Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
Ahojte mam na predaj novy Inofolic 20 sackov a k tomu 7 ovulacnych testov za 12. Kto by mal zaujem piste mi spravu 🙂
Chcem sa Vas opytat ci je dobry caj pre zeny s jednoty ..su tam same bilinky ...pije tu niekto ? Ci nie? A pomohol? Dakujem za odpovede😊
prosim vas myslite ze staci si kupit kyselinu listovu anie inofolic ohladom tehotenstva planovaneho?
Cawte kupim inofolik ak ma niekto na predaj ta mi napiste do spravy ps:vopred peniaze neposielam
@nektarik ahoj, mala by som záujem, ak je Tvoja ponuka aktuálna.
@lusinkakiss ahoj poslala som ti IP 🙂
Ahojte, nezostal niektorej inofolic? Mala by som záujem 🙂 Ďakujem
Ahojte snazilky🙂
S mojim manzelom sme sa pokusali o babo rok no neuspesne. Isla som za gynekologom, vysetril ma a povedal mi,ze som v poriadku. Menzes mi chodi pravidelne sem tam mi najviac meska dva dni. Odporucil mi prasky Inofolic na jeho odporucanie som si to kupila a brala povinne jeden sacok denne.
Uzila som len par sackov a mrcha neprisa, urobila som si tehu test no bol negativny. Tak sme zasli za gynekologom vysetril ma,spravil sono no nic nevydel. Mala som zapal tak mi predpisal capiky a pichol vyvolavacku ak sa mi nedostavi menzes do 4-5 dni tak mi kazal spravit tehu test a prist. Mrcha neprichadzala tak som si sprvila zas test a zas nic ☹ boli sme sklamany. Isli sme za gynekologom vysetril ma vsetko v poriadku zapal som uz nemala. Pichol my vyvolavacku, mrcha sa dostavila no trvala kratko len 2 dni. Tak som si spravila tehu test a boli tam dve ciarky - jedna ciarka bola slabsia. Po dovolenke sme bezali za gynekologom aj s pozitivnym testom a tehu nam potvrdil 🙂 Ked som bola u gynekologa zacinala som uz 12 tyzden, takze niekedy je lepsie si spravit tehu test pozdejsie, lebo mne ukazalo ked som zacinala 11 tyzden. A Inofolic vrelo odporucam. Vela stastia snazilky 🤰
Ahojte chcem sa spýtať či máte niekto na predaj nosifolduo.dakuje:kissing_heart:
Ahoj s priatelom sa snazime cca 2 roky😞uz som stracala nadej ked mi kamoska poradíla Inofolic.od dnes uzivam👌som plna ocakavani😊mam problem zo stresovym hormonom ktory mi tvori štitna zlaza tak uvidome a menzes mam v priemere 3dni cca😞dufam zr aj ja sa budem moct co chvíla pochvalit dobrou spravou😊
@michaela7713 drzim ti palce skuste ist niekam na dovolenku aspon na par dni vypnut
@pepka29 dakujem pekne😊
@pepka29 to je úžasné, a neuveriteľné zároveň, ja beriem infolic denne uz 3 a pol roka, no zatial nepomohol :( posledné dva mesiace pijem až 2 sačiky denne, dnes mi mešká menzes už 7 dní, a test negatívny, mám niekedy v cykloch síce výkyvy, ale inofolic mi pomaha, že tie posledné roky čo ho beriem je celkom pravidelný, no neviem čo si mam myslieť, nemam žiadne tehu priznaky, len občas krče v bruchu a krízoch, prsia bolia trošku...už som unavená z toľkého čakania na bábo :(
Babenky ostal mi naviac inofolic+folandrol(partnesky balicek20+30) ak by mala niektora zaujem piste ....🙂
@adulyenocka mam zaujem aj o folandrol aj o inofolik pisem spravu
Ahojte,ostali mi Inofolic 35ks, expiracia 5\2019
Zostalo nam inofolic a folandrol, poslite spravu ak mate zaujem.
@bipa mam zaujem napiste mi spravu
Ahojte nema nekto na predaj inofolic?
@edita0527 cena?
20 Eur s poštovným
Aj ja uzivsm od 26.6.2017. Zacala som brat po ovulacii. Ja dudam ze sa tento mesiac zadari. 🙂 verim.
Ajojte😊mam otazku tyzden beriem inofolic mam tak citlive prsia ze koniec😞a v podbrusku sa mi cosi deje😊je to normalne?
Ahojte, ti co ste brali inofolic mali ste normalne ovulaciu ? dakujem.
@aureelia na vyšetrení si bola? Ja som tiež brala inofolic, ale neotehonela som, potom dr spravila nijake vysetrenie a prislo sa na to, ze folikul praskne skor, nenarastie do pozadovanej velkosti, preto sa mi nepodarilo otehotniet. Brala som 4 mesiace tbl., chodila som pravidelne na kontroly, kde na ultrazvuku sledovala dr.folikul a podla jej pokynom sme mali sex. Ale ani tak sa nam nedarilo, az som sa na to vykaslala v novembri, ziadne tbl m nebrala, ziadne prasky a cuduj sa svetu mesiac na to som otehotnela. Uz mam 10m krasnu dcerku. Inak vela robi aj psychika. Uplne som to vypustila z hlavy, zacali sme planovat dovolenku do USA a vtedy to prislo...takze mame doma Ameriku 😃

babuľky, beriem štvrtý deň inofolic dva za deň, predtým som brala tri mesiace len jedne denne a teraz mi býva zle od žalúdka, keď sa nenajem ale aj keď sa najem, úplne ako keď som bola tehu.. už neviem čo to je.. moje telo mi dáva divné signály.. prosím mali ste to niektorá z inofolicu?