Otehotneli ste i napriek tomu, že ste nemali ovuláciu?
ahojte ..chcem sa popytat na ovulaciu ....ja mam nepravidelny cyklus...no moja otazka je ci sa vam podarilo otehotniet aj napriek tomu ze ste nemali tu ovulaciu.,..teda takto mi sme sa snazili po prvy krat teraz no bolo to na 28 den...tak ci mame neaku sancu alebo nie.... 😒 dakujem vam za odpovede
mamatest fuu a ja mam neaky iny taky zeleny s 2 pruzkami clear ci ako sa vola.. 😢
@milagrosss20 no rapicleari nie su velmi dobre.. hlavne v zaciatkoch..
neskor ti ukaze kazdy test, ale clovek to chce vediet, co najskor ze ? 😀
Ja som to vobec neriesila ci mam alebo nemam ovu proste sli sme na to a vyslo 🙂)a ked mam pravdu povedat ja som o tom pocula fakt ze na MK vobec som nevedela co to je ovu,ze aj nieco take existuje :->
@koriatko takze je to na velmi dlho.. a akym sposobom upravit cyklus? ale vlastne ked sa ten cyklus upravi ci uz za pomoci liekov alebo inac, tak uz budem ovulovat a teoreticky aj otehotniet? stale som myslela, ze tomu rozumiem a zrazu sa stracam ☹ ja mam lieky na to aby mi prisla ms, a neviem co bude dalej, podla mojho lekara by som ich mala brat stale az kym nebudem chciet mimco lebo podla vsetkeho sa hladina tych hormonoc neda upravit na trvalo. tak neviem. mne doki povedal, ze mi da lieky na to aby sa vyvolala ovulacia a az sa vyvola uspesne co nemusi byt na prvy krat, mozem byt tehotna. co si o tom myslis? my sme chceli tohto roku riesit babo ale teraz viem uz so 100 percentnou istotu, ze ano cim skor. pila som achemilkovy caji(nvm ci som to dobre napisala) teraz papam slnecnice, soju a zacnem s vitaminom E
ahojte, ja som mala pravidelny cyklus, plodne a neplodne dni sedeli aj podla hlienu atd., mala som kalendarik s poznacenou ovulaciou, chceli sme druhe, bola som aj nezamestnana, samozrejme 4 mesiace nic, ked som nasla pracu,zacali sme pouzivat ochranu, akurat 1 nechraneny styk tesne pred krami, a ... Bola som tehotna, dok. mi vysvetlila ze aj styk moze vyvolat dalsie dozrete vajicko, teraz ma dcerka 1,5
@lauritka no jasne ze som nedockava :D ako inak :D chiii
@lejduska a ake mas problemi s hormonami ak smiem vediet...

@milagrosss20 najspolahlivejsie su mamatesty 😉