icon

Ovulácia, konizácia krčka maternice a tehotenstvo

srnka333
14. apr 2021

Ahojte Baby idem si k Vám pre radu🙏 Vo štvrtok mi doktor na prehliadke našiel vajíčko o veľkosti 20 mm, tak sme sa s priateľom milovali vo štvrtok, sobotu a nedeľu. Robila som si aj ovulacne testy a v nedeľu mi vyšli pozitívne a v pondelok už bol bledý. Chcem sa spýtať stačí naše milovanie v sobotu a nedeľu na to aby som bola tehotná 🤰? A chcem sa spýtať či neviete kedy praská cca folikul-Myslím v akej veľkosti? Ďakujem za rady🙏🙏🙏Snažíme sa o babatko už vyše roka a medzi tým mi robili aj konizacii krčka maternice, tak mám celkom stres či sa to podarí.Este by som sa chcela spýtať či je tu niekto po konizacii krčka maternice ? Chcela by som sa spýtať po akej dobe ste otehotneli a či tehotenstvo bolo v poriadku alebo ste boli doma na rizikovom? Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙏🤰😍

rita0123
Autor odpoveď zmazal
rita0123
30. apr 2021

@srnka333 ahoj vieščo kúpila som si ten teh test týždňa Clearblue myslíš že by som ho už mohla použit ráno?do menzesu mám tri dni

srnka333
autor
1. máj 2021

@rita0123 Ak ti môžem poradiť tak ešte počkaj na deň menzesu aby si nebola sklamaná. Ja som tiež mávala bolesti pre, brucha....a urobila som si test skôr a nič, a potom prišiel menzes😭 Držím palceky

srnka333
autor
1. máj 2021

@rita0123 Jej super, že 3 detičky 😍😍😍 A ešte by ste chceli štvrté?

bibka37
1. máj 2021

Ahoj, chcem len zareagovať na tu konizaciu, my sme chceli 3. babo, snažili sme sa asi 3 - 4 roky a nič. V máji 2016 som bola na konizaciu a čuduj sa svete, v novembri 2016 som otehotnela nečakane. A to som si myslela, že po konizacii to už nepôjde. Toľko moja skúsenosť. Tak držím palce aj Tebe.

bibka37
1. máj 2021

A tehu bolo v pohode, žiadne rizikové.

rita0123
1. máj 2021

@srnka333 vieščo aj by sme chceli ale keď to nejde už to vzdávam 🥺robia mi radosť moje tri deturence 😁sú mojím všetkým si zlata počkám už do menzesu ale dnes som mala hnedý výtok tak to je znamenia asi menzesu aj chvíľu ma bolelo brucho kúpila som si ten test tak počkám keby náhodou to mešká

rita0123
Autor odpoveď zmazal
rita0123
Autor odpoveď zmazal
srnka333
autor
1. máj 2021

@bibka37 jej super....ďakujem za tvoju odpoveď lebo mám celkom strach, že či sa to podarí. Ďakujem

rita0123
1. máj 2021

@srnka333 nemáš sa čoho báť určite sa to podarí a nemôžeš mať strach ale len dúfam že bude dobre 🙏😘🙂

rita0123
2. máj 2021

@srnka333 ahoj kedy máš ovulácii ?som na teba myslela že ako sa máš ja mám už druhý deň hnedý výtok taky s ružovým výtokom tak menzes príde lebo nemám žiadne príznaky že by som bola tehotná prsia ma nebolia len bolenie brucha ako pri menzese ale také slabé tak som zvedavá kedy mi príde mrcha

bibka37
2. máj 2021

@srnka333 neboj, určite sa podarí, keď nebudes na to myslieť veľmi. Ja som mala obavy, či sa náhodou nebudem skôr otvárať, kvôli tomu krčku, ale malý vydržal až do termínu, a to mal vyše 4 kg a brucho som mala akoby som dvojičky čakala. Takže neboj, dockas sa, držím palčeky.

rita0123
3. máj 2021

@bibka37 ahoj tak dnes som dostala menzes tak ma bolí brucho vaječníky a neviem či je to normálne nikdy ma neboleli pri menzese vaječníky iba ľavá strana až sa bojím a ja som dosť stesmen🙂

srnka333
autor
3. máj 2021

@rita0123 ten hnedý výtok a krvácanie som mala aj ja minulý cyklus.Mna aj boleli prsia ale tehotná som nebola😭potom sa menzes rozbehol. Ja by som mala mať ovulku niekedy tento týždeň tak hádam sa zadarí 🙏🙏🙏 Myslí na mňa 🙏

rita0123
3. máj 2021

@srnka333 budem držím silno Pešťe🙏🙏🙏🙏nech sa ti už podarí daj vedieť ako si dopadla budem na teba myslieť

srnka333
autor
3. máj 2021

@rita0123 jej si zlata ďakujem 😍 Brala som aj 5 dní lieky na ovulku tak uvidíme či sa zadarí.Aj Tebe držím palce

rita0123
3. máj 2021

@srnka333 ja už sa nesnažím 😁ja už to beriem tak že život ide ďalej keď ti nejde tak ..hádam sa vám už podarí aby ste mali bábätko 🙂🙏🙏🙏🙏držím palce veľmi a myslím na teba či napíšeš ako sa vám zadarilo 🙂👍🙏

rita0123
15. máj 2021

@srnka333 ahoj ako sa máš ?veď som aj na teba myslela že či sa vám aj zadarilo 🙂👍🙏

srnka333
autor
16. máj 2021

@rita0123 Ahoj moja vieš čo ešte vôbec neviem či sa nám zadarilo. Uvidím za 4 dni ale tento mesiac som to tak neriešila a netlačili na pílu, tak uvidíme. Robila som si aj ovulacne testy ale tie vychádzali tak vseliako,tak som sa na to vykašľala.A čo ty? ako sa máš?

rita0123
18. máj 2021

@srnka333 tak držím palce 🤗🙏tak časom uvidíš vieščo ja sa mám dobre zajtra idem ku gyn tak uvidím ako dopadnem😁asi sa nám zadarilo tak ale nejako som to neriešila az máte ranné nevoľnosti tak som zvedavá 😁

srnka333
autor
18. máj 2021

@rita0123 jej super🥰 Držím palčeky 🙏🙏🙏 Potom daj vedieť ako si dopadla

rita0123
18. máj 2021

@srnka333 hej ale už nechcem to sklamanie ako naposledy no uvidím áni sme neplanovali také nečakane 😁dám vedieť

srnka333
autor
18. máj 2021

@rita0123 myslím na teba a držím palce 🙏🙏🙏ja čakám ešte dva dni či mi prídu

rita0123
19. máj 2021

@srnka333 a skúšala si si test ?keď máš dva dni do menzesu ja si myslím že už by ti to už mohlo ukázať 👍🙏

srnka333
autor
19. máj 2021

@rita0123 robila som si test a nič 😭 tak asi nebudem tehotná. A ty si ako dopadla u lekárky?

rita0123
19. máj 2021

@srnka333 ahoj no že nič tam nevidel a ovulácia nastala tak tie dva dni čo sme mali stik sme sa trafili treba už len čakať keď ja neviem kedy som to dostala to som nevedela povedať

srnka333
autor
19. máj 2021

@rita0123 držím palčeky 🙏🙏🙏 Ja pri prvom som to mala tak že mi meškala mrška vyše týždňa a bola som u dr. a ona tam nič nevidela, tak mi povedala nech pridem za 2 týždne ( lebo mala dovolenku) a keď som potom prišla už tam drobček bol❤️Takže všetko je možné

rita0123
19. máj 2021

@srnka333 vieš ale on mi dal antibiotiká na vkladanie že mám taký slabý zápal aj som mu vravela že ci môžem užívať aj keby že náhodou že by sa to uhniezdilo ale niesom si istá ale bojím sa tie antibiotiká používať aby som neublížila plodu asi si dosť domyslam ale mám takú zvláštny pocit keď už viem že sme sa trafili do ovulácii asi😉

srnka333
autor
19. máj 2021

@rita0123 neboj on vie čo robí a nemalo by ti to ublížiť.Ved koľko žien ani nevie niekoľko týždňov že je tehotných. Bude všetko dobré 🙏🙏hlavne aby si bola aj ty zdravá 🙏🥰