Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sonicka1306 urob znova tehu test 😊
@martuska313 ahojky 🙂 takže žiadne zmeny 🙂 ani v testikoch ani v inom 🙂 ms nič, bruško dva dni bolelo ale sú ticho 🙂
@sonicka1306 a tehu test si robila??
@martuska313 veruze...a to isté...takže si skôr myslím, že príde mrska... Svinucha😊😊😂😂
@sonicka1306 ze stale rovnaky duch ???
@martuska313 presne, sotva viditeľný...nevadí...keď nič, nech sa radšej rozbehnú a môžme myslieť na ďalší mesiac 😊 ty si natom ako? Ovulka?
@sonicka1306 presne ako pises 🙂 ja zatial takyto test ovu ....este daleko mam ku pozitivnemu tak cakam kedy pride
@martuska313 strašne silno držím palceky 😍 možno tento škaredý vírus bude mať aj niečo dobré do seba 🙂 jednému páru po 10r snažení sa priniesla šťastie 😍 čakajú Mimi ❤
@sonicka1306 dakujem tak dufam a verim ze aj nam 🥰❤ aj Tebe silno drzim prsteky aby si drzala v naruci svoje vysnivane babo
@martuska313 potom informuj aké sú u vás novinky 😍😍
@sonicka1306 neboj sa urcite to pride ja som bola tiez demotivovana hlavne ked mi doktor povedal ze nemam ovulaciu a ms uz neprisla 🙂 drzim ti palceky
@sonicka1306 urcite dam vediet 🙂
@migl88 fúha... A dalo sa stým niečo urobiť???
@martuska313 ahojky, takže u mňa ms v nedeľu večer dorazila a dnes ju už nemám 🙂 rýchlovka 🙂 nevadí, začíname ďalším mesiacom 🙂 ty si natom ako? 😊
@sonicka1306 nejako kratko ci??? Neskusala si este tehu test?? Ja stale robim ovu testy ale podla testov som este ovu nemala alebo mala a som nezachytila
@martuska313 vždy mávam krátke, no toto bolo až moc... Skúšala som poobede testik...nedalo mi...bol cisty...no od nedele večera, kedy sa mi spustila ms som robila aj ovu testiky...chcem si odsledovať cyklus...pripnem foto...celému nejak nechápem, ako moc silnie už čiarka a Tom som 4DC a ovu hlien mávam 13-16 DC... Myslíš, že si to nezachytila? A nemôže byť, že to máš posunuté?
@sonicka1306 ten posledny test ovu bol kedy robeny??? Lebo to vyzera na bliziacu ovu u Teba. Ja som dnes 22DC ako testy mi silneju ovu ale tak mam este 3 dni cca na to aby dosla ovu lebo tak minuly mesiac prisla.
@martuska313 posledný teraz večer , to mám 4DC ešte je mokrý na foto... Keby mám takto skoro ovu, potom nechápem hlien... Až tak neskoro mavas? Tak to potom len čakať, bude to určite v poriadku neboj 😊😊 keď si to mala aj minulý mesiac, keď ti ešte aj silnie čiarka tak úžas ❤
@sonicka1306 testuj dalej aby si videla ako silnie test ale vyzera to ze mas asi tak skoro.
@sonicka1306 ano ciarocka silnie ovu test ale tak ja pidla hlienu to neviem odhadnut....uz meriam aj teplotu ale zacala som v strede cyklu cize je to tak akurat na dve veci.....lebo v strede cyklu je tazko odsledovat teplotou kedy je ovu
@martuska313 budem určite pokračovať...som zvedavá, ako sa to bude meniť počas cyklu 🙂
No, s tou teplotou nemám skúsenosti...nikdy som si BT nemerala...určite je to tiež dobrý spôsob...ale... Neviem, ešte som sa NATO neopovaxila 🙂 možno tebe práve toto pomôže 🙂 a uvidíš spolu s testikmi ako to bude fungovať 🙂 aj keď od polky cyklu...keď sa ti zvýši a budeš mať aj testik pozitívny tak nieje o čom 🙂 som fakt zvedavá 🙂
@sonicka1306 ni mne povedal ze nemam ziadny dominantny folikul a teda ovulaciu v ten mesiac kedy som nakoniec otehotnela takze sa musel pomylit 😊
@migl88 teraz si ma pobavila ako milo si to napísala 😊😊 chvála Bohu , že sa takto pomýlil a vyšlo to 😍😍
@sonicka1306 ahoj ako si na tom?
@sonicka1306 veru ano preto aj ja verim tomu, ze ked to najmenej cakas podari sa 😊
@martuska313 ahojky 🙂 robím jazdy deň ovu testiky, nakoľko nemôžme absolvovať vyšetrenia nakúpila som doppingy pre nás oboch 🙂 manžel mal a ja dom si podľa odporúčaní dokupila takže čakám...testiky ( ovu) tmavnu aj keď som len 7 DC ... Ty si natom ako? Bolo to 23DC?
@migl88 to je úplná pravda...len keby to tak strašne nechceme 😊 boloby to jednoduchšie 😊 tak tíško dufame 😊
@sonicka1306 tak to je dobre ze tmavnu 😊 podla teploty uz bola ovu aj podla appky jednej aj druhej som uz ovu mala. Vcera som mala neskutocne bolesti a dnes to iste v podbrusku Moje ovu testy su cudne tym padom ze s woman secret testujem prvy krat nejako naplno neukazuju teda mi neukazali uplne pozitivny ako som si predstavovala.
@martuska313 juj to je skvelá správa ❤ aj sa vám to podarilo zachytiť? 😊 Ale ak ťa bruško tak bolý...nemáš tu ovulku až teraz??? Ja mám testiky z ebay...tak po preštudovaní celého mesiaca ti poviem ako som spokojná 😊

@martuska313 tieto ružové sú ovu testy 🙂 bledsie ráno po zobudení a tmavé večer okolo 8 🙂 to sa snažím dodržať...tehotenské sú z ranného no tam sotva sotva vidno...tak nechápem, prečo sú tie ovu až tak silné...ak mi má prísť ms...čo kukám na nete ...každá má pekné bledé až pri ovu tmavnu... A ja toto :(