Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
včera večer ma strašne pichlo v podbrušku, až som poskočila na stoličke. bolesť bola taka silna že sa to dalo cítiť až v konečníku. dnes od rána mam taký tlak v maternici, mierne pichanie a trochu cítim aj kríže,ale len na jednej strane. neviete mi povedať čo to môže byť? :-/
Dobrý večer chcela by som sa spýtať ohľadom prefukov vajcovodov.....idem tam o tyzden myslela som si ze je to jednodňova záležitosť ale primár mi povedalze mysim ratat cca 3-4 dni ak nenastanu komplikácie.....prečo???? A co si mam presne zobrat do nemocnice ??? Ďakujem za akúkoľvek radu 😊
@trinity246 môžem sa opýtať kam ideš na zákrok? Mňa to možno tiež čaká a dr. Mi povedala že to je jednodňová chirurgia čiže v ten deň , Max. Nasledujúci pôjdem domov
@majuska72 do levic v Nitre mali volne az od septembra...vsetko plne aj mne moj doktor povedal jednodňovka a nakoniec 3-4dni
@trinity246 aha. No mne dr. Tiež vravela Nitra alebo ešte mi hovorila o Sliaci. Tak ak budem musieť ist, pôjdem na Sliač , počula som dobré ohlasy naň.
@trinity246 a inak aj moja svagrina bola pred pár rokmi v LV a tiež tam ležala tak do týždňa. Možno len v LV to tak je.
Je tu aj bazár čože by nie
@majuska72 aha dakujem.
@majuska72 mne doktor povedal Nitra a Levice a odporúčil mi Levice ze sa tam aj skor dostanem ako do nr a aj ze su lepsii.
@trinity246 jasnacka 🙂 tak držím palce nech všetko dobre dopadne ;)
@trinity246 ja idem tiez a budem tam.max 4hodiny
Baby,mám na predaj partnerský balíček Inofolic20 vrecúšok +folandrol 30 vrecúšok,nový zabalený balíček,kolegyňa už porodila a našla doma,nemá tu účet,tak posúvam ja 🙂 cena 24€
@majuska72 dakujem 😊
@martina7905 no ja max 4 dni 😊
ahojte niekto na predaj inofolic dakujem 🙂
@emiliasp mala by som záujem pokiaľ je ešte v záruke
Tak nam sa stale nedary ,a to uz berem aj Inofolic, 27 jula budem mat 45 uz to vzdavam😢
@modraorchidea je ešte v záruke do konca októbra, poslem vám údaje k platbe do ip?
Dievcata mate niektora na predaj inofolic? Dakujem
@adulyenocka píšem IP
@jajoda mam 38ks exp.2019 25€+posta
Mam na predaj inofolik exp.2019 38ks cena 25€+posta na cene sa da dohodnut
aj ja mám, 35ks,exp.2019, cena 18 aj s poštou
Ahojte baby vie mi niekto poradiť. Pred menzesom vždy ma bolela prusia. A teraz necítim žiadne bolesť. Len občas pihanie poď bruško. Mala už
Niektoré skusenost s tím?:

ahojte dievčatá, ja som začala brať inofolic 1.7.2017. 3.7.2017 mi prišla MS. skončila 9.7. od 10.7 od skončenia MS do včera večera sme mali zatial sex každý den. samozrejme dnes pokračujeme 😀 podla výpočtu by som mala mať plodné obdobie od 14.7. do 20.7. dnes pocitujem také jemnučké pichanie, pulzovanie v maternici. aj pravý vaječník trochu cítim. ale ozaj len trošičku.dosť som nafuknutá už 4 deň, sem tam ma obleje studený pot a som velmi nesvoja.hoc čo ma rozčúli. MS očákam 2.8.stretla sa už niektorá s niečím podobným?ďakujem za odpovede