icon

Otehotneli ste tesne pred menštruáciou?

6. nov 2020

A to aj napriek tomu,že ovuláciu ste mali normálne v strede cyklu? Má niekto reálne takúto skúsenosť?

limetka69
6. nov 2020

je to nerealne. otehotnies len pocas ovulacie, par dni na to, musela by byt ovulacia pred menzesom

ivkazba
6. nov 2020

Otehotnieš cez ovuláciu resp. pár dní pred/pár dní po. Nie každá má ovuláciu v strede cyklu, je to len priemer. Niekto máva ovuláciu až na 20 či neskorší deň cyklu, takže ak je to aj tvoj prípad, tak áno, mohla si otehotnieť tesne pred menzesom.

anjelicek26
6. nov 2020

Otehotnies len cez ovulaciu. Tu ale nemusis mat v strede cyklu. My sme syna spravili 27.den 29 dnoveho cyklu. Su kadejake moznosti, preco sa ovulacia posunie, u mna asi vsetko dokopi - prave som nastupila do novej prace, dcera do novej skoly, syn do novej skolky... inak sefka bola nadsena, kedze som jej vravela, ze som tehotna 6 tyzdnov po nastupe 😂 Robim v tej firme uz 8 rokov odvtedy 😂

tatranka4
6. nov 2020

Tiež som. Otehotnela pred ms konkrétne 10 dní pred ms a to mám cyklus 36

erika2789
6. nov 2020

Áno otehotnela som tak tesne pred menštruáciou ale mala som posunutú ovulaciu 🙂

simsalabim
6. nov 2020

Otehotnela som 3 dni pred ocakavanou menstruaciou, pri pravidelnom 31 dnovom cykle.

siska53
6. nov 2020

Otehotnela som.tesne pred menstruaciou a urcite som teda nemohla mat ovulaciu v strede cyklu.

nikpa
6. nov 2020

Ja s dvojičkami presne pred menštruáciou ale kedy som mala ovuláciu som vtedy absolútne nesledovala, nakoľko som neplánovala otehotnieť. O to väčší šok to bol 🙈😁