icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

smejulinko
7. nov 2017

Dievčatá kúpim aj Florandol aj Inofolic za rozumnú cenu 😉👌🏼 Tak píšte

sticker
milos32nika21
7. nov 2017

@smejulinko dobry ano este mam 40 vrecusok za 20 eur.

boba82
7. nov 2017

@smejulinko tiez ponukam 50 ks za 20 eur, exp.5/2019

didianaaa
8. nov 2017

Dobrý večer .som tu nova a rada by som sa pripojila k téme o inofolic.ja som ho začala brat pred dvoma tyzdnami takze uvidíme...🙂

didianaaa
8. nov 2017

@boba82 mala by som záujem o inofolic ak ešte máš ...

ajka32
8. nov 2017

@didianaaa aj jaaa, zatial mam len bolesti pocas ovulky( teda predpokladam) takze aspon nejaky posun u mna.ty sa ako citis? 🙂

didianaaa
8. nov 2017

Zatiaľ nepociťujem nič zvláštne.vacsina báb píše že berie dva dávky..denne.ja ibajeden večer a jednu tabletku femibionu ráno..ale ohlasy na inofolic sú dosť fajn ..tyberies ako?

ajka32
8. nov 2017

@didianaaa ja beriem 2krat denne a manzel berie folandrol.ja som nikdy nevedela kedy mam ovulku a tuto som citila, uvidime.mne vela pomaha na psychiku uz len to ze daco beriem a ze pre to nieco robim 😀

mlil77
9. nov 2017

Ahojte baby, tak asi to vyšlo, po 17 mes snazenia o druhe bábo, 5 mes som pila inofolic každý den jeden sacok, uz som to chcela vzdat a našla som si na teste slabeho dusika, nechce sa mi veriť, este to nikomu v rodine nechceme vraviet, budúci týždeň som objednaná na gynekologiu, držte mi palce 🙂

matilda35
9. nov 2017

Ahojte baby. Vedeli by ste mi pomôcť s inofolic či náhodou neviete ako sa nažívajú holandskú inofolic alebo také podobné tabletky v holandsku. Ďakujem vopred :(

ivankajar
9. nov 2017

@julka82 ahoj u MNA to bolo ano an inofolic son brala no dala son so am kuru s chlorelou a ktomu pohoda ziadne stresy. Drzim palce

katka435
9. nov 2017

@mlil77 Blahoželám 🙂 nech ti všetko dobre dopadne 🙂 mala si pravidelnú ovuláciu po inofolicu?Tiež beriem uz 5 balenie ale nie som si istá, či ovulácia vždy prebehne, resp.myslim že tak po 21 dni niekedy, keď vidim, že teplota sa zdvihla.

mlil77
9. nov 2017

@katka435 ahoj dakujem, nemala som pravidelnú ale posledných 5 mes som ju zaznamenala 3 krát, takže určite pomohol ale stale som v strese lebo v utorok tam bol duch a dnes rano zasa duch, neszosilnel test tak som v strese ☹ a netusim kedy som otehotnela lebo tento mesiac sme fakt takmer každý den max každý druhy sa snažili ale prvýkrát po dlhom case som uz na to nemyslela...takže fakt psychika je silná...

katka435
9. nov 2017

@mlil77 presne tak, tá nešťastná psychika...skús ostať pokojná, nestresuj sa, papaj ananás, vraj pomáha k udržaniu 🙂 Duphaston si neuzivala?

milos32nika21
9. nov 2017

@didianaaa ahpj aj mne ostal inofolic mam na predaj ak by si chcela

julka82
autor
9. nov 2017

@ivankajar mne inofolic vobec nepomohol, ale fytosoja. Uz mam dve zdrave deticky 🙂

katka435
9. nov 2017

@julka82 A ako si ju užívala?Čítala som, že vraj narúša činnosť štítnej žľazy..tiež som ju jeden cyklus brala ale potom som ju vysadila, aby mi neuškodila na štítnej. Nemala si stým problém pri užívaní? A ako dlho si ju užívala?

didianaaa
9. nov 2017

@milos32nika21 hej a koľko ?veru baby všetko je o tej psychike

boba82
10. nov 2017

@didianaaa pisem ip

milos32nika21
10. nov 2017

@didianaaa 40 sackov za 20 eur

didianaaa
10. nov 2017

@milos32nika21 dakujeeem uz mám 🙂

sonicka_2109
12. nov 2017

Ahojte, ma este niektora z Vas aktualnu ponuku pre Inofolic? Dakujem🙂

sandy152
13. nov 2017

Ahojte baby, snad mi budete vediet poradit, som po 1 MA koncom roka 2016 a 1 biochemickom v maji tento rok. Zacali sme sa opat snazit od augusta ale zatial sa nepodarilo, zacinam od vtedy uz 3 cyklus. Vsetky vysetrenia mame v poriadku no aj tak sa nedari hoci tie 2 tehotenstva boli na prvy pokus. Vela som citala prave o tom ako Infolic pomohol, preto by som sa chcela poradit s Vami, co ste ho uzivali , ci Vam pomohol, alebo ci moze aj nejako uskodit. Cyklus mavam v rozmedzi 28-31 dni. Dakujem za kazdu radu 🙂

barbi339
15. nov 2017

Ahojte
Uziva niekto inofolic combi??
Pomohol vam
Ako uzivate

ajka32
16. nov 2017

Ahojte babulky nemate niektora na predaj infolic a folandrol? Dikicko 😉

barbi339
16. nov 2017

Caute baby ktora uxiva inofilic combi?? A pomohol??

semisa
20. nov 2017

Ahojte baby, zacala som uzivat inofolic... cyklus mam 45 dnovy ... teraz som 30 den cyklu .... klasicky mam 25 dni krvacanie... teraz mi pred dvoma dnami skoncilo... vcera som mala biely vytok a dnes strasne vela vytoku takeho ako bielko ale aj trochu krvi ... nechapem tomu ... to mi znova zacina ms? Nerozhadzal mi to inofolic este viac? Ovu asi nemavam posledne dva cykly podla testov... s priatelom sme boli spolu pred 3-4dnami. A tieto dva dni ma picha nalavo podbrusku ... prsia ma tiez bolia ale len na lavej strane a krize strasne. .... diky moc baby za rady 🙏🙂 .... ja som uz z toho cyklu nestastna ... u gynosa som bola poslal ma na car... idem sa objednat

semisa
20. nov 2017

Ten vytok je teraz priesvirny

dilana
21. nov 2017

Caute baby citam vase prispevki a musim sa k vam pridat a napisat poradit sa svami... snazime sa o babo us vise 2 roky no.marne stale nic...bola som.u gyn...ten mi nasadil duphaston spolu s kyselinou brala som to vise pol roka no.stale nic brala som aj estrofen a clostilbelbyt no stale nic tak som si povedala ze vymenim gyn tak som isla k druhemu a ten mi hned po prvom visetreni nasadil inofolic no po prvej krabicke sa citim.cudne mam zavrati a nechut do jedla co.misliyte ze som v tom ??

michellevendero
22. nov 2017

Tak dnešné HyFoSy dopadlo zleeeee 🙈 125 € a pena len v maternici, lebo ďalej nešla a to znamená, že oba vajcovody sú nepriechodné 😥😥😥 Mala ísť biela čiara do ľava a druhá do prava nooo bolo bielo len v maternici, čiže oba vajcovody nepriechodné 😥 teraz v piatok idem za profesorom do fakultnej a rozhodne či laparoskópia, alebo IVF. HyFoSy ma vôbec nebolelo, je to ako preventívna prehliadka, keď Vám berú ster z kŕčku maternice.