Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ruzenahelena123 zatial negatívny. Skus dnes.
@ruzenahelena123 este mu kustik chyba,ak si testovala aj vcera a bol slabsi
@lela123 nie dnes som mala este zlaby upulne zlaby ovucny test
@ruzenahelena123 tak ked si mala dnes este slabší, mozno si uz vrchol mala predtym.
@ruzenahelena123 myslim,ze pozitivny
@saskatorok a tehotna nie si? u mna takto vyzerali v tehotenstve
@migl88 kedze so nie som ista kedy presne prebehla ovu, tak vyckavam, zajtra mam dostat ms, tak sa asi testnem rano 🙂
@tinka_c aj podľa mňa ano 🙂
@lela123
@martuska313
Dakujem vam 🙂
R
@ruzenahelena123 myslim,ze ano
@sonicka1306 nieste už tehotná?Aj ovulacne testy robené ráno môžu ukazovať tehotenstvo
@mouse14 to keby mate pravdu, by bola snad najkrajsia sprava poslednych dvoch rokov 🙂 , cele mi to nejde do hlavy... preco silnie... ked mi ma prist MS... nic ma neboli som uplne ok... a to mi je cudne 🙂 cca 1,5 tyzdna mam stale na vecer zvysene teploty, 37,2-37,6 ,+ nejake malickosti k tomu, no inak som uplne v poriadku... dakujem za spravu 🙂
@sonicka1306 ja som vdaka ovulacnym testom prisla na to, ze som tehotna a to som si robila poobede vypite su uz mala 3 litre a napriek tomu bol extremne pozitivny 🙂 a k tej teplote treba merat vzdy rano v rovnaky cas hned po prebudeni aj to bol u mna znak tehu ked sa drzala teplota okolo 37 🙂
@migl88 mne je toto s ovulacnymi testami uplne nove, z ebay som si objednala cely pakel , nakolko sa 2 r pokusame a neslo to... ze ideme nato takto 🙂 nakolko vysetrenia, co sme mali absolvovat po svadbe , ktoru sme mali teraz 29.2 istu dobu nebudu...ine nam nezostavalo 🙂 prisli mi, tak som si povedala , ze nic nestratime ked skusime 🙂 niekde som citala , ze mam skusit z ranneho mocu 🙂 , zvedavost je silna pani tak som skusila 🙂 a toto mi robi uz 3. den. tehotensky z maxu zaznamenal pidi dusik...no takych uz bolo neurekom 🙂 takze to ako slabo pozitivne ja neberiem 🙂 , takze vravis, ze hocikedy v priebehu dna, ak sa tehotenstvo rysuje, ukaze silnu ciarku? 🙂 lebo moje este uplne pozitivne niesu... ale silnie 🙂
@sonicka1306 neskusala si tehu test ? Ja by som asi skusila tehu test uz
@martuska313 skusila som z maxu 🙂 strasne slabulinky dusik tam je, ale takych som uz mala kopu 🙂 to ako pozitivne neberiem 🙂 skusim zajtra rano co sa stane 🙂 ale bolo by to krasne juj!
@sonicka1306 skus kludne pridat foto ako vyzera test 🙂 drzim prsty 🙏😍
@martuska313 juj prstiky sa ziduuu 😍😘 skusim to odfotit, ked si dokoncim veci 🙂 az to vobec budem vediet na mobile zachytit ❤
@sonicka1306 podla mna to bude úspešne 😍 tesim sa na Tvoje tehu testy 😍🙏
@martuska313 juuuj martuska bodaj by si mala pravdu!!!! skusim rano 🙂 musim to vydrzat :D to by bolo ozaj nadherne 🙂 ovu test som si skusila teraz pooobede , no skor podvecer dalsi 🙂 a bol a stipku slabsi ako rano, ale takmer nebadatelnu stipku 🙂
@sonicka1306 no som normalne aj ja nedockava ako to dopadne 😍😊✊

Ahojte baby co misli te je pozitvny ovulacny test ja neviem velmy dakujem sa kazdu radu.