Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@julinkata a teplotu si nesledujes? alebo hlien? ja mam pocit ze odkedy sa “sledujem” tak moje telo nefunguje ako predtym🙈 alebo som si len myslela ze fungovalo...ale potom o co sa mam opriet a comu verit? 🤷🏻♀️ked ani test,aj teplota skace kadejako,uz ani ovu bolesti neviem rozoznat pomaly a hlien co som kedysi mala na rozdavanie tak teraz sotva hladam🙄
@olivia_0309 aha, no tak to som z toho ešte viac jeleň 😀 ja som si skúšala aj teplotu merať ale momentálne ešte kojím takže u mňa to lieta 2 stupne hore-dole. Aj hlien som sa snažila sledovať tak v nedeľu by aj vyzeral ako plodný ale v pondelok som mala migrénu tak som si dala brufen a ten spôsobuje vysychanie hlienu takže odvtedy nič. Ale ďakujem za odpoveď hádam sa nejako naučím tu ovu odsledovať 😉
@baja15 tak drzim prsty✊🏼je to hotova alchymia🙂
@olivia_0309 ďakujem, a ešte jeden dotaz. Tých 24-36 hodín sa ráta od prvého pozit.testu alebo od posledného?
@baja15 od posledného😉
@olivia_0309 tieto faktory sú teraz kadejaké.. keďže som po zákroku, mala som masívne zrastenu maternicu.. teraz čakám konečne na pravu menštruáciu, keďže od ukončenie kojenia čo bolo teraz v januári som mala každý mesiac iba take 1-2 dňové slabucke špinenie kvôli tým zrastom.. dúfam, že sa to napraví, lebo inak by oplodnené vajíčko nemalo šancu uchytiť sa..
@julinkata uff no tak to mas tiez o dost tazsie s takymto stavom! Ja mam zase problemy s hormonmi a dost je to komplikovane takisto😏 Mam problemy aj s ovulkou atd... Ale verim ze to bude snad ok a podari sa aspon jedno baby😉 tebe silno drzim prsty aby si sa zbavila tychto tazkosti a vsetko bolo vporiadku cim skor✊🏼 Urcite ked sa tvoje telo dostane do spravneho fungovania po tehu,zakroku atd. tak sa to upravi a bude to vpohode😉
@olivia_0309 dakujem pekne, si milá..rovnako držím palce🙂 Musime pozitívne myslieť a výsledok sa dostavi.. Smutné, že veľa mladých žien ma kopu problémov.. tak teda bojujeme ďalej! 😉
@julinkata jasneee ze bojujeme💪🏼 Dakujem😊
Ahojte dámy ☺️, idem si k vám po radu. 9DC som mala hlien, bolestivé bradavky pichanie v podbrušku a všetky tie záležitosti okolo ovu. Zdalo sa mi to dosť skoro keďže ju mávam okolo12-14 dňa. Spravila som si ovu test a vyšiel pozitívne ďalšie dni pekne bledol až napokon bola len kontrolná čiarka takže ovu prebehla. Včera som mala chvíľkové bolesti podbruška, opäť nastali citlivé bradavky tak už som nevedela čo tak som si opäť spravila ovu test, dnes večer opäť a oba vyšli takto. Som z toho jeleň, môžem mať 2x ovu za 1 cyklus? Nie je to blbosť? Dnes som 17DC
Ďakujem
@linda0307 ovulacne testy su negativne...
@kukurica77 áno to vidím že nie sú dostatočne silné, ale prečo keď už ovu prebehla a testovanie pokračovalo s uberajucou farbou až úplne vybledlo to opäť takto naskakuje?
@linda0307 niekedy mozu ovu testy byt silnejsie,inokedy slabsie.Zalezi kolko maju farbiva a pred ms byva lh hormon zvyseny- kedze po ovulacii by mala byt najvyssia hodnota progesteronu...netreba riesit ci ciarka tmavsia,alebo slabsia,ak je pozitivny test vtedy by som spozornela...
@kukurica77 ďakujem za vysvetlenie 🙂 tak testnem ešte zajtra a uvidím ☺️

@olivia_0309 súhlasím.. detto môj prípad, ovu testy pozitív na 2DC dva mesiace po sebe.. následne v danom mesiaci robené sono a dr. povedal, že ovu nastane cca 13DC, vraj testy sú bludy niekedy.. robila som si ešte teda toho 12-14DC a bol negatív. Takze presne ako píšeš, kto sa v tom má vyznať.. 😁