Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
mne aj bez aj s inofolicom normalne bola! Ja som to kontolovala ovu testom aj som cítila píchanie,takže som vedela vždy. Robila si testy?
Dievcata mozem sa spytat ako uzivate Infolic 2 sacky denne alebo 1 sacok denne? A este sa chcem spytat ci cely mesiac alebo len do ovulacie a potom ho vysadite?
A este ak Vasi partneri uzivaju Folandrol tak rano ci vecer? Ci jeden ci dva sacky? Dakujem moc 🙂
ja som na začiatku brala len 1 , potom postupne 2 (1ráno 1 večer) a celý mesiac, bez prestávky! Partner bral Folandrol na zlepšenie spermiogramu, a potom keď už bolo všetko ok, tak začal brať Macu.
@edita0527 dakujem pekne za odpoved..ja ze staci do ovulacie..
čítala som veľa príspevkov, niekto tvrdí ,že stačí do ovulky, ja som pre istotu brala aj po. 🙂
Mne sa podarilo otehotnieť keď som brala nosifol duo kyselinu listovú a včela kašička propolis a duphaston.a nebrala som ani mesiac ten nosifol duo a som 7tt.budem vám držať palce všetkým a by ste si našli // čiarky čím skôr.😘
@edita0527 tak teraz neviem 🙂 Skusim este pozriet 🙂
@katikaa222 ja som užívala inofolic od prvého dňa ms, jeden sacok denne....až kým som otehotnela, vysadila som.
Ja som vybrala 1 balenie a brala som rano a vecer a 2 balenie som uz nevyuzila lebo som nasla // 🙂 mam zvysne 1 krabicku ak by ste mali zaujem....drzim kazdej palce 🙂
Baby moja skusenost s inofolicom je asi takato.bez neho som mala cyklus celkom pravidelny len ovu bola u mna vzdy raz skorej raz neskor proste som chcela aby sa to nejako ustalilo tak som zacala brat inofolic.prvy mesiac mi skratil cyklus na 25 dni a ovu bola na 19dc.a druhy mesiac sa ovu vobec nedostavila len v prostred cyklu som mala spinenie.teraz som 25 dc ovu nikde bt nizka a vobec teraz netusim kedu sa dostavi ms.takze mne to totalne rozhadzalo cyklus.som s toho sklana lebo som do toho vkladala velku nadej ked som citala ako vela babam pomohol. ☹
Inofolic pomáha babám čo majú PCO a nie ine.
Baby chcem sa opýtať, beriem inofolic druhý mesiac a pozorujem, že po menštruácii mám viac hlienu, hustejšieho a je taký do žlta. Nesposobuje mi žiadne problémy. Pred užívaním som nič podobné nemala preto chcem vedieť, či je to ok. Ak má niekto podobnú skúsenosť 🙂
@nektarik cena inofoliku?
Moja skusenost s inofolikom prve balenie bolest prs podbruska 13 dni som mala kramy po cca 2 tyzdnoch opat 5 dni teraz mi to nerobi nic a beriem uz 4 krabicku
@simkamatko 10€
ja nemam pco, a neviem ci inofolic pomohol, ale ja som brala inofolic, a manzel folandrol. Este nam ostali skoro cele balenia.
Babi ponúknite inofolic
Ďakujem
Cawte zienky prosim poradte mi co mam robit
stale sa mi robia cysty navajecnikoch v case kramoch chodim na kontroly ci nemam cystu a ak ju nemam nasledne na 3dc zacinam uzivat clostyl begit no lenze terz ma moja dr dovolenku a akurat mi zacala mrcha 25den a teraz newem ci mam uzivat od toho 3az po 7 dc clostyl alebo co :(
aa kramy mam pocitat ako uz bude krv ci aj spinenie??
@barbi339 A nebola si počas cyklu na folikulometrii? Či teda prebehla ovulácia lebo ak áno, tak nevidím problém prečo by si nemohla užívať clostyl. Cysta zvykne aj bolieť, pichať po stlačení brucha, preto ak sa cítiš ok a nemáš ťažkosti tak by som ten clostyl brala...musíš vedieť ako sa cítiš 🙂
Cawte baby kupim inofolik za rozumnu cenu piste spravu
@simkamatko takze neberies odomna nakoniec ?
@nektarik beriem ale malo co si tu a neviem sa stebou spojit mozem prist tento tyzden pon ? Napis spravu mi

@edita0527 lebo mne nejak nechodi tak neviem co sa stalo. Predtym vzdy bola. Tak neviem ci to nie je tym Inofolicom.