icon

Ovulácia, konizácia krčka maternice a tehotenstvo

srnka333
14. apr 2021

Ahojte Baby idem si k Vám pre radu🙏 Vo štvrtok mi doktor na prehliadke našiel vajíčko o veľkosti 20 mm, tak sme sa s priateľom milovali vo štvrtok, sobotu a nedeľu. Robila som si aj ovulacne testy a v nedeľu mi vyšli pozitívne a v pondelok už bol bledý. Chcem sa spýtať stačí naše milovanie v sobotu a nedeľu na to aby som bola tehotná 🤰? A chcem sa spýtať či neviete kedy praská cca folikul-Myslím v akej veľkosti? Ďakujem za rady🙏🙏🙏Snažíme sa o babatko už vyše roka a medzi tým mi robili aj konizacii krčka maternice, tak mám celkom stres či sa to podarí.Este by som sa chcela spýtať či je tu niekto po konizacii krčka maternice ? Chcela by som sa spýtať po akej dobe ste otehotneli a či tehotenstvo bolo v poriadku alebo ste boli doma na rizikovom? Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙏🤰😍

rita0123
Autor odpoveď zmazal
srnka333
autor
13. jún 2021

@rita0123 Ahoj ako si dopadla? Ja som bola v piatok u dr. a folikul pekne narástol na 21 mm tak sme sa mali snažiť. Uvidime či praskol. V piatok tam mám ísť znova a zoberie mi krv či praskol a či mam nejaký hormón. Povedal že ak sa nám to za leto nepodarí tak by sme už na jeseň mali ísť niekam kde to budú riešiť....asi umelé oplodnenie. Som rada, že ty si zdravá 🙏

rita0123
14. jún 2021

@srnka333 ahoj ja som včera mala krvácanie a dnes volám dr a on že to mám ovuláciu ale bolelo ma brucho ako pri menzese a styk sme mali v sobotu a včera som mala ovuláciu tak uvidím potom mám prísť k dr.a ty ako sa máš??

rita0123
14. jún 2021

Baby ktorá má skúsenosti že krvácala počas ovulácie ??môžem otehotnieť keď sme mali styk 12.6.a ovulácia nastala 13.6. A doktor kázal nech si kúpim Ascorutin 50 tabliet na zastavenie krvácania folikul praskol a hormonálne zmení že preto to tak je ale neviem či môžem otehotnieť keďže na tie lieky ?ďakujem za odpoveď dosť mám stoho stres

rita0123
14. jún 2021

@rita0123 som ako ihlách nikdy som tak krvácala pri ovulácii a bojím sa či to nieje niečo vážne

rita0123
14. jún 2021

Žiadna sa nenašla babenky🤦

srnka333
autor
14. jún 2021

@rita0123 podľa mňa môžeš otehotnieť.Drzim palce. 🙏🙏🙏Lebo dr. mi hovoril že najlepšie je sa milovať deň pred ovulaciou, že trvá deň keď spermie tam prídu a hlavne musia čakať na vajíčko....tak Vám držím palce aby to vyšlo.🙏Ja zase musím čakať na mršku či príde alebo nie.

rita0123
14. jún 2021

@srnka333 dakujem moja ale najviac ma trápi to krvácanie dúfam že to je ovulácia aj mňa pobolieva vagína radčej poviem doktorovi nech ma pozrie mám strach nikdy som nekrvacala v deň ovulácie

rita0123
Autor odpoveď zmazal
rita0123
14. jún 2021

@srnka333 a ako sa máš?tebe držím palce nech vám to už vide 🙏🙏🙏🙂

rita0123
17. jún 2021

@srnka333 ahoj ako sa máš?som na teba myslela či sa vám zadarilo že mi napíšeš držkaj sa 🙏😉

srnka333
autor
17. jún 2021

@rita0123 ahoj zatiaľ neviem....budem to vedieť až tak za týden...zajtra idem na krv či mi funguje to žlté teliesko.A ty ako? Zadarilo sa Vám.Pekny dnik

rita0123
3. júl 2021

@srnka333 ahoj ako sa máš?dlho si sa neozvala čo máš nové ?🙂

srnka333
autor
4. júl 2021

@rita0123 Ahoj moja tak zase sa to nepodarilo😓Tak som z toho bola dosť sklamaná a taká bez nálady...nič sa mi nechce😓 A ty sa máš ako? Čo máš nové?

rita0123
12. júl 2021

@srnka333 tak to mi je veľmi ľúto moja 😟ale neboj isto sa to raz podarí 🙏ja som bola na vyšetrenia u gyn na všetky vyšetrenia a chvála Bohu je všetko v poriadku užívam lieky na úpravu cyklu 🙂držím ti palce aby sa vám to už podarilo 🙏🙏

srnka333
autor
13. júl 2021

@rita0123 jej taká som rada,že si zdravá a všetko je oka😍Ďakujem no uvidíme ako to pôjde ale už som taká z toho trošku znechutena, že tento mesiac som nejako rezignoval😭

rita0123
13. júl 2021

@srnka333 ja ti to verím keď človek dúfa a nakoniec nič stoho prajem ti aby sa vám to podarilo 🙏 myslím na teba ja mám dnes doktora

srnka333
autor
14. júl 2021

@rita0123 ďakujem si zlatá 😍 Už som začala chodiť aj na pohovory a hľadám si prácu, keď nie som zatiaľ na tehotná. A vam sa ako darí? Držím placeky

rita0123
15. júl 2021

@srnka333 Tak držím palce v hľadaní 🙏neboj určite raz príde bábätko keď nebudeš NATO tak mysliet ale viem keď sa to nedá keď niekto veľmi túži ja už som to vzdala berie lieky na úpravu cyklu kyselinu listovú a antibiotiká ja by som tiež šla do roboty ale ešte som na materskej pri malej chlapci chodia do skvolky a mala pôjde až budúci rok

rita0123
16. júl 2021

Ahojte baby ktorá a vás užívala duqhaston ?a ako sa to užíva môže sa NATO piť alkohol keď máme oslavu a neviem či by sa NATO malo ďakujem za odpoveď

rita0123
17. júl 2021

Žiadna nemá skúsenosti užívam to prvý krát neverím čo môžem

srnka333
autor
19. júl 2021

@rita0123 ahoj ...ja som ho užívala a kľudne som naň píla vínko....doktorka ma nič neupozornovala že by som nemala.

rita0123
20. júl 2021

@srnka333 ahoj ako sa máš ?a koľko si ho užívala mne ho dr dal na tri mesiace aby sa mi upravil cyklus ale že môžem aj otehotnieť

rita0123
20. júl 2021

@srnka333 chcem sa ťa spýtať myslíš že keď užívam ten duphaston či môžem užívať flektor ?keď mám seknuty chrbát neviem či môžem neake lieky keď užívať duphaston na ten cyklus

srnka333
autor
21. júl 2021

@rita0123 tak presne ja som ho mala tiež na úpravu cyklu a hneď po druhom mesiaci som otehotnela ale ja som ho brala ešte aj keď som bola tehotná 3 mesiace. Čo sa týka toho flectoru skús si pozrieť príbalovy leták ale ja si myslím že by to nemal byť problém - lebo duphaston je na úpravu cyklu.

rita0123
21. júl 2021

@srnka333 vieščo kukala som to a večer som si ho dala lebo už som mala dosť boelsti ale už je lepšie ale čo sa tyma toho duphaston ja akosi zabúdam užívať na čas a neviem či to nieje problém už by som to radčej vysadila lebo zabudam vždy užiť 🤦🤦

rita0123
21. júl 2021

@srnka333 a ináč ako sa máš ??čo máš nové ??

srnka333
autor
4. sep 2021

@rita0123 ahoj moja....prepáč dlho som tu nebola...dávala som si takú prestávku. Ako sa máš? Čo máš nové?

nikha2809
4. sep 2021

Ja som mala konizaciu január 2019 v novembri 2019 som rodila 😂 všetko bolo v poriadku dokonca som ešte pár dní prenášala,držím palce aby vám to vyšlo 🍀

srnka333
autor
5. sep 2021

@nikha2809 wow tak super....ďakujem za krásne slová a dúfam že aj nám všetko vyjde ako má 😍