Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
Dakujem velmi pekne, ale uz mam 🙂
@milos32nika21 dobry den cena?
@adulka1989 za obidve plne balenie plus som este ale dva prasky pridala 20 eur
Ahojte, aj mna by to zaujimalo kolkym sa podarilo otehotniet....ja to beriem uz tri mesiace a zatial nic.....neviem ako dlho to este uzivat
@milos32nika21 a cena by bola aka? Ďakujem
@tinkaronko0710 20 eur za obidve
@milos32nika21 dobra cena dakujem este uvazujem nad tym inofolicom
Zostalo mi 27 sáčkov INOFOLICU, ak by mal niekto záujem predám za 14 Eur. Cena je už aj s obyčajným poštovným
Baby, stalo sa niektorej, že po braní inofolicu sa cyklus stal pravidelným ale ovulácia nebola? Pýtam sa hlavne tých, ktoré mali nepravidelný cyklus a riešili ho inofolicom 🙂 Ďakujem za odpoveď 🙂
No nam nepomohol ani infolic ani florandol...Uz sme z toho naozaj na nervy...jedno dieta mame a druhe sa nam uz pomaly druhy rok nedari....
@lucy0411 a kolko sackov inofolicu si denne uzivala?
@miriam111111
2x denne
1 rano
1 vecer
k tomu manzel Florandol
@mlil77 ahoj a bola si na vysetrenia?moze tam bit priblem s priechodnostou?
@mlil77
ja som začala užívať Inofolic, lebo tiež som si prečítala o ňom samé dobré veci a že to pomôže s otehotnením. No a ja som otehotnela hneď v tom mesiaci ako som začala užívať. Užívala som 2 sáčky za deň + pila 2x za deň alchemilkový čaj, začala som hneď prvý deň cyklu a užívala a pila takto prvé 2 týždne, potom som si dala asi len občas 1 sáčok - ten dôvod si teraz už nepamätám :D Zostalo mi polovica balenia. Ale bohužiaľ som opäť potratila, takže budem zase začínať užívať, ešteže mi zostala polovica balenia a verím, že to zas vyjde. Predtým tehotenstvo, keď som neužívala sme sa snažili 8 mesiacov, tak ja tomu verím.
@adulka1989 bola zistili mi pco a lekar sa vyjadril ze je šanca 1:5 ze otehotniem ☹
@mlil77 oh to mo je luto neboj budem drzat palce podary sa to uvidis
😔
Ak by ste potrebovali stale mam na predaj dve krabice inofolicu
Ahojte,baby,je tu niekto,kto ma dlhe cikly 34-36,pco a brala inofolic?ja som si kupila tu kombi kvoli pco,ale nemam nadvahu.dneska je uz 19dc a stale nic,ovulka nikde.neviem,ja som cakala ze to pride ale teraz neviem.Vam kedy po brani inofolicu naskocila ovulka?som zvedava na take odpovede,kde ma baba pco a dlhe cikly.vdaka
@deluxe86 Ahoj, ja mám 33-35 dnove cykly a ovulka bola až na 21-23 deň. Ale ja mám nepravidelnú MS a ovuláciu som približne rok nemala. Inofolic mi predĺžil cyklus a určovanie ovulky je tiež ťažšie lebo nemám ukážkové hodnoty teplôt. Už iba keď je zvýšená teplota min. 3 dni, tak viem, že prebehla. Taže myslím, že ovulku ešte len dostaneš 🙂
@milos32nika21 cena?
@butterfly333 20 eur za obidve krabice.
@milos32nika21 ahoj mala by som záujem o Inofolic ? Máte ešte na predaj
Ahojte baby. My berieme s manželom od augusta Inofolic aj Florandol. Mala by som záujem o kúpu Inofolicu alebo popripadne aj Florandol za rozumnú cenu ak má niekto na predaj.
Moje skusenosti sú take, že menštruácia mi chodí jak hodinky. Popri tom to kombinujem s alchemikovym a ženským čajom. Snažíme sa už zachvíľku rok, povedali sme si že do konca roka budeme skúšať ak sa nepodarí tak to necháme tak a pôjdeme na lekárske vyšetrenie. Najradšej by som chcela aby sa nam to podarilo prirodzenou cestou...ale keď sa nedá tak sa neda. Rada sa pripojím k diskusiám a rada sa poradím baby aby sa nám zadarilo.... 😉

@fatimkaaa ajoj mam na predaj inofolic ak by si mala zaujem