Ovulácia, konizácia krčka maternice a tehotenstvo
Ahojte Baby idem si k Vám pre radu🙏 Vo štvrtok mi doktor na prehliadke našiel vajíčko o veľkosti 20 mm, tak sme sa s priateľom milovali vo štvrtok, sobotu a nedeľu. Robila som si aj ovulacne testy a v nedeľu mi vyšli pozitívne a v pondelok už bol bledý. Chcem sa spýtať stačí naše milovanie v sobotu a nedeľu na to aby som bola tehotná 🤰? A chcem sa spýtať či neviete kedy praská cca folikul-Myslím v akej veľkosti? Ďakujem za rady🙏🙏🙏Snažíme sa o babatko už vyše roka a medzi tým mi robili aj konizacii krčka maternice, tak mám celkom stres či sa to podarí.Este by som sa chcela spýtať či je tu niekto po konizacii krčka maternice ? Chcela by som sa spýtať po akej dobe ste otehotneli a či tehotenstvo bolo v poriadku alebo ste boli doma na rizikovom? Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙏🤰😍
Baby pritom ktorá má skúsenosti Prokanazol 100 mg užíval ich nikto a pomohli vám??prosím ak máte nejakú odpoveď napíšte mi ďakujem
@rita0123 ahoj ja tak pomaly. Dnes mi končí mrcha tak uvidíme čo ďalej. Isto sa chcem objednať o týždeň na gynekológiu a zistiť ako som na tom s ovulkou. Minulý týždeň mal drobček 3 roky tak tento týždeň budem behať po úradoch a vybavovať podporu keďže ho zobrali do škôlky až od septembra.Tento tyzden bude asi taký ubehany. A ty čo nové? Ako sa cítiš?
@srnka333 no mne chodia drobci do skvolky malá má 2,5r tak si užívam materskú .no dnes mi je ale hnusne naťahuje ma zle mi je asi príde tá mrcha hlava ma bolí a mám zavrati taká slabá som neako dúfam že to prejde som zvedavá koľko mi to zas bude meškát keď som už douzivala lieky 🤦🙍

@srnka333 ja mám dostať 1juna ale prsia ma bolia dosť a keď som si robila test bol tam slabý duch a mám lieky na ten zápal vaginálne a ešte aj ústne a bojím sa že ak náhodou som alebo možno to je hormóny musím iba počkať 🤦🤷