Otehotneli ste tesne pred menštruáciou?
A to aj napriek tomu,že ovuláciu ste mali normálne v strede cyklu? Má niekto reálne takúto skúsenosť?
Otehotnieš cez ovuláciu resp. pár dní pred/pár dní po. Nie každá má ovuláciu v strede cyklu, je to len priemer. Niekto máva ovuláciu až na 20 či neskorší deň cyklu, takže ak je to aj tvoj prípad, tak áno, mohla si otehotnieť tesne pred menzesom.
Otehotnies len cez ovulaciu. Tu ale nemusis mat v strede cyklu. My sme syna spravili 27.den 29 dnoveho cyklu. Su kadejake moznosti, preco sa ovulacia posunie, u mna asi vsetko dokopi - prave som nastupila do novej prace, dcera do novej skoly, syn do novej skolky... inak sefka bola nadsena, kedze som jej vravela, ze som tehotna 6 tyzdnov po nastupe 😂 Robim v tej firme uz 8 rokov odvtedy 😂
Tiež som. Otehotnela pred ms konkrétne 10 dní pred ms a to mám cyklus 36
Áno otehotnela som tak tesne pred menštruáciou ale mala som posunutú ovulaciu 🙂
Otehotnela som 3 dni pred ocakavanou menstruaciou, pri pravidelnom 31 dnovom cykle.
Otehotnela som.tesne pred menstruaciou a urcite som teda nemohla mat ovulaciu v strede cyklu.
Ja s dvojičkami presne pred menštruáciou ale kedy som mala ovuláciu som vtedy absolútne nesledovala, nakoľko som neplánovala otehotnieť. O to väčší šok to bol 🙈😁

je to nerealne. otehotnies len pocas ovulacie, par dni na to, musela by byt ovulacia pred menzesom