icon

Ovulácia, konizácia krčka maternice a tehotenstvo

srnka333
14. apr 2021

Ahojte Baby idem si k Vám pre radu🙏 Vo štvrtok mi doktor na prehliadke našiel vajíčko o veľkosti 20 mm, tak sme sa s priateľom milovali vo štvrtok, sobotu a nedeľu. Robila som si aj ovulacne testy a v nedeľu mi vyšli pozitívne a v pondelok už bol bledý. Chcem sa spýtať stačí naše milovanie v sobotu a nedeľu na to aby som bola tehotná 🤰? A chcem sa spýtať či neviete kedy praská cca folikul-Myslím v akej veľkosti? Ďakujem za rady🙏🙏🙏Snažíme sa o babatko už vyše roka a medzi tým mi robili aj konizacii krčka maternice, tak mám celkom stres či sa to podarí.Este by som sa chcela spýtať či je tu niekto po konizacii krčka maternice ? Chcela by som sa spýtať po akej dobe ste otehotneli a či tehotenstvo bolo v poriadku alebo ste boli doma na rizikovom? Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙏🤰😍

rita0123
26. máj 2021

@srnka333 ja mám dostať 1juna ale prsia ma bolia dosť a keď som si robila test bol tam slabý duch a mám lieky na ten zápal vaginálne a ešte aj ústne a bojím sa že ak náhodou som alebo možno to je hormóny musím iba počkať 🤦🤷

rita0123
26. máj 2021

@srnka333 neboj raz vám to vide a ako vždy čakáš niekoľko dní na ovulku mi sme mali styk 4dni pred ovulkou a nič a minule sme sa trafili do ovulácie a vôbec som neotehotnela ,🤷😒vôbec tomu nerozumiem prečo snažíme sa stále a stále nič

srnka333
autor
27. máj 2021

@rita0123 no tomu ani ja nechápem🙈Ja tiež pred ovulaciou sme mali tutumutu 2 dni, v deň ovulácie a deň po a nič z toho😭Tak tiež tomu nechápem ako to je možné, že sa nám nedarí. Tebe držím palčeky 🙏 🙏🙏🙏 Takže ak tam bol duch tak to je veľká šanca 🙏🙏🙏

rita0123
27. máj 2021

@srnka333 no ja už noc tomu neverím naposledy som mala tiež ducha na teste a prišli mi krámy 😒a ešte keď užívam lieky na zápal pochybujem že som tehotná už to nechám tak lebo je to na nervy čakať a nedarí sa 🤦🤷

rita0123
27. máj 2021

Baby pritom ktorá má skúsenosti Prokanazol 100 mg užíval ich nikto a pomohli vám??prosím ak máte nejakú odpoveď napíšte mi ďakujem

srnka333
autor
27. máj 2021

@rita0123
Tak ja som ducha ešte nikdy nemala tak neviem ako to s tým chodí, ale verím že tebe to dobre dopadne🙏 Ja už sa bojim či vôbec ostanem tehotná keďže som mala tú konizaciu krčka maternice 😭No čas ukáže ako to všetko dopadne

rita0123
27. máj 2021

@srnka333 neboj všetko bude len je to čakanie na nič a keď si bola u dr povedala ti že všetko máš v poriadku keď si mala problemi s krčkom silno ver a otehotnieš 🙂👍🙏

srnka333
autor
27. máj 2021

@rita0123 to čakanie je hrozné.Najskor sklamanie že nie som tehotná a potom zase čakať na ďalšiu ovulku 🙈Doktor povedal že by som nemala mať problém otehotnieť po tom zákroku tak uvidíme.

rita0123
28. máj 2021

@srnka333 tak držím len palce 🙏 a užívaš kyselinu listovú ja som to začínala úživať síce neskoro ale užívam hádam keď sa vyliečim nebudem mať problém otehotnieť lebo aj ja som stoho potom sklamaná 🙍

rita0123
28. máj 2021

@srnka333 Ja keď mám zapal so spodu tak vždy sa mi spravia v ústach affry je to dosť bolestivé a dlho sa to lieči to niekdy na nervy!🥺

srnka333
autor
28. máj 2021

@rita0123 to poznám ten pocit sklamania 😭😭😭Už užívam 2 mesiac tak dúfam že tento mesiac sa to podarí🙏🙏Dnes si si nerobila test?

rita0123
28. máj 2021

@srnka333 áno robila už si nebudem robiť niesom tehotná lebo užívam lieky a antibiotiká tehotná určite niesom od toho styku čo sme mali prešli tri týždne už by hádam mohla aj ukázať test ale nič

srnka333
autor
28. máj 2021

@rita0123 nevadí....ďalší mesiac sa to isto podarí 🙏 🙏🙏 držím palčeky 🙏

rita0123
31. máj 2021

@srnka333 ahoj ako sa máš?mne to mešká a mávam spinenie ako krvavý hnedý výtok tak neviem či príde mrcha alebo tehotenstvo test negatív tak už neviem

srnka333
autor
31. máj 2021

@rita0123 ahoj ja tak pomaly. Dnes mi končí mrcha tak uvidíme čo ďalej. Isto sa chcem objednať o týždeň na gynekológiu a zistiť ako som na tom s ovulkou. Minulý týždeň mal drobček 3 roky tak tento týždeň budem behať po úradoch a vybavovať podporu keďže ho zobrali do škôlky až od septembra.Tento tyzden bude asi taký ubehany. A ty čo nové? Ako sa cítiš?

rita0123
31. máj 2021

@srnka333 no mne chodia drobci do skvolky malá má 2,5r tak si užívam materskú .no dnes mi je ale hnusne naťahuje ma zle mi je asi príde tá mrcha hlava ma bolí a mám zavrati taká slabá som neako dúfam že to prejde som zvedavá koľko mi to zas bude meškát keď som už douzivala lieky 🤦🙍

srnka333
autor
1. jún 2021

@rita0123 ja som to mala takto na posledy🙈🙈🙈mávam cyklus 28-30 dní a prišla až na 35 deň....skoro ma siblo a zle mi bolo viac ako týždeň.Ja si toto leto urobím krasne...ostanem ešte doma. Zajtra volám dr. Idem volať na gyndu....chcem termin

rita0123
1. jún 2021

@srnka333 aký termín myslis??ja som si dnes robila test lebo mešká dva dni a druhá čiarka nebola ružová ale biela asi blbý test zajtra si musím kúpiť iní test a dnes ružovy výtok ja neviem som nervózna zajtra volám gynekológovi

srnka333
autor
1. jún 2021

@rita0123 nech mi dá niečo na ten cyklus...veď mi chodí ako chce🙈🙈🙈a nech pozrie aj ovulku.Tebe držím palčeky

rita0123
1. jún 2021

@srnka333 no mne nukal hormonálne lieky na úpravu cyklu mne stále mešká zas budem mať dlhý cyklus 🤦😟

srnka333
autor
2. jún 2021

@rita0123 dnes som sa objednala a idem v stredu tak uvidíme čo mi povie.
A ty si si robila tehotenský test?

rita0123
3. jún 2021

@srnka333 ja som dostala krámy tak už neriešim som asi už neplodna

rita0123
Autor odpoveď zmazal
rita0123
3. jún 2021

@srnka333 tebe držím palce 🙏😁

srnka333
autor
3. jún 2021

@rita0123 neboj bude to dobre.Teraz sa to nepodarilo tak sa to podarí na budúce 😍🙏🙏Asi všetko chce svoj čas

rita0123
5. jún 2021

@srnka333 a ty si ako dopadla?u doktora ?pôjdem aj ja keď mi to skončí nech mi povie kedy mám plodné dni

srnka333
autor
5. jún 2021

@rita0123 ja pôjdem az v stredu tak uvidím čo mi povie.

rita0123
7. jún 2021

@srnka333 tak držím palce a ozvi sa ako si dopadla 😉🙏

srnka333
autor
9. jún 2021

@rita0123 ahoj tak práve som prišla ...pozeral že tam mám vajíčko 16 MM tak idem ešte v piatok ešte raz a pozrie či rastie vajíčko. Odporučil mi aj nejaké prášky na podporu ovulácie, tak uvidíme či záberu- že má s nimi dobrú skúsenosť. A ty ako?

rita0123
9. jún 2021

@srnka333 mňa objednala až na piatok tak uvidím ako čo či už mám všetko v poriadku tak som rada hádam ti to už vide s bábätkom 🙏😉