Otehotnela som vďaka akupunktúre a čínskej medicíne
Ahojte, chcela by som sa s Vami podeliť o moju skúsenosť.
Máme 6 ročnú dcéru. Už 4,5 roka sme sa snažili o druhé bábo. Po asi dvoch rokoch sme to začali riešiť pozvoľna s doktormi, až sme sa dopracovali k trom insemináciám a jednému umelému oplodneniu - neúspešne.
Potom som dostala kontakt na jednu ženu, ktorá má vzdelanie o čínskej medicíne. Začala som k nej chodiť na akupunktúru. Urobila mi aj numerológiu podľa dátumu a času narodenia.
Pýtala sa ma veci, ktoré by ma ani nenapadli..napríklad akú mám stolicu (!).. uvedomila som si, že podľa niektorých znakov, ktoré mi moje telo naznačovalo, som mala napríklad nižšiu teplotu v maternici.
Bola som u nej teda na akupunktúru, kde mi vždy napichla určité body, ktoré by mali bábätku pomôcť.
Doma som si spísala pár vecí, ktoré mi poradila, na papier.
A ešte som u nej bola raz na rotačnom cvičení na uvoľnenie blokov v tele, ktoré som, myslím si, mala, navonok som si hovorila, že veď nič ma netrápi, no ona robí i s podvedomím, ktoré niekedy nevnímame.
Chodila som tam v priebehu jedného mesiaca (bola som tam asi 4x).
Baby, ja som z toho tiež v šoku, ale - som tehotná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chápete.. po toľkých rokoch, toľkých pokusoch, rôznych snaženiach..
Určite všetky tiež máte odskúšaných kopu trikov a tipov.. ale toto je iné.. otvorili sa mi nové dvere a bola som u nej znovu - existujú i body na dobré zahniezdenie a vývoj plodu 🙂
Ešte sme skúšali aj taký gél na lepšie spermie a lepšie prostredie v maternici, ak by niekomu pomohol - mali sme dve značky - Conceive a druhá neviem názov, ale predáva sa v DM-ke, je to medzi lubrikačnými gélmi pri kondómoch.
no pravdu povediac viac ma zaujíma jej práca s autistickými deťmi....pracuje ako vychovávateľka, učiteľka, alebo aj deťom robí rôzne čáry máry...resp. čínsku medicínu?
k tehu gratulujem, ale či aj pani má na tom nejaké zásluhy....? Ešte si mohla napísať čo ťa to stálo...
Ďakujem baby a neviem, akou formou pracuje s deťmi. Inak zabudla som ešte, že mám z testov aj protilátky na spermie 🙂
Ceny má individuálne, jedna akupunktúra 10-15 eur, cvičenie 50 eur prvýkrát, ďalšie razy by som platila 15. Ale sú to úplne ľudové ceny, myslím, že pôjde aj vyššie časom, lebo je dobrá. Už k nej chodí viacero mojich známych s rôznymi problémami.
Gratulujem. Tiež ma zaujíma ako pracuje s auti detičkami
Reklama zdarma nezaskodi 😀 ale aspon sa normalne predstavte a napiste ponuku aj s cenami. Nie vymysleny pribeh plny chvalospevov z novej registracie 🙂
Keby bola taka dobra, nepotrebuje reklamu, ludia si ju najdu.
Kamoska nemohla otehotniet 10 rokov, mala 2 deti vdaka umelemu oplodneniu a nakoniec otehotnela prirodzene - neplanovane.....a nemusela ani k nikomu chodit. Hold, niekedy sa zazraky deju
Ci uz reklama alebo nie, poznam jedneho akupunkturistu a je ozaj dobry a tiez pomohol mnohym parom k vytuzenemu dietatku. Urcite odporucam skusit a referencie na odbornika v okoli urcite kazda zena najde ked sa o to zacne zaujimat.
Boze baby.. ja odpadnem z Vas.. prihlasila som sa tajne, lebo som na zaciatku tehotenstva a este to skoro nikto nevie.. ja mám zo seba takú radosť a tak som Vám chcela len pomôcť, lebo viem, aké to je takto sa trápiť.. tak som sa Xenky spýtala, či môžem dať jej kontakt.. chcela som Vám len pomôcť.. Som sklamaná, ale nevadí 🙂
@stastnazena1 velmi sa s tebou tesim 😊Sekundarnou sterilitou som si presla aj ja a po rokoch mam dalsich dvoch drobcov...no bez vsetkych tych cary mary sarlatanov i bez magie...mam potrebu napisat tu jednu vec...ze ano,niekedy to ide aj takto, ale druha casto odvratena tvar toho je,ze vzdy si to vypyta svoju dan,skor ci neskor...lebo to je duchovny svet
@lenkakravcova ano,aj akupunktura ma duchovne pozadie...staci len trochu pogooglit a dozvies sa viac...nielen o akupunkture 😉
Bodaj by tu ludi, ktori sa skutocne vyznaju v tradicnej cinskej medicine bolo viac.. 👍👍👍
pani čáry máry nemá aj nejakú stránku, kde by som si prečítala niečo o rom zázraku? Tehotenstvo nepotrebujem, ale ten autizmus ma zaujíma.... Nikde si s tým nevedia rady a pani možno pomôže...
@nikenzi ....😀👍👍
@zooeynka Neviem ci aj farari kazu o akupunkture akupresure a pod..ale tak isto vies a ak nie...tak nastuduj,ze duchovny svet je len dvojaky:svet dobra,ktoremu vladne Jezis Kristus a svet zla,ktoremu vladne satan...a kazdy den prebieha boj medzi tymito dvoma svetmi.A ci uz tomu veris alebo nie,kazdy den sa zobudzas do duchovneho boja...je uz na tebe, na ktoru stranu sa postavis a koho svojimi skutkami vyznavas. Akupunktura s krestanstvom nema nic spolocne ...
@lenkakravcova
Akupunktúra pochádza z taoizmu, teda z východného náboženstva, kde sa hovorí o pôsobení síl Jing a Jang, kde je dobro a zlo rovnocenné. Davat na jednu uroven Jezisa a satana? Navyse kde mas zaruku,ze ihly ktore do teba pichaju neboli predtym mantrovane?Ako som vyssie pisala,na jednej strane tieto praktiky mozu pomoct,no na druhej strane to nejde zadarmo..vzdy si vyziadaju svoju dan....na zdravi,na psychike,ci inde...rozpravala mi o tom jedna znama psychologicka,ktora mala skusenosti s ludmi,ktori k nej chodili a skusili aj tieto veci ...
@deti95060810 Tak jej skús zavolať.
@lenkakravcova Nie nadarmo je napisane vo Sv.Pisme:Moj lud hynie pre nedostatok poznania...(Ozeas)
@silesias Toto neviem konkrétne, skús jej zavolať.
Nastuduj vyznam slova fanaticke a taranie..to,ze ty tejto skutocnosti neveris, neznamena,ze je to fanaticke a ze je to taranie....snad sa raz presvedcis o opaku

Na taketo veci ja osobne moc neverim, no netvrdim, ze taki ludia, co vedia takouto formou pomoct neexistuju. Velmi sa teda s tebou tesim, ze sa vam zadarilo. Nech ste len zdravucke