Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte, nikdy som necakala, ze sa tomu budem venovat, lebo som si myslela, ze to pojde ako po masle a vsak nie 🤷♀️
Takze, ak smiem poprosit o radu...podla app dnes som mala mat ovu a zial na teste ziadna druha ciarka, pritom pred dvoma dnami, ked som si len tak spravila uplne prvy test, tak ciarky boli dve...kedze som v tom zaciatocnik, tak som troska zmätena, ci teda ovu prebehla skor ako naznacuje app
A este otazka pre vas, kt si objednavate testy zo zahranicia, tak prosim vas z akej stranky? Ja dlhodobo nezijem na SK a tieto Pepino testy som si len tak kupila pocas navstevy na SK a tam kde zijem su tie testy neskutocne drahe, cize skor by som si ich chcela objednavat ako kupovat
Dakujem 🙂
@lupienok27 a ake boli tie dve ciarky?pri ovu musia byt minimalne rovnako silne,co znaci,ze zhruba do 48 hodin najneskor pride ovulka.Apku som nikdy nemala.Ovulacia nemusi vzdy v ten isty den chodit.Ja nastastie viem presne,kedy ju mam.Testy mi to len potvrdili.Mavam bolesti.Aj hlien plodny.
@lupienok27 a este,ak bol teda pozitivny test,ze silne obe ciarky,tak by to na dnes aj mohlo sediet.
@lela123 pockat, neviem ci chapem cely ten proces spravne 🙃 kludne ma oprav, ak nie....dve silne ciarky su uz pocas plodnych dni a len ta jedna ciarka vyskoci, ked je ovulacia? Lebo ja mam skor pocit, ze len jedna ciarka je, ked uz je po vsetkom a plodne dni a ovulacia skoncili....ci? Citim sa jak hotentot 🙈😂
@lupienok27 na ovulacnych testoch du vzdy 2 ciarky. Jedna ma stale rovnaku intenzitu ta druhe meni pocas cyklu intenzitu. Ak sa blizi ovu zacne ta druha silniet. Pozitivny ovu test je vtedy ked su rovnake obe ciarky ale ta druha je silnejsia. A od pozitivneho ovu testu do 12-48hod. dojde ovulacia.
@martuska313 cize pocas ovulacie za tych 12-48 hod by mal test ukazovat rovnako silne ciarky? Alebo intenzita tej druhej vymizne alebo je slabsia? Pretoze ako zaciatocnik v tychto testoch som si spravila dnes dva testy-jeden rano, kde bola velmi slabucka ta ciarka a na obed dalsi a ta druha ciarka sa uz vobec neukazala, znamena to, ze uz som po ovulacii a snazit sa az o mesiac?Prepacte, ak posobim ako dilina 🙈🙃
@lupienok27 iba tesne pred ovu su rovnako silne ciarky,alebo testovacia este silnejsia.Vtedy je test pozitivny a do dna,dvoch pride ovulka.Ak si mala takyto test predvcerom,tak vcera dnes bola ovulka.Lebo ten lh hormon ma vrchol tesne pred ovulaciou,zato taky test.A v den ovu uz byva vacsinou druha ciarka slabsia,az slabne uplne.
@lela123 dakujem, uz v tom mam jasnejsie....teda chapala som tie ciarky, len mi neslo do hlavy, kedy je a nie je ovu....to je sranda, lebo pred dvoma dnami, ked mi vysiel ten test s tymi ciarkami rovnakymi, tak som mala aj ten ovulacny hlienovity vytok a teraz uz vobec nic....evidentne to mam cele nejako posunute, pretoze mam svoje dni len 3-4 dni aj s cestou a cyklus mam 27 dnovy...
@lupienok27 tak to ma aj byt,vtedy mavam aj ja tie bolesti aj hlien a mam to den pred ovulaciou,ono spermie vydrzia.Ja som s dcerou 4,5 dni pred ovu otehotnela.😉
@lela123 Nie a nie to nacitat.Tak to napisem takto. Vysiel mi pozitivny ovulacny test 22.5 a 23.5 (vcera) S priatelom sme to skusili az 23.5. Bojim sa ze sme to u nestihli bolo to az vecer. Nechapem teraz ako mam ratat tych 24az48 dni kedy sa snazit ci od mojho 22.5ci 23.5.Dufam,ze chapete.Inac ti napisat neviem 😀 Dakujem

@pupik2508 to su všetko negativne. z toho sa neda momentalane nič vyčitat, jedine ak by si merala BT, tak by si vedela, či si už po ovulacii.