icon

Oulácia bez výtoku, alebo je to tehotenstvo?

mitasovajarka
15. mar 2019

Dobrý deň, prosím vás chcela by som sa opýtať.mozno to je blbá otázka:len teraz mám plodné dni len nemám žiadny výtok a ani žiadne príznaky.len menšia otázka či môžem byť náhodou tehotná, preto nemám výtok a ani žiadne príznaky plodných dní.Ďakujem

ja197
15. mar 2019

@mitasovajarka a ako vieš že máš plodné dni keď nemáš ani bolesti ani výtok? podľa aplikácie ? Ak si v strede cyklu tak na 99.9% tehotná niesi keďže si ešte nemala ovuláciu, jedine že by si ju mala po ms

mitasovajarka
autor
15. mar 2019

@ja197 áno podľa aplikacie , používam ju dva roky a doteraz bola presná.a posledný rok sa snažíme vo bábätko preto sa tak sledujem

lucka12399
15. mar 2019

@mitasovajarka ja som praveze na zaciatku tehu mala silny vytok.. ale kazde tehotenstvo je ine no..

ja197
15. mar 2019

@lucka12399 ak si mala normálnu ms tak tehotná nebudeš...stáva sa bežne že jeden cyklus sem tam u ženy býva anovulačný, možno to tak bude u teba teraz...alebo sa len jednoducho ovulácia posunie na neskôr, čo sa môže tiež kľudne stať vplyvom akýchkoľvek vecí naokolo 😊

mitasovajarka
autor
15. mar 2019

Ďakujem vám za odpovede.Zas sa nemôžem tešiť,

monikadion
9. feb 2025

Ja neviem ci môžem nazvať oulácia ket som pri sexe mala vitok hrudkoviti na druhý deň krémovi poradie prosím môžem byť tehotná