icon

Otehotnela som vďaka akupunktúre a čínskej medicíne

stastnazena1
6. apr 2018

Ahojte, chcela by som sa s Vami podeliť o moju skúsenosť.
Máme 6 ročnú dcéru. Už 4,5 roka sme sa snažili o druhé bábo. Po asi dvoch rokoch sme to začali riešiť pozvoľna s doktormi, až sme sa dopracovali k trom insemináciám a jednému umelému oplodneniu - neúspešne.
Potom som dostala kontakt na jednu ženu, ktorá má vzdelanie o čínskej medicíne. Začala som k nej chodiť na akupunktúru. Urobila mi aj numerológiu podľa dátumu a času narodenia.
Pýtala sa ma veci, ktoré by ma ani nenapadli..napríklad akú mám stolicu (!).. uvedomila som si, že podľa niektorých znakov, ktoré mi moje telo naznačovalo, som mala napríklad nižšiu teplotu v maternici.
Bola som u nej teda na akupunktúru, kde mi vždy napichla určité body, ktoré by mali bábätku pomôcť.
Doma som si spísala pár vecí, ktoré mi poradila, na papier.
A ešte som u nej bola raz na rotačnom cvičení na uvoľnenie blokov v tele, ktoré som, myslím si, mala, navonok som si hovorila, že veď nič ma netrápi, no ona robí i s podvedomím, ktoré niekedy nevnímame.
Chodila som tam v priebehu jedného mesiaca (bola som tam asi 4x).

Baby, ja som z toho tiež v šoku, ale - som tehotná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chápete.. po toľkých rokoch, toľkých pokusoch, rôznych snaženiach..

Určite všetky tiež máte odskúšaných kopu trikov a tipov.. ale toto je iné.. otvorili sa mi nové dvere a bola som u nej znovu - existujú i body na dobré zahniezdenie a vývoj plodu 🙂

Ešte sme skúšali aj taký gél na lepšie spermie a lepšie prostredie v maternici, ak by niekomu pomohol - mali sme dve značky - Conceive a druhá neviem názov, ale predáva sa v DM-ke, je to medzi lubrikačnými gélmi pri kondómoch.

Strana
z2
mariamayi
6. apr 2018

@beky1813 Nastuduj vyznam slova fanaticke a taranie..to,ze ty tejto skutocnosti neveris, neznamena,ze je to fanaticke a ze je to taranie....snad sa raz presvedcis o opaku

pusinka263
6. apr 2018

@nikenzi presne toto mi napadlo 🙂 🙂 🙂

beky1813
6. apr 2018

@mariamayi ked niekto zacne v takejto diskusii splietat o Jezisovi, Satanovi a rovnovahe, aj ked tema o tom nie je, tak mne to pride fanaticke. Zaloz si svoju diskusiu a tam ti pojdu len tvoji vyznavaci, tam si mozes pisat tieto konspiracie a ja sa nepotrebujem presviedcat o opaku, ja som ateista a pouzivam zdravy rozum

rybka16
6. apr 2018

Post hoc, ergo propter hoc. Časová následnosť nemusí nutne znamenať príčinnú súvislosť, u niečoho takého vedecky nepodloženého, ako je akupunktúra a čínska medicína takmer určite ani neznamená. Ale gratulujem k vytúženému tehotenstvu.

meandbaby
6. apr 2018

@lenkakravcova nie kazdy musi byt na SR krestan katolik.Ludia mozu vyznavat aj ine nabozenstva al aj nic.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
lilyianka
6. apr 2018

@stastnazena1 no neviem...nechcem vyzniet pesimisticky, ale skor si myslim, ze to u teba bola stastna zhoda nahod...
My sme tiez obaja chodili na akupunkturu, boli u liecitelky, bylinkarky, pouzivali gel na pocatie, skusali prirodzene i 3x umele a stale nic...chodili sme aj na reikki, kde mi ta zena rozpravala ako ona uz vidi to dietatko tu dusicku...aaaa? A nic...stale...takze asi tolko k tomu

meandbaby
6. apr 2018

@lenkakravcova aha.Tak prepac

stastnazena1
autor
7. apr 2018

@lilyianka To ma velmi mrzi.. 😐 Drzim Vam aj tak palce..a prajem vela lasky a vyrovnanosti.

mjpj
20. apr 2018

@stastnazena1 Dobrý deň, chcela by som sa opýtať kde ste chodili na tú akupunktúru....ja som o tom už počula že môže pomôcť tak by som chcela vyskúšať, dakujem

stastnazena1
autor
18. máj 2018

@mjpj Dobrý deň, prepáčte, dlho som tu nebola. V Trenčíne je pani Xénia Hánková, 0908819193. Povedzte, že číslo máte od Dašky z TN. Pekný deň.

ivetak1807
15. dec 2018

@stastnazena1 Dobrý deň prajem. Prosím, a čím všetkým sa zaoberá tá pani Hánková? Ďakujem.

babyttcirl
22. jan 2019

@stastnazena1 day mi prosim kontakt a kde sidli?

mimikmimi
19. okt 2019

@stastnazena1 ahoj...mozem sa opytat kde si bola na akupunkture??

angelika999
24. nov 2023

@stastnazena1 ahoj, prosim Ta, das mi kontakt na tu zienku? 🙏❤️ dakujem

jarova
16. máj 2024

@angelika999 ahoj , Xenia Hankova z Trenčína ,
robi rozne energeticke terapie

https://www.instagram.com/xeniahankova.coach?ig...

jarova
16. máj 2024

@babyttcirl
Mozno neskoro, neviem...je to Xenia Hankova z Trenčína
Robi rozne energeticke terapie,aj tie rotačné odbloky, človek nachadza u nej svoje najlepšie Ja🙏

jarova
16. máj 2024

@ivetak1807
je to Xenia Hankova z Trenčína
Robi rozne energeticke terapie, volake detoxy, aj tie rotačné odbloky co spomina šťastná žena,človek nachadza u nej svoje najlepšie Ja🙏
Pomohla mojej znamej s velkym lyfomom

jarova
16. máj 2024

@silesias
Fuuu, ona to robia vela rokov, všeličo, soundhealing, detox, a hlavne ...ma taky hlas, je aj hypnoterapeut, robi vzdy aj s rodinou...teda ak to este robi

Strana
z2