Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
ahojte, chcela by som tiez vyskúšať infolic, ale my máme s manželom problém s neplodnosťou obaja. Tento rok nás čaká už tretí cyklus IVF, mne sa vždy vytvorí menej vajíčok a navyše asi nie sú veľmi kvalitné, lebo po spojení so spermiou sa ujme tak 1 -2. U manžela sa neanšli žiadne spermie, tak ideme na darcovstvo. Má niekto skúsenosti, že by infolic pomohol aj pri umelom oplodnení, aby sa mi zlepšila kvalita vajíčok a možno ak by som ho užívala a predsa len by sa vytvorila nejaká jedna spermijka, že by mohol zabrať aj pri styku. Len sa bojím, aby sa nevytvoril prázdny váčok, pretože už mi raz museli robiť kyretáž. Ďakujem za odpoveď.
Ahojte, tiež sa chcem pridať k diskusii. S manželom sa pokúšame o bábo od Júna 2013. Veľmi sa snažím to nejako neriešiť, ale ide to ťažko. Môj prvý doktor mi len kam medzi rečou spomenul, že mám PCO, nič mi nevysvetlil, len predpísal Duphaston a poslal ma domov v neistote, ako to bude ďalej prebiehať. Vyše pol roka som sa týmito liekmi zbytočne napchávala, pribrala a hormóny si ešte viac rozhádzala. Tak som sa tento týždeň konečne rozhodla a zmenila doktora 🙂 Myslím, že som nič lepšie ani nemohla urobiť. Hneď mi síce potvrdil PCO čo ma až tak neprekvapilo, skôr ma šokovala jeho odpoveď na to, na čo sa Duphaston používa a že mne je tak na dve veci... to som nečakala. Poradil mi lieky hneď vysadiť a skúsiť Inofolic. Dnes som si dala prvý sáčok, tak som veľmi zvedavá či to pomôže...
Ahojte baby, užívala som posledný mesiac od skončenia menštruácie inofilic 2x denne, teraz mi už mešká menštruácia 5 deň, robila som si dnes ráno tehotenský test, bol negatívny. Čo vy na to? Ako by ste postupovali teraz? Nechcem robiť planý poplach. Kedy si mám urobiť ďalší tehotenský test? Poraďte prosím.
fiona531 počas celého užívania Inofolicu neodporúčajú piť nápoje obsahujúce kofeín a cukor ako napr. Kofola, Vinea a pod. Ja som vydržala nepiť kávu iba týždeň, hlava strašne bolela, takže som si dala jednu malinkú, snáď to nebol veľký prehrešok 🙂
Pripájam sa k pozitívnym hodnoteniam .... po využívaní 2 a pol balíčka mrška mešká 10 dní a na konte dva pozitívne tehu testy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte baby 🙂 Mne zabral inofolic za 2 mesiace a to som mala velké problémy žiadna ovu, bez vyvolávačky žiadny menzes xy hormonálnych liekov 6 rokov do seba...Zrazu som všetky vyhodila kúpila inofolic 2 mesiace som brala a teraz mám v brušku náš 4mesačný pokladík..🙂 Ostalo mi cca 18 sáčkov ak máte záujem napíšte poštu predám 🙂
ahojte, my sme sa snazili 8 mesiacov a po 2 tyzdnoch uzivania sa nam zadarilo 🙂 takze ja mozem inofolic len a len odporucit 🙂
@petulle1986 ahoj, mam tiez PCO a tiez som na Inofolicu prvy cyklus. Ako na teba posobi? A ako ti prisla MS,na kolky den? urobil ti nejake zmeny? Dikes 🙂
Ahojte chcem sa spytat, ci máte niektorá skúsenosť so znižovaním bazálnej teploty pri uzivani inofolicu. Beriem ho asi tyzden a napriek tomu ze ovulacia podla folikulometrie prebehla, teplota mi nevystupila ako predošlé cykly... Moze inofolic ovplyvňovať BT? Dakujem
Ahojte,ja beriem inofolic od 28.1. a menstruaciu som mala naposledy 29.1. a odvtedy nic.mam pco a strasne nepravidelnu mestruaciu,niekedy len 3-4 x do roka.beriem aj vit E a pijem aj alchemilkovy caj ale zatial bohuzial nic nepomaha.ani tehu ani mrcha :(
Ahojte, mala by som zaujem o inofolic, chcela by som ho vyskusat, ak mate este niekt na predaj...
snazime sa uz 3roky, zatial len jedno neuspesne tehotenstvo ☹
ahojte! takže my sme sa síce snažili len krátko, no veľmi túžime po bábätku. prvý mesiac to nevyšlo, a tak- samozrejme veľmi hyperaktívna a iniciatívna- som si zadovážila Inofolic. 🙂 Dozvedela som sa o ňom vďaka MK. Veľmi sme dúfali že pomôže, previdelne som ho pila, ale keď sa blížila MS, som nemyslela, že to výjde. len som chcela, aby prišla čím skôr, až začneme nový cyklus. Vždy chodila presne, ale tentokrát meškala. a mešká už týždeň. testy pozitívne, už len potvrdiť doktorom. Ja verím, že práve on pomohol.A to som v ten cyklus brala len to 1 balenie, a chcela objednať ďalšie. Ani žiadne ťažkosti som z neho nemala. Vrelo odporúčam, kiežby vám tiež pomohol ;)
ženy, koľkokrát si mám dávať inofolic, keď som si ho "naordinovala" sama - jeden, či dvakrát?
ďakujem
ahojte dievcata ja sa uz o babo snazim velmi dlho a zial pozitivny prispevok nemozem dat ale chcem sa podelit o moje skusenosti! som snazilka uz viac nez rok a este stale sa to nedari otehotniet kedze mam nepravidelnu menstruaciu 😢 lekar mi stale predpisoval duphston a este stale nic tak som to sama vysadila a zacala som brat inofolic s cim mi prisla menstruacia na 28 den 😀 co je u mna naozajvelky zazrak! lebo ani duphaston mi nezaberal tak teraz uz inofolic berem 2 mesiac a zas som to dostala vcas 😀 ale strasne s partnerom tuzime po dietatku neviete mi poradit ako mam inofolic brat? lebo ja ho mam kazdy den a neviem ci je to dobre?! 😢 za odpovede dakujem!!
Ahojte babenky.Tak aj mi uz planujeme babo,len do teraz sa nam to nejak nedarilo.Tak som zacala brat Inofolic kedze mi kamaratka odporucila.A ona tiez vdaka nemu ostala tehotna.Uz pomalicky miniem prvu krabicu.23.04 som cakala menstruaciu ale 21.04 som mala spinenie len taky flak ruzovy.Odvtedy nic.Ale mam take zmiesane pocity a chut do jedla viac ako predtim.A velmi ma pobolievaji krize a v podbrusku citim nie.co take .ako nafuknutie a ako keby somm tam mala nieco 🙂.
aj ja som ho zacala brat tento mesiac a davam si jeden za den
v ktorej casti cyklu ste zacali brat inofolic? je to jedno? lebo nikde som nenasla
bbubblinkaa inofolik mozes zacat brat hocikedy, berie sa aj pocas ms, na obale pisu sice jeden sacok denne ale vela bab vcetne mna na odporucanie lekara berie po dva sacky denne,,,
ahojte teraz som v 19tt brala som 2 krabice inofolicu po 5tich rokoch sa nám podarilo po tolkych liecbach a prestala som vsetky liecby azacala som uzivat inofolic je to zazrak podla mna 🙂
Ahojte, ak by mal niekto záujem predám 3 celé balenia INOFOLICU exp- 10/2015 za 24 eur + poštovné. Ďakujem 🙂
Ahojte baby, beriem Inofolic asi 8 mesiacov, teda brala som 6 mesiacov potom som išla na operaciu tak som ho radšej prestala brať MS chodili tak na 35 DC asi 6 mesiacov a potom zase prestali chodiť ako by mali, mám PCO čiže MS tak 3-4 krát do roka ale s Inofolic príde max po 35 dňoch. Teraz ho beriem asi 2 mesiac MS som dostala 5.5 a teraz 6.6. 😀 ale s priateľom ideme naplno a stále nič, chodievala som ku gynekologovi (počas brania Inofolicu) na sono aby mi povedal či mám ovuláciu alebo nie, no nemala som nikdy, všetky folikuly zanikali a povedal mi že by bolo najlepšie ísť do reprodukčného centra. Viete mi poradiť čo by som mohla ešte brať k Inofolicu aby som tie moje vaječníky a folikuly nakopla? budem mať 29 rokov a už by som strašne chcela bábätko ☹
Inofolic som zacala uzivat v maji 4. DC 2x denne a zacala som pit aj alchemilkovy caj, ale ten som pila iba 5 dni, lebo potom som predpokladala ovulku. A hned som aj otehotnela po prvom mesiaci uzivania. Takze urcite inofolic odporucam. 😉
Ahojte. Vy ako pijete inofolic? Denne 1x alebo denne 2x???
Od 22. marca pijem. A od decembra berem duphaston...
Moc chceme babo.. ☹
Co by ste poradili?
ahojte, ja som brala inofolic cca. 2 mesiace 1x denne a vyslo to 🙂 (predtym sme sa snazili pol roka). Neviem, ci to vyslo vdaka nemu, ale psychicky mi to pomohlo, ze som si povedala, ze robim nieco preto, aby to vyslo a uz som sa tym viac nezaoberala... Mozno pomohlo i to, ze predosle mesiace sme sa podla mna az "velmi snazili"....potom uz len tak kazdy 3. den...vsetkym tym, co si zelaju babo prajem, nech vam to vyjde...ono co sa ma stat, stane sa 🙂
@majka17 aktuálna ponuka ?

Ahoj janaplt. Inofolic sa ma užívať po cely cyklus,nevynechavajú sa dni.Užíva sa aj počas celej MS.Mne to bolo tiež trochu divne prečo aj počas MS ale tak mi odporúčal lekár. 🙂
Inak aj ja užívam Inofolic už 6mesiac v kuse bez prestávky,no ale ešte nezabral som z toho smutná ☹ No ale keďže ja som taky ťažší prípad,tak to asi aj potrvá až otehotniem.... Mám PCO sydrom čiže k ovulácii u mňa nedochádza až aj dojde tak občasne.A s tým spojený nepravidelný MS cyklus.Ale beriem duphaston tak sa ta MS upravila.Len ta ovulácia nieje v pohode.A to mám priechodný iba jeden vaječník.Ale skúšame stále lebo nikdy nevieš kedy sa to môže podariť.Ale pomaly už strácam nádej,že budeme mať bábo.... ☹ ☹