Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?
Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂
Nemáte niekto infolic a folandrol na predaj? 😉
@semisa ahoj Semisa, berieš inofolic combi, alebo sáčky? Totiž ja som brala combi a keď sa mi nechcelo stále myslieť, aby som vzala jednu kapsulu ráno, druhú večer, dala som si dve naraz a bývalo mi hrozne zle, až ako keby na vracanie. Nemôže to byť tým? Čo sa týka problému s cyklom, to som nemala, poraď sa radšej s gynekológom.
Poraďte, brať Inofolic 2x denne? Ja mám Inofolic plus, lebo pre ženy s väčšou hmotnosťou vraj má byť ten. A ten je vo forme tabletiek. Začala som len včera. V inofolicu nie je žiadny leták, tak preto sa pýtam.
@lusinkakiss nie nie.. to skor ze zabudnem a nedam si .. ze beriem jednu a niekedy dve ...
@michellevendero ahojky,to mi je luto ,...prosim,kde ti robili to vysetrenie na priechodnost?
@kim12345 v GYN - FIV
@michellevendero ja som tiež bola na hycosy a laparke ak chceš bližšie info napisem do ip
@ajka32 škoda lebo som pisala aj v inych diskusiach ze ho mam na predaj. ja som brala asi od augusta pravidelne-v juli som zacala a stale zabudala na to a tak. Ale od augusta poctivo rano a vecer. Netreba to podla mna vzdavat, ono to mozno chvilku trva kym si aj telo na to zvykne.
Mam na predaj Inofolic, predavam iba vsetko spolu.
20x 11/2019
27x 5/2019
16x inofolic kombi 4/2018
Pridavam 6x ovulacny test zadarmo.
Cely balik za 25€.
Ahojte mám na predaj partnerský balíček inofolic 20 vrecúšok a folandrol 30 vrecúšok
Ahojte. Tento tyzden som zacala brat inofolic. Mali ste nejake vedl.ucinky? Mne sa zda,ze pijem cistu vodu ked si to dam ale to neva. Tie co ste ho brali ako casto ste mali styk? My tak cca 3x do tyzdna neznasilnujem chlapa ked si myslim,ze su plodne dni-nesledujem ich len podla menzesu si tak zhruba ratam. Brali ste aj nieco ine napr.gynex kvapky alebo macu ked ste brali inofolic? Cyklus mam celkom pravidelny 1-2dni hore dole
Ahojky, predávam inofolic combi... píšte mi do internej pošty, Ďakujem
Inofolic pomoze zenam Ktoré nemaju vážny problém a muzi sú 100%v poriadku
Insk zbytocne vyhodene peniaze.ja som ho brala cca 9 mesiacov a nic a tolko prachov yo stalo no des!
Pre mna reklamny tah radsej kupit cisyty inositol
@deluxe86
Ahoj mam pco...brala som...no neviem ci hola ovylka kedze za 9 mes užívania inofolicu som neotehotnela ale aj muz mal problem tvoj je ok?
Neviem no mne to cyklus akoby predĺžilo a ci byvala ovu netusim ale teraz po porode ju mávam hm
@nufka13 ahoj máte ešte napredajpartnersky balicek ?
Beriem inofolic 18dni a menzes zrejme vdaka nemu meska tyzden tak asi mi narusil cyklus...
Mozno si len telo musi zvyknut co myslite mam ho brat dalej ci nie?
@blackcat8885 ja som brala inofolic tri mesiace.prvy prisla ms v celku normalne druhy mesiac asi o 5dni skor a treti mesiac mi meskala dvanast dni takze mne totalne rozhodil cyklus.a aj tak mi nepomohol ani k ovulacii nieto este k tehotenstvu tak som sa na neho vykaslala.pre mna to boli uplne zbytocne vyhodene peniaze.
@katka1601 ved prave stoji dost penazi tak neviem ci brat ci nebrat
@blackcat8885 ja ti predám ak chceš..

Baby .. pomoc... zacala som uzivat inofolic c u (10 dni je dnes) a dva tyzdne pred ocakavanou ms mi uz zacala riadna ms dneska vcera a prevcerom jemnulinke krvacanie :( neviete preco to je? Dakujem