Ovulácia, konizácia krčka maternice a tehotenstvo
Ahojte Baby idem si k Vám pre radu🙏 Vo štvrtok mi doktor na prehliadke našiel vajíčko o veľkosti 20 mm, tak sme sa s priateľom milovali vo štvrtok, sobotu a nedeľu. Robila som si aj ovulacne testy a v nedeľu mi vyšli pozitívne a v pondelok už bol bledý. Chcem sa spýtať stačí naše milovanie v sobotu a nedeľu na to aby som bola tehotná 🤰? A chcem sa spýtať či neviete kedy praská cca folikul-Myslím v akej veľkosti? Ďakujem za rady🙏🙏🙏Snažíme sa o babatko už vyše roka a medzi tým mi robili aj konizacii krčka maternice, tak mám celkom stres či sa to podarí.Este by som sa chcela spýtať či je tu niekto po konizacii krčka maternice ? Chcela by som sa spýtať po akej dobe ste otehotneli a či tehotenstvo bolo v poriadku alebo ste boli doma na rizikovom? Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙏🤰😍
@rita0123 Ahoj ako si dopadla? Ja som bola v piatok u dr. a folikul pekne narástol na 21 mm tak sme sa mali snažiť. Uvidime či praskol. V piatok tam mám ísť znova a zoberie mi krv či praskol a či mam nejaký hormón. Povedal že ak sa nám to za leto nepodarí tak by sme už na jeseň mali ísť niekam kde to budú riešiť....asi umelé oplodnenie. Som rada, že ty si zdravá 🙏
Baby ktorá má skúsenosti že krvácala počas ovulácie ??môžem otehotnieť keď sme mali styk 12.6.a ovulácia nastala 13.6. A doktor kázal nech si kúpim Ascorutin 50 tabliet na zastavenie krvácania folikul praskol a hormonálne zmení že preto to tak je ale neviem či môžem otehotnieť keďže na tie lieky ?ďakujem za odpoveď dosť mám stoho stres
Žiadna sa nenašla babenky🤦
@srnka333 Tak držím palce v hľadaní 🙏neboj určite raz príde bábätko keď nebudeš NATO tak mysliet ale viem keď sa to nedá keď niekto veľmi túži ja už som to vzdala berie lieky na úpravu cyklu kyselinu listovú a antibiotiká ja by som tiež šla do roboty ale ešte som na materskej pri malej chlapci chodia do skvolky a mala pôjde až budúci rok
Ahojte baby ktorá a vás užívala duqhaston ?a ako sa to užíva môže sa NATO piť alkohol keď máme oslavu a neviem či by sa NATO malo ďakujem za odpoveď
Žiadna nemá skúsenosti užívam to prvý krát neverím čo môžem
@rita0123 tak presne ja som ho mala tiež na úpravu cyklu a hneď po druhom mesiaci som otehotnela ale ja som ho brala ešte aj keď som bola tehotná 3 mesiace. Čo sa týka toho flectoru skús si pozrieť príbalovy leták ale ja si myslím že by to nemal byť problém - lebo duphaston je na úpravu cyklu.
Ja som mala konizaciu január 2019 v novembri 2019 som rodila 😂 všetko bolo v poriadku dokonca som ešte pár dní prenášala,držím palce aby vám to vyšlo 🍀