Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
@smejulinko dobry ano este mam 40 vrecusok za 20 eur.
@smejulinko tiez ponukam 50 ks za 20 eur, exp.5/2019
Dobrý večer .som tu nova a rada by som sa pripojila k téme o inofolic.ja som ho začala brat pred dvoma tyzdnami takze uvidíme...🙂
Zatiaľ nepociťujem nič zvláštne.vacsina báb píše že berie dva dávky..denne.ja ibajeden večer a jednu tabletku femibionu ráno..ale ohlasy na inofolic sú dosť fajn ..tyberies ako?
Ahojte baby, tak asi to vyšlo, po 17 mes snazenia o druhe bábo, 5 mes som pila inofolic každý den jeden sacok, uz som to chcela vzdat a našla som si na teste slabeho dusika, nechce sa mi veriť, este to nikomu v rodine nechceme vraviet, budúci týždeň som objednaná na gynekologiu, držte mi palce 🙂
Ahojte baby. Vedeli by ste mi pomôcť s inofolic či náhodou neviete ako sa nažívajú holandskú inofolic alebo také podobné tabletky v holandsku. Ďakujem vopred :(
@katka435 ahoj dakujem, nemala som pravidelnú ale posledných 5 mes som ju zaznamenala 3 krát, takže určite pomohol ale stale som v strese lebo v utorok tam bol duch a dnes rano zasa duch, neszosilnel test tak som v strese ☹ a netusim kedy som otehotnela lebo tento mesiac sme fakt takmer každý den max každý druhy sa snažili ale prvýkrát po dlhom case som uz na to nemyslela...takže fakt psychika je silná...
@didianaaa ahpj aj mne ostal inofolic mam na predaj ak by si chcela
@milos32nika21 hej a koľko ?veru baby všetko je o tej psychike
@didianaaa 40 sackov za 20 eur
@milos32nika21 dakujeeem uz mám 🙂
Ahojte, ma este niektora z Vas aktualnu ponuku pre Inofolic? Dakujem🙂
Ahojte baby, snad mi budete vediet poradit, som po 1 MA koncom roka 2016 a 1 biochemickom v maji tento rok. Zacali sme sa opat snazit od augusta ale zatial sa nepodarilo, zacinam od vtedy uz 3 cyklus. Vsetky vysetrenia mame v poriadku no aj tak sa nedari hoci tie 2 tehotenstva boli na prvy pokus. Vela som citala prave o tom ako Infolic pomohol, preto by som sa chcela poradit s Vami, co ste ho uzivali , ci Vam pomohol, alebo ci moze aj nejako uskodit. Cyklus mavam v rozmedzi 28-31 dni. Dakujem za kazdu radu 🙂
Ahojte
Uziva niekto inofolic combi??
Pomohol vam
Ako uzivate
Ahojte babulky nemate niektora na predaj infolic a folandrol? Dikicko 😉
Caute baby ktora uxiva inofilic combi?? A pomohol??
Ahojte baby, zacala som uzivat inofolic... cyklus mam 45 dnovy ... teraz som 30 den cyklu .... klasicky mam 25 dni krvacanie... teraz mi pred dvoma dnami skoncilo... vcera som mala biely vytok a dnes strasne vela vytoku takeho ako bielko ale aj trochu krvi ... nechapem tomu ... to mi znova zacina ms? Nerozhadzal mi to inofolic este viac? Ovu asi nemavam posledne dva cykly podla testov... s priatelom sme boli spolu pred 3-4dnami. A tieto dva dni ma picha nalavo podbrusku ... prsia ma tiez bolia ale len na lavej strane a krize strasne. .... diky moc baby za rady 🙏🙂 .... ja som uz z toho cyklu nestastna ... u gynosa som bola poslal ma na car... idem sa objednat
Ten vytok je teraz priesvirny
Caute baby citam vase prispevki a musim sa k vam pridat a napisat poradit sa svami... snazime sa o babo us vise 2 roky no.marne stale nic...bola som.u gyn...ten mi nasadil duphaston spolu s kyselinou brala som to vise pol roka no.stale nic brala som aj estrofen a clostilbelbyt no stale nic tak som si povedala ze vymenim gyn tak som isla k druhemu a ten mi hned po prvom visetreni nasadil inofolic no po prvej krabicke sa citim.cudne mam zavrati a nechut do jedla co.misliyte ze som v tom ??
Tak dnešné HyFoSy dopadlo zleeeee 🙈 125 € a pena len v maternici, lebo ďalej nešla a to znamená, že oba vajcovody sú nepriechodné 😥😥😥 Mala ísť biela čiara do ľava a druhá do prava nooo bolo bielo len v maternici, čiže oba vajcovody nepriechodné 😥 teraz v piatok idem za profesorom do fakultnej a rozhodne či laparoskópia, alebo IVF. HyFoSy ma vôbec nebolelo, je to ako preventívna prehliadka, keď Vám berú ster z kŕčku maternice.

Dievčatá kúpim aj Florandol aj Inofolic za rozumnú cenu 😉👌🏼 Tak píšte