icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

fiora94
11. máj 2019

@joanka7 Keď sa bazálna teplota drží hore, môže ísť o tehotenstvo a to špinenie môže byť aj uhniezdenie. Čiarka na ovulačnom teste mimo ovulácie môže tiež znázorňovať tehotenstvo.

@julinkata osobne som sa nestretla prípadom, kedy by ovulácia prebehla tak skoro, ale počula som, že u žien, ktoré majú krátke cykly, napr. 20 dňové či aj menej, to tak môže byť. Ale keď ste aj po pôrode a kojíte, tak vtedy to ešte celé "blbne" a nie je pravidelné. Ťažko to odsledovať.

julinkata
11. máj 2019

@lela123 je to možné. Už sama neviem.. každopádne sa teším na ten moment prekvapenia každý mesiac.. 😉

julinkata
11. máj 2019

@fiora94 veď ani mne to nejde do hlavy.. navyše cyklus mám 28 ako hodinky, aj pred prvým dieťaťom som tak mala. A nekojim 4 mesiace, tak asi máte pravdu, že sa to len celé štartuje.. Dakujem za názor.

joanka7
17. máj 2019

Tak to ja mam dnes som 11 DC tak asi budem patrit do skupiny menštruacia počas tehotenstva dufam ze to bude

julinkata
22. máj 2019

@joanka7 Tak ako? Tehotná? 🙂 Ja som 2DC a test dosť jasne pozitívny..presne ako pred mesiacom. Tak už nerozumiem tomu..

julinkata
22. máj 2019

@lela123 a otázka možno od veci.. Môže byť ovulácia bez menštruácie? 😁 Asi ťažko.. sú mi však divné tie pozitiv testy na 2DC, otestujem ešte večer a zajtra. Ale bolesti vľavo to asi potvrdzujú.. striedajú sa strany každý mesiac..

lela123
22. máj 2019

@julinkata a nemala si ms teraz?

lela123
22. máj 2019

@julinkata ale ked pises ze druhy den cyklu,tak si asi mala,zeby si mala ovulku cez ms?

julinkata
22. máj 2019

@lela123 Nedá sa to nazvať MS v pravom slova zmysle.. je to iba slabé špinenie, absolútne žiadna krv.. takze fakt neviem, objednam sa k dr. na sono nech povie svoj názor..

julinkata
22. máj 2019

@lela123 ako som písala 18 mesiacov po pôrode sa to dostavilo v takejto podobe.. už piaty mesiac, pred pôrodom som mávala normálne 4-6 dni, teraz 2-3 a dokopy nič

julinkata
22. máj 2019

@lela123 iba ak by testy ukazovali bludy.. 😁

lela123
22. máj 2019

@julinkata zaujimave,no ozaj doktor uz len povie viac.

julinkata
22. máj 2019

@lela123 sú prípady, kedy ovu sprevádza špinenie.. ak je to môj prípad, kde sa potom zabudla MS?

lela123
22. máj 2019

@julinkata ved totok?Aj ja si kladiem tu otazku🤔

julinkata
22. máj 2019

@lela123 pre istotu urobený ešte jeden, ina značka.. výsledok detto

julinkata
22. máj 2019

@lela123 mimochodom včera robený test total negatív, ani náznak slabej čiarky, čo tu pri iných testovateľkách pozorujem, že majú aj 4-5 dní aspoň slabučkú pred samotnou ovu..

lela123
22. máj 2019

@julinkata si riadna záhada,lebo aj mne pekne postupne.A uplne cistý nemam nikdy.

joanka7
22. máj 2019

@julinkata neviem asi nie skor nie ked to som mala take všelijake som dnes zašla na krv hcg vysledok 0.091 tak neviem asi to bolo biochemicke ja neviem ci ženy maju stale nejaky hcg aj ked niesu tehotne ? Ale ovu silneje tak asi bude ovu .Ty to mas nejake čudne stale ovu cez Ms

julinkata
22. máj 2019

Dúfam, že záhadu vyrieši dr. alebo môj muž.. 😂

lela123
23. máj 2019

@julinkata inak sranda s tymi testami,ja som vcera zacala len tak z prče ,ze zacnem od druheho dna ciklu testovat.Tak som podvecer a dnes pred pol hodkou a vysledok na tiez prekvapil,celkom silny ten dnesny,kedze taketo ciarky som mala minuly mesiac 12,13 dc.,na druhy den uz bol pozitivny potom.Som zvedava zajtra😁

lela123
23. máj 2019

Haluz

julinkata
23. máj 2019

@lela123 no tak to je ozaj sranda.. ty už máš jún?! 😉 som zvedavá teda zajtra, ja tiež budem pokračovať ešte každý deň až do cca 15DC, v utorok idem na sono, tak som zvedavá.. ty tiež daj vedieť. Normálne ma to začína baviť..😁

lela123
23. máj 2019

@julinkata hej aj mna😂

lela123
23. máj 2019

@julinkata ano znova som mala len 10 dnovu lf.Kvoli tomu som začala s ovulakmi,lebo neskor ovulka a kratka lf.Tieto ma teraz prekvapili riadne Lebo minuly mesiac presne podla pocitov,hlienu teploty to sedelo s ovulačnymi.Aj pekne slabli testy po.No zvedava som ha ha😀

lela123
23. máj 2019

@julinkata hej jun,necakala som tak tie testy,mala som napisane dobredu ze jun😀ani ma to netrklo teraz,kedze som myslela ze o 9 dni zacnem testovat😁

julinkata
23. máj 2019

@lela123 tak vidis, je to fakt individualne.. jeden mesiac tak a druhy uplne mimo. Skoda, ze ja som netestovala pred prvym tehu alebo pocas kojenia, tiez by boli vysledky asi prekvapujuce.. takze serial pokracuje.. 😀

lela123
23. máj 2019

@julinkata ja som ti bohove zvedava na test zajtra doobedu.Ms mi konči a nam pocit ako ozaj pred ovu,cikam velmi aj ma bolia kus krize a brusko..Tak to nam pred ovu.Ci mi už sibe nacisto.

julinkata
24. máj 2019

@lela123 keď máš také pocity, tak to asi tak bude.. všetko je možné 🙂

kukurica77
24. máj 2019

@julinkata Z toho mi vychadza- bud si tehotna alebo mas ovulaciu.Stava sa,ale zriedkavo,ze zena moze ovulovat aj 2 x do mesiaca...ja si myslim,ze si tehotna.

lela123
Autor odpoveď zmazal