icon

Ostali ste tehotné vďaka Inofolicu?

julka82
19. apr 2013

Ahojte žienky,
téma s inofolicom sa tu už nachádza. Ale keď som chcela zistiť či má prášok nejakú úspešnosť, musela som si prečítať 70 strán diskusií 😒 . Zakladám túto tému pre snažilky, ktoté stále veria a rady čítajú pozitívne správy 🙂. Budem rada, ak sem budú prispievať žienky kt. si myslia, že ostali tehotné vďaka inofolicu, prípadne po koľkých mesiacoch užívania prišla radostná správa. Ďakujeeem a tešíím sa na príspevky 🙂

semisa
23. nov 2017

Baby .. pomoc... zacala som uzivat inofolic c u (10 dni je dnes) a dva tyzdne pred ocakavanou ms mi uz zacala riadna ms dneska vcera a prevcerom jemnulinke krvacanie :( neviete preco to je? Dakujem

ajka32
23. nov 2017

Nemáte niekto infolic a folandrol na predaj? 😉

lusinkakiss
24. nov 2017

@semisa ahoj Semisa, berieš inofolic combi, alebo sáčky? Totiž ja som brala combi a keď sa mi nechcelo stále myslieť, aby som vzala jednu kapsulu ráno, druhú večer, dala som si dve naraz a bývalo mi hrozne zle, až ako keby na vracanie. Nemôže to byť tým? Čo sa týka problému s cyklom, to som nemala, poraď sa radšej s gynekológom.

zuzada29
24. nov 2017

Poraďte, brať Inofolic 2x denne? Ja mám Inofolic plus, lebo pre ženy s väčšou hmotnosťou vraj má byť ten. A ten je vo forme tabletiek. Začala som len včera. V inofolicu nie je žiadny leták, tak preto sa pýtam.

semisa
24. nov 2017

@lusinkakiss nie nie.. to skor ze zabudnem a nedam si .. ze beriem jednu a niekedy dve ...

semisa
24. nov 2017

@zuzada29 ano .. jednu kapsulu rano a druhu vecer

kim12345
24. nov 2017

@michellevendero ahojky,to mi je luto ,...prosim,kde ti robili to vysetrenie na priechodnost?

michellevendero
24. nov 2017

@kim12345 v GYN - FIV

adulka1989
28. nov 2017

@michellevendero ja som tiež bola na hycosy a laparke ak chceš bližšie info napisem do ip

aska181
28. nov 2017

@ajka32 ahoj ja mam na predaj inofolic combi ak by si chcela cele balenie + 18 ks. Mne teda pomohol, brala som jeden rano a jeden vecer.

ajka32
28. nov 2017

@aska181 joj škoda, akurát dnes som objednala aj zaplatila už :( mne zatiaľ nepomohol, skúsim ešte jeden mesiac a potom sa vykašlem na to už. Dlho si ho brala? 😉

aska181
28. nov 2017

@ajka32 škoda lebo som pisala aj v inych diskusiach ze ho mam na predaj. ja som brala asi od augusta pravidelne-v juli som zacala a stale zabudala na to a tak. Ale od augusta poctivo rano a vecer. Netreba to podla mna vzdavat, ono to mozno chvilku trva kym si aj telo na to zvykne.

ajka32
28. nov 2017

@aska181 Noo popravde infolic sú asi prvé vitamíny ktoré beriem poctivo ráno aj večer, možno preto ze sú také drahé 😂 ale inak neriešim, uvidime 🙂

aska181
28. nov 2017

@ajka32 aj ja som si myslela ze su strasne drahe, ale ked som otehotnela tak som si zacala pichat Prolutex - 7 ks/33€ - na týždeň, takže Inofolic nebola oproti tomu taka hrozna investicia. Hlavne ked sa mi oplatila 🙂

bebina23
30. nov 2017

Mam na predaj Inofolic, predavam iba vsetko spolu.

20x 11/2019
27x 5/2019
16x inofolic kombi 4/2018
Pridavam 6x ovulacny test zadarmo.

Cely balik za 25€.

nufka13
30. nov 2017

Ahojte mám na predaj partnerský balíček inofolic 20 vrecúšok a folandrol 30 vrecúšok

blackcat8885
1. dec 2017

Ahojte. Tento tyzden som zacala brat inofolic. Mali ste nejake vedl.ucinky? Mne sa zda,ze pijem cistu vodu ked si to dam ale to neva. Tie co ste ho brali ako casto ste mali styk? My tak cca 3x do tyzdna neznasilnujem chlapa ked si myslim,ze su plodne dni-nesledujem ich len podla menzesu si tak zhruba ratam. Brali ste aj nieco ine napr.gynex kvapky alebo macu ked ste brali inofolic? Cyklus mam celkom pravidelny 1-2dni hore dole

mimac
7. dec 2017

Ahojky, predávam inofolic combi... píšte mi do internej pošty, Ďakujem

barbi339
7. dec 2017

@mimac pomohol vam.ze ho posuvate????

maminka1986
7. dec 2017

Inofolic pomoze zenam Ktoré nemaju vážny problém a muzi sú 100%v poriadku
Insk zbytocne vyhodene peniaze.ja som ho brala cca 9 mesiacov a nic a tolko prachov yo stalo no des!
Pre mna reklamny tah radsej kupit cisyty inositol

maminka1986
7. dec 2017

@deluxe86
Ahoj mam pco...brala som...no neviem ci hola ovylka kedze za 9 mes užívania inofolicu som neotehotnela ale aj muz mal problem tvoj je ok?
Neviem no mne to cyklus akoby predĺžilo a ci byvala ovu netusim ale teraz po porode ju mávam hm

mimac
8. dec 2017

@barbi339 vyskytol sa iný probém, nebudem ho potrebovať, to je všetko.

aska181
8. dec 2017

@barbi339 mne pomohol, preto ho posuvam dalej

smejulinko
9. dec 2017

@nufka13 ahoj máte ešte napredajpartnersky balicek ?

blackcat8885
16. dec 2017

Beriem inofolic 18dni a menzes zrejme vdaka nemu meska tyzden tak asi mi narusil cyklus...

blackcat8885
16. dec 2017

Mozno si len telo musi zvyknut co myslite mam ho brat dalej ci nie?

katka1601
16. dec 2017

@blackcat8885 ja som brala inofolic tri mesiace.prvy prisla ms v celku normalne druhy mesiac asi o 5dni skor a treti mesiac mi meskala dvanast dni takze mne totalne rozhodil cyklus.a aj tak mi nepomohol ani k ovulacii nieto este k tehotenstvu tak som sa na neho vykaslala.pre mna to boli uplne zbytocne vyhodene peniaze.

ajka32
16. dec 2017

@katka1601 u mňa to vyzerá podobne, tiez prvý mesiac super, teraz vyzerá že dôjdu skôr, mam dostať až vo štvrtok ale počítam ze zajtra sú tu. Čiže asi kašlem na to. Manželovi folandrol ešte nechám ale ja s inofolicom asi končím 🙂

blackcat8885
17. dec 2017

@katka1601 ved prave stoji dost penazi tak neviem ci brat ci nebrat

mimac
18. dec 2017

@blackcat8885 ja ti predám ak chceš..