Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Dúfam, že záhadu vyrieši dr. alebo môj muž.. 😂
@julinkata inak sranda s tymi testami,ja som vcera zacala len tak z prče ,ze zacnem od druheho dna ciklu testovat.Tak som podvecer a dnes pred pol hodkou a vysledok na tiez prekvapil,celkom silny ten dnesny,kedze taketo ciarky som mala minuly mesiac 12,13 dc.,na druhy den uz bol pozitivny potom.Som zvedava zajtra😁
@julinkata Z toho mi vychadza- bud si tehotna alebo mas ovulaciu.Stava sa,ale zriedkavo,ze zena moze ovulovat aj 2 x do mesiaca...ja si myslim,ze si tehotna.

@joanka7 Keď sa bazálna teplota drží hore, môže ísť o tehotenstvo a to špinenie môže byť aj uhniezdenie. Čiarka na ovulačnom teste mimo ovulácie môže tiež znázorňovať tehotenstvo.
@julinkata osobne som sa nestretla prípadom, kedy by ovulácia prebehla tak skoro, ale počula som, že u žien, ktoré majú krátke cykly, napr. 20 dňové či aj menej, to tak môže byť. Ale keď ste aj po pôrode a kojíte, tak vtedy to ešte celé "blbne" a nie je pravidelné. Ťažko to odsledovať.