Ovulácia, konizácia krčka maternice a tehotenstvo
Ahojte Baby idem si k Vám pre radu🙏 Vo štvrtok mi doktor na prehliadke našiel vajíčko o veľkosti 20 mm, tak sme sa s priateľom milovali vo štvrtok, sobotu a nedeľu. Robila som si aj ovulacne testy a v nedeľu mi vyšli pozitívne a v pondelok už bol bledý. Chcem sa spýtať stačí naše milovanie v sobotu a nedeľu na to aby som bola tehotná 🤰? A chcem sa spýtať či neviete kedy praská cca folikul-Myslím v akej veľkosti? Ďakujem za rady🙏🙏🙏Snažíme sa o babatko už vyše roka a medzi tým mi robili aj konizacii krčka maternice, tak mám celkom stres či sa to podarí.Este by som sa chcela spýtať či je tu niekto po konizacii krčka maternice ? Chcela by som sa spýtať po akej dobe ste otehotneli a či tehotenstvo bolo v poriadku alebo ste boli doma na rizikovom? Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙏🤰😍
@srnka333 dnes som si robila ten.test a ukázalo mi veľmi slabúcku druhu čiarku teraz neverím ako to mám chápať lebo keď som bola vcera u lekára 19.5.tak mi povedal že už ovulácia bola.tak mi povedal že ovulácia mohla byť dva dni do zadu ale ráno budem ešte skúsim s ranného moču ten test ja neviem ako to mám chápať 🤷🤦
@srnka333 ahoj rozmýšľam že keď som bola u toho 19.5.a povedal mi že ovuláciu som už mala a keď som sa pýtala keby nastala tak povedal tak dva dni dozadu a potom ten zapal mohla som aj otehotnieť vieščo prsia ma bolia a pichá má ako keby v maternici ale neviem či je to ten zapal alebo uhnezdenie.alebo prichádza menzes ,,,🤷🤷🤦

@srnka333 Ďakujem si zlatá že si ma tak podporila aby som sa nebála😉a ty ako sa máš ?stále čakáš či si to dostala