Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@jaja63 no ved to ja sa stravujem zdravo veľa zeleniny cukry skoro vôbec a dosť športujem, len pri tom inofolicu som nejako pribrala ale už som ho vysadila pred dvoma mesiacmi a 5kg dolu.No neviem mne to bohužiaľ nepomohlo aj keď vidím že veľa dievčat si to chváli. Inak bolesti som aj ja mávala vajecnikov také pichania často
@jaja63 tak si správ test a uvidis vide ti pozitivny. 😉
@mlenna15 ja to este skusim dalsi mesiac a uvidim..teraz som to ale vysadila,lebo naozaj mam taky silny PMS,ze sa zblaznim..silne krce v bruchu,nafuknuta,nervozna,prsia tiez citlive a tak som zvedava,ze na kolky den mi to pride,lebo podla priznakov by som povedala,ze hned zajtra rano..☹ ale zase cim skor pride tym skor bude dalsi cyklus.
@tinkaronko0710 urobila som si aj test pre istotu,ale teraz vecer a bol negativny,preto myslim,ze to je PMS
Pridávam sa k Vám kočky začala som ho brať aj ja 🙂 síce až 15 DC a dnes som 17 DC ale tak snád nevadí, ovulka netuším či bola nakoľko ovu testy všetky negatívne :-/
Dievcata mam na predaj otvorene balenieE INOFOLIC /11 sackov/ za symbolicku cenu + este dalsie doplnky k otehotneniu /kyselina listova, rybi olej, FEMI kvapky/ Info sprava 🙂
@emuska08 Ahoj a cena by bola aka Prosím ta? Ďakujem
@tinkaronko0710 Iba ten INOFOLIC?
ahojte, ja opäť s tym mojim PMS 🙂 dnes mam 25DC a prave som si uvedomila, že žiadne krče, žiadne bolesti, nič...normalne nechapem, čo sa s mojim telom deje
@emuska08 ano ak môžem poprosit o infolic . Ďakujem
Ano ostala 👌😘a mam druhe plne balenie na predaj aj s ovul.testami
@reni1512 máte Prosím Vás inofolic?
@tinkaronko0710 ano 🙂 mam cele balenie uz som nestihla otvorit, mrknite moj bazar
@tinkaronko0710 5 e aj s postou
@reni1512 a cena by bola aka? Ďakujem
@emuska08 a koľko je ks v baleni? Ďakujem
@tinkaronko0710 20ks + 2 mam navyse z predosleho.Predavam za 10e
@reni1512 mám záujem. Ďakujem
@tinkaronko0710 oki, ak mi viete napisat cez bazar bude super, mam ho tam
@reni1512 napíšte mi spravu ak sa Vám da. Dakujem
@emuska08 mám záujem o inofolic. Ďakujem
Baby odkedy beriem inofolic ma 3 kg hore je mozne ze zadrzuje vodu lebo tuk to neni neprepchavam sa niako.
@milos32nika21 ale vidíš to len na váhe alebo je to citeľné aj na oblečení?
Ahoj baby nemá tu niektorá z vás predať inofolic keď vám je už nepotrebný? Veľmi by ste mi tým pomohli chceme mať babo po dvoch potratoch 😔😔😔😔 a zjavne mi pomáha lebo doktora mi povedala že som na dobrej ceste tak keď máte a nepotrebuje ho prosím napíšte. Ďakujem
@katka5101994 však to kúpiš aj v lekárni 🙂 ja som ho kúpila v dr. max 🙂
@sonya6 ja viem len ci ho dakto nepredáva za výhodnejšiu cenu a viac kusový ako v lekárni 😉
@katka5101994 jáááj no áno máš pravdu 🙂 ja som tuším videla niekde ale na internete v lekárni 60 ks za cca 30 € 🙂 ja mám 20ks za 15 čiže to by sa isto oplatilo 🙂
@katka5101994 ja objednávam cez pilulka24.sk a za 34€ a doprava zadarmo
@sonya6 ved to ze len na vahe na obleceni ani nie

@mailinka4 ahoj ja som mala tento problém. Predtým ako som nebrala Inofolic menstruaciu som mala vždy 30deň.A keď som brala Inofolic asi pol roka vždy sa mi posunula až na 35deň.Prestala som ho brať, rozhadzalo mi to cyklus a ešte som aj pribrala :/