icon

Otehotnela niektora po HyFoSy?

siska266
31. júl 2018

Chcem sa Vas spytat ci ste otehotneli po metode hyfosy a za aku dobu?A ci ste po tejto metode nedostali skor menzes?Ja som mavala pravidelny a teraz som po tom zakroku dostala na 25 den hnede slabe spinenie zatial.

petra844
•
31. júl 2018

To by aj mna zaujimalo ci ma niektora s tym skusenost

siska266
autor
•
31. júl 2018

@petra844 Ako vidis kaslu na mna.

petra844
•
1. aug 2018

Ja som strasne zvedava to nikto nema nejaku skusenost kto by sa ozval 🙉

siska266
autor
•
1. aug 2018

@petra844 To je presne to čo som ti písala, neviem asi tu nik nie je čo by mal takú skúsenosť alebo čo by chcel pomôcť a poradiť.🤐

citronely
•
1. aug 2018

@siska266 hyposy nie je 100% aj tak, mala som to a otehotnela som na zaklade ivf. po roku od hyposy sa mi upchal vajcovod. takze je to len vysetrenie krore ti stanovuje ci mas alebo nemas priechodne vajcovody.

siska266
autor
•
1. aug 2018

@citronely A to sa dá viackrát opakovať alebo to nerobia?

citronely
•
1. aug 2018

@siska266 ja by som si to uz nedala. nevies ci mas 100% stav a staci ze ri zanesu zapal do vajcovodu a moze sa ti stat co mne

siska266
autor
•
1. aug 2018

@citronely To je teda, asi najlepšia je laparka nie?

daniel09
•
26. sep 2018

Ahojte. Ja mam zase pridpad ze mi menzes po hyfosy meska...aj tak mam nepravidelny ale uz je to 37. den a nikde...lezie to na nervy

katka2488
•
21. jan 2019

@siska266 Ahoj, ja som bola na HyFoSy a povedali nám, že sa máme snažiť, že máme väčšiu šancu. No manžel má zlý spermiogram, takže nám to nevyšlo a šli sme na IUI 1x a čakáme na výsledok.

88matulka88
•
6. sep 2021

@siska266 ahoj, ako to dopadlo nakoniec??? Viem, že je to už stará diskusia, ale zaujímalo by ma ako to nakoniec dopadlo... Mám asi 2 tyzdne po hyfosy a dnes na 28 DC som dostala len slabé krvácanie, skôr spomenie... Je to normálna reakcia po hyfosy?

siska266
autor
•
7. sep 2021

@88matulka88 Ahoj, tak hyfosy mi len zistilo že mám oba vajcovody priechodné, že som v poriadku.Po ňom ešte nasledovala imunológia, genetika, iui a nič. Nakoniec som musela absolvovať Ifv a som konecne tehu v 4 mesiaci. PO 4,5 roku snaženia sa, hoci som vždy bola proti ifv...No už iná možnosť nebola, nikto a nikde nám nič nenansli, podľa všetkých výborne výsledky a aj tak nič. Takže dlhá je to cesta.....
Skôr po zákroku by si mala špinenie, 2 týždne po hyfosy si myslím ze sa ti rozbieha už menštruácia.