icon

Otehotneli ste po očkovaní proti Covid-19?

4. júl 2021

Dobry den,viem ze o tomto a covide sa pise uz totalne vsade a je to aj unavujuce...ale ja uz normlame neviem co si mam o tom mysliet. Doktori su za a proti,gynekologicka povedala,ze kym by nemala.deti nedala by sa zaockovat. A tu je moja otazka,kedze sa uz nejaky mesiac ockuje,ci ste niektore otehotneli,po ockovani? Dakujem.

canis_lupus
4. júl 2021

@marvin1234 Tento komentár mi hovorí z duše. Mne presne to očkovaní tehotných napadli hneď ako prvé thalidomide babies a medical experiments v Afrike 🙊 A hrozne mi vadí, že preto, lebo sa človek nechce dať zaočkovať, je hneď označovaný za antivaxera, dezoláta, konšpirátora... Ja sa o tom s nikým nejak nebavím, lebo si myslím, že je to každého osobné rozhodnutie, ani sa nemám potrebu vyjadrovať o očkovaných, že sú to ovce a svedkovia kovidovi, a ani neverím na čipy vo vakcínach 😁 Ale som opatrná, premýšľam o tom, lebo si vážim svoje zdravie a ZATIAĽ sa aj kvôli ďalšiemu dieťaťu nechcem dať očkovať. Som však totálne alergická na ľudí, čo sú očkovaní a robia si srandu z vedľajších účinkov, a že zatiaľ žijú. To, že oni sú v poriadku neznamená, že niekto iný nebude mať z tej vakcíny následky a príde mi smutné sa z toho vysmievať. Moja švagriná sa dala včera zaočkovať a keď začala vypisovať tie sprostosti o 7G čipoch, mala som dosť...

marvin1234
4. júl 2021

@canis_lupus presne tak, ja nemam s ockovanim problem,moj syn ma okrem povinnych aj nejake navyse, ale skratka historiu mam na mysli a pockam si este, aspon kym dokojim synceka maleho. Kazdy nech si urobi ako uzna za vhodne, moja sestra je ockovana, ja nie a nemame potrebu sa hadat, obkydavat ani nic.

nicky221
4. júl 2021

Ja som sa taktiež očkovať nedala, som ešte mladá, bez detí a chcem deti, preto sa nedám zaočkovať. Nikto ešte nevie ako to môže zareagovať o rok, dva… nikoho neodsudzujem kto sa dal, nedal, je to každého osobné rozhodnutie a každí nech sa k tomu postaví, ako to cíti. 😇🤗

littlebubble
4. júl 2021

Nebola som zaockovana a nepodarilo sa aj ked to bola len nehoda cez plodne dni.

Som zaockovana teraz a ked sa nebude darit tak to zhodim na vakcinu? Vies kolkokrat som uz bola ockovana od detstva?

Uz je to asi zbytocne riesit ked uz len z jedla mame v tele kadeco.

Kto chce nech sa da zaockovat, kto nie tak nie.

sapetka
4. júl 2021

@katarinka289 drz sa svojho presvedvenia bez toho aby si urazala ostatnich. Bolo by to lepsie. Rovnako teba mozu ini vnimat pre tvoj nazor za vygumovanu.

stevvvka
4. júl 2021

Priznávam sa k tomu, že čítam okrem iného aj hlavne správy aj infovojnu.

Nuž keď jojka, markíza, denník n, sme a tie "mainstreamove" média dostali milióny za propagandu vakcíny, asi nebudú robiť rozhovory s odborníkmi, ktorí sú proti.
A ze tých odborníkov nie je málo. Odborníci z rôznych odborov medicíny.

Akonáhle sa niekto vyjadrí proti, vyťahujú naňho špinu, ociernuju ho, zosmiesnuju. Už nejde o to, čo hovorí, ale kto to hovorí. Ale nad obsahom sa nezamyslaju, skrátka je proti vakcíne tak ma nesprávny názor. Ale keby aspoň trocha s pokorou priznali, že áno, je namieste byť opatrný... Kdeže!

Hlavný problém je ale v tom, že tu nemáme ani epidémiu, natoz pandémiu. Ja netvrdím 100percent,ze vakcína je zla, len som opatrná, a radšej nebudem riskovať nežiaduce účinky. Radšej budem riskovať covid, ktorého smrtnost je 1-2promile. Viac ludi umrie pri auto haváriách. Teraz co, nesadnem do auta?

Ľudia umierajú na rôzne choroby a niektorí bohužiaľ aj na covid. Škoda len, že sa tak rýchlo nevyvinuli vakcíny na iné choroby...

Možno vakcína nespôsobuje neplodnosť. Ale možno je tam malé riziko, že 1 žena z miliona naozaj bude neplodna... A náhodou to budem práve ja...

Nie, ďakujem.

dzepeta
4. júl 2021

Zaujimama diskusia🤔tiez si myslim ze tie “vakcinky” mozu sposobit viac skody ako osohu. Ale nech si robi kazdy ako uzna za vhodne. A hlavne ked uz sa rozhodnem akokolvek proste ratat s nasledkami. Moje rozhodnutie moja zodpovednost. Ale druha vec je fakt ze vakciny su este vo vyskume. Ten kto sa chce podrobit expreimentu, nech sa paci. Jeho rozhodnutie. Ale nech mna nikto nenuti ze sa nechcem dobrovolne zucastnit na studii. Nedajboze ma este nazyvat nezodpovednou 😅🤦🏽‍♀️ Toto mi hlava fakt neberie😳

makova333
4. júl 2021

@laila22 teraz sa rodia vsetky zdrave hej? Ziadne vyvojove vady?

niikoletka
4. júl 2021

Otehotnela ;)

littlebubble
4. júl 2021

@katarinka289 Len aby si ty nebola ta vygumovana 😂😂.Kazdy si zodpoveda za svoje zdravie sam a prebera za neho zodpovednost.

Bud nam vdacna za to, ze sme ochotni to podstupit pre dobro ludstva nech je uz vysledok akykolvek.Bez toho sa pravdu nedozvies.

Ak nechces byt urazana tak neurazaj ani ty.

laila22
4. júl 2021

@makova333 mne je to jedno, pre mňa sa dajte očkovať aj tehotné.. každý podľa svojho uváženia.. 😉ja už dieťa mám, ďalšie neplánujem a aj tak mám obavu o svoje zdravie či s očkovaním, či bez neho.. mne je len strašne smiešne ako sa všetci oháňajú tým, že vakcína je neškodná a zaručujú ľahší priebeh... Kedy to to stihli preskúmať za ten jeden rok, vírus stále mutuje, ale vakcína je úsmev a sloboda.. 😂✌️

kikaaa444
4. júl 2021

Mna extrémne irituje porovnávanie očkovanie proti kiahňam a vsetcia sme tu a očkovanie proti covidu . Nezabúdajte že za touto pandemiou niečo je . Už len to že nám to očkovanie doslova nútia a pomaly nám ešte aj za to zaplatia aby sme sa ockovat dali . Snáď uz väčšina ľudí pochopila že niečo tam nesedí a smrdí ;) dam sa zaočkovať keď to bude overené desaťročia a nie pár mesiacov v priebehu ktorých aj tak stále menia názory . Donedávna sa tehotné a dojciace ženy ockovat nemohli a zrazu sa môžu 😀 pff

makova333
4. júl 2021

@laila22 za aky rok? vektorove vakciny su tu roky a ani na mRNA sa nerobilo rok.

777januska777
4. júl 2021

Veľmi zvláštne, bojíte sa vakcíny, ale taka antikoncepcia to je parádička. Taky paralen ci ibalgin to je fajn, taky notebook na brušku ci stehnách a taky mobil vo vrecku je tiež parádička. Ďalej také vitamíny a rôzne výživové doplnky to je všetko super. Ked už sa ludia boja, tak veľmi vakcín, mali by sa báť aj veci, ktoré používajú pravidelne a berú ich ako samozrejmosť.

777januska777
4. júl 2021

@kikaaa444 no za socializmu ta nenutili však nie? Tam sa ockovalo v škole rad radom. Nik sa nepýtal na nič a nikoho nič nezaujímalo. Dnes je demokracia a ludia majú právo voľby, takže preto sa vakcíny tak propagujú, lebo dat ľuďom vakcínu je ťažšie ako v minulosti, keď nik nemal na vyber. A to overená desaťročia a co myslíš na kom sa to za tie roky overuje? Na ľuďoch. Zaujímavé je, ze taku operáciu oči ludia absolvujú radi a hneď na prvý sup ci si predpisu antikoncepciu a pritom toto sú veci co nie sú rokmi overené.

dzepeta
4. júl 2021

@777januska777 mozno ti co odmietaju vakcinu sntikoncepciu ani nevideli, paralen ani ibalgin nepouzivaju a notebook mozno tiez nemaju. A mozno tlacitkovy mobil maju v skrinke na policke☺️ Takze by som to takto neporovnavala. To su jablka a hrusky😳

makova333
4. júl 2021

@kikaaa444 Tajomný bohatý templársky rád sa rozhodol, že na tomto svete ešte viac zarobí. V "malom" meste WU-CHAN vypustil z laboratória zákerný smrtiaci vírus, ktorý vlastne ani neexistuje, aby spôsobil pandémiu na celom svete. Podplatil všetky média od NT až po Denník N, aby písali, že nastala veľká pandémia, ktorá vlastne nenastala. Templársky rád dal vyrobiť vedcom vakcíny za miliardy, aby nimi všetkých zaočkovali. Muži aj ženy z nich zostanú neplodné, nastanú potraty, budú sa rodiť poškodené deti. A to všetko len preto, aby ľuďom mohli dať čip a všade ich sledovať. Zaplatili Markíze, Jojke aj Denníku N, aby informovali o výhodnosti vakcín a nutnosti sa zaočkovať. Hlavným správam a Infovojne nezaplatili, tak tí informujú objektívne, lebo ich všetkých prekukli. Dr. Kešu Orech a Dr. Lip-stick sa snažia všemožne zachraňovať ľudí a tak dávajú na YT zadara informačné videjká. Ale tajný Templársky rád im je už na stope... Ako to skončilo? Dozviete sa už o pár rokov.

777januska777
4. júl 2021

@dzepeta no možno, ale z mojich skúseností je to presne tak ako vravím. Su proti vakcine ale papaju samé vitamíny, lebo však Bukovský povedal. Nevadí, že také vitamíny môžu získať zo stravy a ze toto co oni papajú sú lenchemicky upravene veci. A ďalší zas padajú antikoncepciu, lebo však nebudú riskovať tehotenstvo keď nechcú. To ze po antikoncepcii nemusia už nikdy otehotnieť neberú do úvahy, lebo veď ini otehotneli.

dzepeta
4. júl 2021

@777januska777 ano overovala sa na ludoch. Ked si s tym v pohode ze sa overuje na tebe tak tvoja volba ty si sa tak rozhodla. V poriadku akceptujeme. Ale co ked ini nechcu byt zainteresovani v tomto experimente. Ja si tiez radsej pockam teda ake budu vysledy na dobrovolnikoch o rok-dva s potom nad tym zacnem uvazovat

777januska777
4. júl 2021

@dzepeta no vždy sa všetko overuje na ľuďoch. Aj paralen sa stále overuje na nás. To ze sa používa bežne, tak neznamená, že jeho overovanie na ľuďoch skončilo. Stačí si prečítať info v príbalovom letáku, kde vedlajsie účinky musíš nahlasovať a ze sa môžu vyskytnúť akékoľvek vedlajsie účinky aj také ktoré tam nie sú zapísané. Dúfam, že odteraz skončíš s používaním akýchkoľvek liekov, keďže overovanie na ľuďoch stále prebieha.

dzepeta
4. júl 2021

@777januska777 lieky do seba uz dobrych 7 rokov nepcham. Zatial som nemusela. Verim ze to tak ostane. Jedna vec je ze nahlasovat to treba tak to pisu v letakoch ale neverim ze to niekto robi. Tak sko ludia nebudu nahlasovat vedlajsie ucinky po vakcine lebo vsak doktori povedia ze ved je to bezna reakcia🤷🏽‍♀️( urcite sa daco nahlasuje, ale pochybujem ze to robi kazd)

zooeynka
4. júl 2021

Baby, ako dopadla pitva tej 39 rocnej mamicky z nitry co zomrela po 2 davke Pfizeru? Nejak som pokracovanie nezachytila, pisalo sa dakde o tom? Sabaka sa dusoval ze to urcite nebolo z ockovania, ved ako inak. Mali byt vysledky pitvy, teda uz urcite davno su, nema niekto info?

dzepeta
4. júl 2021

@zooeynka myslim ze to sa uz nedozvieme. Nejak sa to ututlalo zahrabalo pod kobercek😁ako vsetko v spojitosti s vakcinou

sapetka
4. júl 2021

@canis_lupus mne idu skor na nervy ludia ktori ai myslia ze “co ved som mlady zdravy mne covid nic nemoze. Ved nikto z mojho okolia nemal tazky priebeh ved ved… “blabla.. ludia na to realne zomieraju . A nikto si nemoze byt 100%isty ci covid zvladne lahko tazsie alebo nezvladne. A robia si srandu z tych co sa chcu chranit skrz vakciny.. zrazu vsetci maju dlhorocne studie a vedia presne co sposobi vakcina ktorou sa ockuje par mesiacov..

lienka.7
4. júl 2021

@zooeynka zachytila som len, ze s ockovanim to samozrejme nesuviselo (ako inak 😁).
Dalej fakt neviem. Skus pozriet plusku tam to tusim som videla.

zooeynka
4. júl 2021

@dzepeta ved toto...ak by zomrela na nieco vrodene tak si myslim ze by nam to mainstreem s radostou vitazoslavne posunul, ale tym ze je uplne ticho tak mam silne podozrenie ze proste nezvladla vakcinu :( Ale chapem ze nemozu sirit paniku a napisat pravy dovod, ved by sa uz nikto nedal ockovat....Asi to vie len jej rodina, ak vobec daco vedia vsakano.

dzepeta
4. júl 2021

@sapetka ale realne vela mladych to zvLadlo v poriadku a prezilo. Nesledujem statistiky mozno ty budes vediet ze kolko teda mladych dajme tomu od 15-35 zomrelo v prvej a druhej vlne. Samozrejme to ze som mlady neznamena ze som nesmrtelny ale pokial sa o seba staram pozeram na to co konzumujem, ci pravidelne sportujem a naozaj sa o seba staram, taki ludia to zvladnu. Otazne su presne tie “slabe kusy” s chronickymi ochoreniami atd. Niesme nesmrtelni a preto treba mat napamati ze hoc aj zajtra mozem zomriet. Ci som zavakcinovany alebo nie som.

zooeynka
4. júl 2021

@lienka.7 posledne info je zo 17.6. A potom zostalo ticho...a nikto sa nedozaduje odpovede...zrejme to nazyvaju"povolene straty" :(

littlebubble
4. júl 2021

Ja zaočkovaná som, ale myslím si, že vakcína a jej vedľajšie účinky kľudne môžu niekoho zabiť.

Vysoké horúčky nemusí zvládnuť každý.

A preto by sme sa nemali hádať, presviedčať sa, ale konať podľa svojho uváženia a zobrať si svoje rozhodnutie na vlastné plecia.Pretože ani zaočkovanie ani nezaočkovanie nám nezaručuje, že sme sa rozhodli správne.

Kedže každý z nás má iný zdravotný stav.

selu11
4. júl 2021
https://www.youtube.com/watch?v=55-gzkdA0Rs

Mňa zaujalo toto video, najmä od času cca 14:16.
Ak má niekto záujem....