spoliehať :(

mamina87
12. jún 2017

Krasne ranko zienky ...no mam na vas otazocku ...od 3.6 beriem Inofolic ...a cca 20teho by som mala dostat stopku ...meriam si aj bt a ta mi skace jak na hojdacke ..ovulku som este nemala ..je sanca ze este ovulka moze prist? Dakujem za odpovede😊

zuzannaaa
12. jún 2017

@mamina87 kolky dc si ?

danyb
12. jún 2017

@mamina87 šanca že ešte budeš mať ovulku je, ak sa ti posunul cyklus, ale to by si mrchu toho 20-teho určite nedostala, skúšala si ovu testy? či ideš podľa BT? skús priložiť graf 🙂

mamina87
12. jún 2017

@zuzannaaa dnes som 24dc

mamina87
12. jún 2017

@danyb ovu test nemam a nerobila som ...idem podla bt ....mam dlhy cyklus 31-34 kedy ako ...bola som pri zenskej od 9dc a nic tam nevidela ...a ani o par dni neskor ze by som mala ovulovat preto mi dala inogolic ...a graf mam ako na topogane 😂😂😂

danyb
12. jún 2017

@mamina87 to máš riadny blázninec.. 🙂 sa v tom nejako strácam, ale podľa mňa ovulka ešte nebola, to by ti tak neklesla teplota.. a koľko dní máš luteálnu fázu? lebo podľa mňa ešte môže prebehnúť, ale sa ti trošku posunie cyklus.. alebo má anovulačný cyklus, to sa niekedy stane, takže nebuď smutná 🙂

mamina87
12. jún 2017

@danyb no lutealnu fazu netusim ..bt si meriam od minuleho mesiaca od polovici ...takze netusim ..len dufam ze inofolic mi ten cyklus upravy 😆

danyb
12. jún 2017

@mamina87 tak uvidíme, čo z toho bude 🙂 inofolic veľa ženám pomohol aj s úpravou cyklu aj s otehotnením, ale viem, že niektorým ženám nezaberá, tak dúfam, že nepatríme medzi ne 🙂
určite daj vedieť ako to pokračuje, som zvedavá aj na ten tvoj podarený graf 🙂 si jednoducho výnimočná 🙂

butterfly333
12. jún 2017

@mlenna15 ahoj no ako robila si testík?

mamina87
12. jún 2017

@danyb tak dufam ze aj zaberie 😃 lebo ked nie zenska lekarka si ma uzije 😃😃😃 tento mesiac uz neriesim ..bo s mojho grafu som jelen ..uz cakam len na stopku 😊 a este sa chcem opytat moze sa s inofoliku pribrat?

danyb
12. jún 2017

@mamina87 no ja som začala čtvrtý cyklus s inofolicom a mám silnejšie PMS príznaky a prsia ma bolia vkuse už mesiac a bohužiaľ som aj pribrala, ale ak sa to podarí, tých pár kíl navyše mi nebude vadiť 🙂 ale jedna kočka mi doporučila inofolic combi, že vraj z toho sa nepriberá, tak doberiem inofolic, ktorý mám a skúsim ten combi.. uvidím čo sa stane 🙂

mamina87
12. jún 2017

@danyb ze tych par kil navyse sa pri tehu strati 😊😆😆😆 a ako dlho uz sa snazite ?

danyb
12. jún 2017

@mamina87 vyše roka.. minulý rok v apríli som potratila a odvtedy sa nedarí.. ☹ a už mi z toho regulérne šibe, lebo sme obaja v úplnom poriadku.. a stále ništ ☹ ale je tu veľa báb, čo čakajú oveľa dlhšie a veru niekomu sa aj po takom dlhom čakaní pošťastí, tak verím, že aj nám 🙂

mamina87
12. jún 2017

@danyb juuj tak mne by uz siblo ..my sme sa este len teraz zacali snazit ...ale to ze neovulujem som bola smutna ...len dufam ze sa dam dokopi a ze to pojde a zadari sa aj nam 😊😊drzkam palceky Vam 😊💙💖💖💖💚💛

danyb
12. jún 2017

@mamina87 však mne už veru riadne šibe.. 🙂 môj drahý je zo mňa hotový, tak to musím trošku pred ním maskovať, lebo on je potom nešťastný zo mňa ☹
ďakujem, veľmi by som bola šťastná, len občas už myslím aj na to, že možno nám to nie je súdené.. a asi to proste nevyjde.. on tomu stále verí, že sa to podarí, ja už občas aj nie.. ☹ ja som teraz trošku v strese, lebo som mala včera dostať mrchu ale test snehobiely a BT padla dole.. takže som zmätená 🙂 a MS chodieva ako hodinky..
tak držím palčeky aj ja tebe 🙂

mamina87
12. jún 2017

@danyb dakujem 😊😊 vsak uvydis ako ti bude v priebehu tyzdna ..mne teplota klesa az druhy den ked mam uz stopku ..dost cudne 😆😆😆 drzkam palceky aby boli kolajnicky 😊

danyb
12. jún 2017

@mamina87 práve som si čítala článok a podľa BT určite tehu nie som ☹ jedine že by som bola výnimočná 😂 nevadí, ideme ďalej 🙂 nestrácame nádej 🙂
aj ja ti držím palčeky 😘

mamina87
12. jún 2017

@danyb drzim palceky aby sa zadarilo cim skor 😊

sticker