Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@milos32nika21 presne to iste sa stalo aj mne, už po dvoch týždnoch som mala plus 2kg a to bol riadny šok. Oblečenie som meniť nemusela, ale malo to u mňa efekt, že som mala nafuknutejšie brucho. A teraz mam tesne pred MS, tak mi aj viditelne narastli prsia, tolko mi nezvykli normalne pred MS.
@majuska72 ďakujem nájdem si to 😊
Baby, zostal niektorej inofolic? Kúpim 🙂
Baby mám na predaj Inofolic Combi 28 tabletiek expiracia do 4/2018
@martinkaq aké je cena prosim Vas?
@reni1512 ale veď to beriem ja uz. Tak to neponúkajte.
@tinkaronko0710 su predane na dobierku ja neposielam bohuzial
@reni1512 v poriadku. Dovidenia dopo
Ahojte mam napredaj inofolic 13 vrecúšok expiracia do 7/2019
@92katka a cena je aka Prosím ?
@tinkaronko0710 9€ plus posta
@92katka tak mám záujem
@tinkaronko0710 posilte mi vase udaje do ip 🙂
Baby, zostal Vam inofolic? Kupim 😉
Baby mam otazku ma niekto skusenost s p.Havelkom?napište mi prosim chcem sa niečo opytat
@simkamatko - s čo robí ten pán ?
Je to lekár?
Dobry den, stale aktualne na predaj 50 ks inofolic za 20eur. exp.5/2019.
@boba82 je to aktualne? Ďakujem
@tinkaronko0710 ano
Ahojte mam na predaj 2 krabice inofolicu ak by bol zaujem.

@milos32nika21 tak to je určite iba voda a vobec by som to neriešila 🙂 ženské telo prirodzene zadržiava viac vody a môže byť že niečo z daných zložiek ma na teba taký vplyv ako náhle to vysadíš váha klesne 🙂