Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lela123 ahoj.. Po dlhšom čase sa ozývam ☺️ je to somnou všelijaké od posledného príspevku co som napísala že spinim, spinenie pretrváva dnes 11 deň. Samozrejme som bola u doktora, ktorý sa nevedel vyjadriť k povodu špinenia.. Povedal mi že pokiaľ bude meškať menstruacia 10 dní zobere mi krv na hcg s podozrením na mimomaternicove tehu. Menstruacia ma prísť v nedeľu dnes na obed som si robila test a vyšiel takto😔 chcem aby vyšiel ďalší negat. A nepotvrdili sa doktorove podozrenia
@kikirda to aky je testik po vrchole je uz uplne jedno. doležity je vrchol - ked je pozitivny a podla toho vieš, ze ovulacia prebehne do 48 hodin a vtedy je najvohnejšie sa snazit 🙂 po vrchole uz je testovacia čiarka slabšia.
@lauritkatesty aha dakujem za info 🙂 ale ten 19DC tie ciarky neboli celkom rovnako silne este tej dolnej trosicku chybalo. Ale tak uvidime 🙂
@lela123 Pozdravujem! Ako ide život? 😉 Vŕta mi v hlave jedna vec.. všade sa uvádza, že ovu nastáva 24-48 po poslednom pozitív teste. Hladina LH prudko stúpa tesne pred a prudko klesá tesne po ovu. Ak teda mam pozitív dnes vecer a zajtra doobeda už bude predpokladám čiarka slabšia, ovulacia teda vychádza že prebehne nasledujúcich 12 hodín, nie? 🤔😁 viem, že už asi príliš analyzujem, ale nejako to proste nesedí 😁 tieto sú robené dnes 16:00 a 19:00 včera mimochodom úplne biely a predvčerom malinko slabý.. takze sedí že hladina sa mení až do samotnej ovu
Dakujem za každý názor.. 😉
@lela123 si zlata 😘 a presne aj ja mam ten pocit, presne ako pred mesiacom.. cez den pozitív a neskoro vecer kŕče vpravo, tento mesiac v den pozitív testu zase vľavo.. cize to asi sedí.. ale máš pravdu, vykašľať sa na počítanie a bezhlavo sa vrhnúť do výroby 😁😁 dakujem a pekny vecer prajem 😘
baby poradte mi pls lebo som zmatena...
4.8. mi nabehol cyklus po 13mes od porodu. 12.8. som bola u gynekologa, a teda mu spomenula ze asi mi nabehol cyklus nech to kukne. v pravom vajecniku nebolo nic, v lavom malinke , povedal ledva 10mm. ze ak babo nechceme, dva dni su urcite bezpecne... predtym ked mi nabehol cyklus po dcerke (takisto po roku) bol este dalsi rok dost nepravidelny, kym som kojila. teraz kojim takisto, dost intenzivne.
v stredu 14.8 ,teda 11DC, som si ale spravila ovulacny test... a bola som prekvapena, lebo pozitivny sice nie je (foto trosku skresluje) ale lh bolo doost vyrazne si myslim. neviem ci nie su moc citlive tie testy, ale hlien nemam vobec plodny, bazalku si zatial nemeram..
dnes (15.8.) som spravila dalsi.
viete mi toto vysvetlit? ako mozem byt tesne pred ovu ked pondelok bolo uplne minivajicko? (uvolnuje sa pokial viem okolo 24mm, a kazdy den narastie najviac 2mm, nie?)
vdaka
Ahojte 🙂 som po vysadeni antikoncepcie po 9 rokoch ... vysadila som 22.6.2019 len som spravila hlúposť a vysadila som ju v strede cyklu čiže som si rozblbla cyklus. S priateľom sa snažíme o bábo... snažím sa držať menstruacneho kalendara a podľa neho striehnut na ovu len nijako mi to nevychádzalo... teraz som si skusila robiť ovu testy že či to ukáže približne podla kalendara... ovu mi vychadza na nedelu čo je dnes 1.9.... ale zrejme bola v piatok a sobot... či? Ďakujem za poc...
@lela123 no môže byť že bola včera lebo od včera ma zacali strašne prsia bolieť ako som vysadila lieky tak som si odpozorovala že aj pred mesiacom ma zacali strasne bolieť až bradavky to je hrozne a v kalendari na druhy den som mala ovu... tak snazilkovali sme každý deň konca ms az do dnešného rána tak dúfam že sa zadari 😊
@kikirda ahoj, podľa mna už negativ, aj keď blízko mal 18.DC.. neviem v akom čase si ho robila, ale je možné, že mal vyššiu hladinu o pár hodín neskôr.. hladina niekedy prudko klesne.. skús testovať ďalej a uvidis či bude blednúť.. na porovnanie moje dnes 14.DC.. včera bol pozitív.. Každopádne Ti držím palce.. mne sa už minuli testy a teda kašlem už nato.. nejdem nič už rátať, stačilo 3 mesiace nechám tomu už voľný priebeh.. ja som bola len zvedavá či tie testy fungujú 😉
@julinkata tie 19DC sú zo vcera a ten 18DC z predvcera a neviem ten z 18DC sa mi zdal najviac tmavý aj má boleli bradavky tak neviem. Ale vidíš napríklad pri tom 19DC ten čo som robila o 14:00 je bledši ako ten o 15:30 lebo to už som bola dlhšie bez pitia vody takže možno aj ten 18DC by bol tmavší keby spravím neskôr 🤷🏻♀️🙂 ja tiež tento mesiac končím s tým ☺️ lebo tiez neviem čo teda to znamená a ktorý deň mám brať za smerodajný 🤷🏻♀️

@lela123 poobede odfotim, nie som doma