icon

Ovulácia na konci menštruácie: Skúsenosti žien

maja7801
20. jan 2025

Ženy mate niektora ovuláciu pred MS? Od zač.cyklu som si robila ovul.test a negativ.včera som si robila tak vyzeral skoro pozitív.Mate to niektora tak že ovulka cca 5-6 dni pre MS?

denisa_deniska
20. jan 2025

@maja7801 ak by bola takto pred ms, tak sa ti posunie aj ms, teda by si mala dlhší cyklus 🙂

maja7801
autor
20. jan 2025

@denisa_deniska praveže mam nepravidelnu MS a ovuláciu som vobec od zač.cyklu nemala ešte...mam 6 dni pred MS i to je otázne či pride na čas

denisa_deniska
20. jan 2025

@maja7801 a prvý cyklus si robíš ovu testy? Dnes ti vyšiel ako?

kiki68
20. jan 2025

Otehotnela som den po konci ms, takze je to mozne

cca123
20. jan 2025

@maja7801 ja som tento mesiac mala tiež 4 dní pred ms, cyklus sa mi predĺžil zatiaľ nedošiel 🙂

maja7801
autor
20. jan 2025

@denisa_deniska nieje to sice pozitivny ale tak nechapem aj tak

ejsan1988
20. jan 2025

@maja7801 ja som mala v dva dni pred menzesom a to mávam pravidelný, myslela som ze mešká testy negativne , šla som k gynekológovi a potvrdil ze mam ovolucia práve, tak menzes sa posunul o 12dni , ale manžel už bol práci tak zme nestihli 🫠🙃 takže nieje pravidlo ze musí byť ovolucia strede cyklu , som tým živím príkladom 🙃😉

denisa_deniska
20. jan 2025

@maja7801 hm, toto su veeeeľmi negatívne testy, testuj ďalej, uvidíš. Väčšina žien má počas celého cyklu druhú čiarku výraznú

bambulka711
20. jan 2025

@maja7801 toto nie sú ani zďaleka pozitívne testy, také mávam celý mesiac 😊 Treba testovať ďalej a potom pozrieť, za aký čas prišla ms. Ak by prišla skôr ako za 11-12 dní od pozitívneho testu, treba skočiť na hormonálny profil, lebo embryo nemá v tom prípade dosť času sa uhniezdiť. Držím palce.

michicka
21. jan 2025

@maja7801 kamoska s PCOS mala v deň menštruácie ovulaciu /silne pozitívny ovu test a potom jej ďalšia ovulacia prišla o 13 dni. Ale tvoje testy vôbec nevyzerajú že by boli pozitívne. Aké dlhé zvykneš mávať cykly? Merias BT?

bambulka711
21. jan 2025

@michicka žena nemôže mať dve ovulácie s odstupom 13 dní, ak medzitým nemala menzes. Pred menzesom ženám často vychádza pozitívny ovu test. A to, že je pozitívny test ešte neznamená, že prebehne ovulácia.

maja7801
autor
21. jan 2025

@michicka ja robim od zač.cyklu a ešte nič a mam 5 dni pred MS

michicka
21. jan 2025

@bambulka711 tak jej kamarátka je farmaceuticka a povedala jej niečo iné no tiež som o tom pochybovala. Ja som v čase MS nikdy netestovala čiže netuším, a taktiež nemám Pcos tak to neviem zhodnotit, robila testy celý mesiac a teda v deň Ms mala aj ten hlien najprv ako bielok úplne kvalitný a večer jej prišli kramy o dva týždne pozitívne znovu a to uz otehotnela vtedy presne tiež za prítomnosti znovu toho hlienu 🙂možno je možné všeličo 🙂

bambulka711
21. jan 2025

@michicka ono často ženy si myslia, že môžu mať dve ovulácie s odstupom pár dní, ale nie je to pravda, skôr medicínsky zázrak. Ak sa uvoľnia dve vajíčka, tak je to vždy v priebehu pár hodín 😊

michicka
21. jan 2025

@bambulka711 no netuším ako to bolo hlavne že sa im to podarilo… na prvý krát dokonca…že my toľko šťastia nemáme 🙃

bambulka711
21. jan 2025

@michicka to je pravda, šťastné to tvory 🫣