icon

Otehotniem mimo plodných dní?

tereza79
3. feb 2010

zaujímalo by ma či má niektorá skúsenosť s tým že otehotnela úplne mimo plodných dní,snažíme sa o bábatko a zatiaľ sa nedarí ale nezúfam,manžel pracuje tak, že je často z domu preč a nemienim ho prenasledovať kvôli plodným dňom pretože by som ho nerada dostala do situácie rýchlo na mňa skoč, lebo mám plodné dni a namiesto milovania sa budeme páriť.

monika0001
•
3. feb 2010

ahoj ..
moja teta otehotnela 2 krát dva dni po skončení MS.
Prvý krát jej to tak vyšlo a druhý krát už tak išla na istotu a na prvý šup jej to vyšlo...
Neviem teda... pochybujem, že dva dni po skončení MS mala plodné dni. I keď jeden nikdy nevie... 😉
a veľa žien je takých čo otehu iba počas MS... takže je to také rôzne... 😉

denis19
•
3. feb 2010

tereza......možné je vše!!!!

azura99
•
3. feb 2010

tereza79- keby to islo, bolo by to super 😀 ... ale ako to tu tak citam, tak zitujem ze niekedy ked sa uz dlhsie snz snazia. Pristupi sa aj na "parenie"

azura99
•
3. feb 2010

tereza79- keby to islo, bolo by to super 😀 ... ale ako to tu tak citam, tak zitujem ze niekedy ked sa uz sa dlhsie snz snazia. Pristupi sa aj na "parenie"

lauritka
•
3. feb 2010

po ovulacii urcte nie, lebo vajicko je schopne oplodnenia len 12 hodin, potom zanika.

pred ovulaciou ano, ale len par dni, spermie si dokazu v dobrom prostredi na vajko pockat.

kiki68
•
11. mar 2014

ano,da sa to, u mna to tiez tak bolo, vraj sa to nazyva violentna ovulacia, treba si inak povedane dobre uzit,aby sa telo pocas toho tak rychlo nastartovalo a uvolnilo vajicko,ze je z toho bejbisek 😉

dranna
•
11. mar 2014

Ahoj Tereza79, otehotniet sa da len cca 18 hodin a to jedine cez ovulaciu 🙂 je to priblizne v strede cyklu ale kazda zena a kazdy cyklus (kazdy mesiac) je iny a aj vysoko plodne dni su raz den 10. potom 13. potom 14. Mozes si sledovat aj hlien krcku maternice a ked je ako vajickove bielko - tahavy a mokry - tak vtedy ovulujes a maternica spristupni cestu spermiam do vajickovodu, kde sa vajicko oplodnuje 🙂
keby sa ti nechcelo ratat a pod. tak existuje maly ale skvely pristroj: cyclotest baby, ktory to vsetko 'vyrata' za Teba. prajem Ti vela stastia a nech sa Ti to coskoro podariiiii