Ovulácia, konizácia krčka maternice a tehotenstvo
Ahojte Baby idem si k Vám pre radu🙏 Vo štvrtok mi doktor na prehliadke našiel vajíčko o veľkosti 20 mm, tak sme sa s priateľom milovali vo štvrtok, sobotu a nedeľu. Robila som si aj ovulacne testy a v nedeľu mi vyšli pozitívne a v pondelok už bol bledý. Chcem sa spýtať stačí naše milovanie v sobotu a nedeľu na to aby som bola tehotná 🤰? A chcem sa spýtať či neviete kedy praská cca folikul-Myslím v akej veľkosti? Ďakujem za rady🙏🙏🙏Snažíme sa o babatko už vyše roka a medzi tým mi robili aj konizacii krčka maternice, tak mám celkom stres či sa to podarí.Este by som sa chcela spýtať či je tu niekto po konizacii krčka maternice ? Chcela by som sa spýtať po akej dobe ste otehotneli a či tehotenstvo bolo v poriadku alebo ste boli doma na rizikovom? Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙏🤰😍
Ahoj, chcem len zareagovať na tu konizaciu, my sme chceli 3. babo, snažili sme sa asi 3 - 4 roky a nič. V máji 2016 som bola na konizaciu a čuduj sa svete, v novembri 2016 som otehotnela nečakane. A to som si myslela, že po konizacii to už nepôjde. Toľko moja skúsenosť. Tak držím palce aj Tebe.
@srnka333 vieščo aj by sme chceli ale keď to nejde už to vzdávam 🥺robia mi radosť moje tri deturence 😁sú mojím všetkým si zlata počkám už do menzesu ale dnes som mala hnedý výtok tak to je znamenia asi menzesu aj chvíľu ma bolelo brucho kúpila som si ten test tak počkám keby náhodou to mešká
@srnka333 ahoj kedy máš ovulácii ?som na teba myslela že ako sa máš ja mám už druhý deň hnedý výtok taky s ružovým výtokom tak menzes príde lebo nemám žiadne príznaky že by som bola tehotná prsia ma nebolia len bolenie brucha ako pri menzese ale také slabé tak som zvedavá kedy mi príde mrcha
@srnka333 vieš ale on mi dal antibiotiká na vkladanie že mám taký slabý zápal aj som mu vravela že ci môžem užívať aj keby že náhodou že by sa to uhniezdilo ale niesom si istá ale bojím sa tie antibiotiká používať aby som neublížila plodu asi si dosť domyslam ale mám takú zvláštny pocit keď už viem že sme sa trafili do ovulácii asi😉