icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
7. máj 2020

@pupik2508 to su všetko negativne. z toho sa neda momentalane nič vyčitat, jedine ak by si merala BT, tak by si vedela, či si už po ovulacii.

lupienok27
7. máj 2020

Ahojte, nikdy som necakala, ze sa tomu budem venovat, lebo som si myslela, ze to pojde ako po masle a vsak nie 🤷‍♀️
Takze, ak smiem poprosit o radu...podla app dnes som mala mat ovu a zial na teste ziadna druha ciarka, pritom pred dvoma dnami, ked som si len tak spravila uplne prvy test, tak ciarky boli dve...kedze som v tom zaciatocnik, tak som troska zmätena, ci teda ovu prebehla skor ako naznacuje app
A este otazka pre vas, kt si objednavate testy zo zahranicia, tak prosim vas z akej stranky? Ja dlhodobo nezijem na SK a tieto Pepino testy som si len tak kupila pocas navstevy na SK a tam kde zijem su tie testy neskutocne drahe, cize skor by som si ich chcela objednavat ako kupovat
Dakujem 🙂

lela123
7. máj 2020

@lupienok27 a ake boli tie dve ciarky?pri ovu musia byt minimalne rovnako silne,co znaci,ze zhruba do 48 hodin najneskor pride ovulka.Apku som nikdy nemala.Ovulacia nemusi vzdy v ten isty den chodit.Ja nastastie viem presne,kedy ju mam.Testy mi to len potvrdili.Mavam bolesti.Aj hlien plodny.

lela123
7. máj 2020

@lupienok27 a este,ak bol teda pozitivny test,ze silne obe ciarky,tak by to na dnes aj mohlo sediet.

lupienok27
7. máj 2020

@lela123 pockat, neviem ci chapem cely ten proces spravne 🙃 kludne ma oprav, ak nie....dve silne ciarky su uz pocas plodnych dni a len ta jedna ciarka vyskoci, ked je ovulacia? Lebo ja mam skor pocit, ze len jedna ciarka je, ked uz je po vsetkom a plodne dni a ovulacia skoncili....ci? Citim sa jak hotentot 🙈😂

martuska313
7. máj 2020

@lupienok27 na ovulacnych testoch du vzdy 2 ciarky. Jedna ma stale rovnaku intenzitu ta druhe meni pocas cyklu intenzitu. Ak sa blizi ovu zacne ta druha silniet. Pozitivny ovu test je vtedy ked su rovnake obe ciarky ale ta druha je silnejsia. A od pozitivneho ovu testu do 12-48hod. dojde ovulacia.

lupienok27
7. máj 2020

@martuska313 cize pocas ovulacie za tych 12-48 hod by mal test ukazovat rovnako silne ciarky? Alebo intenzita tej druhej vymizne alebo je slabsia? Pretoze ako zaciatocnik v tychto testoch som si spravila dnes dva testy-jeden rano, kde bola velmi slabucka ta ciarka a na obed dalsi a ta druha ciarka sa uz vobec neukazala, znamena to, ze uz som po ovulacii a snazit sa az o mesiac?Prepacte, ak posobim ako dilina 🙈🙃

lela123
7. máj 2020

@lupienok27 iba tesne pred ovu su rovnako silne ciarky,alebo testovacia este silnejsia.Vtedy je test pozitivny a do dna,dvoch pride ovulka.Ak si mala takyto test predvcerom,tak vcera dnes bola ovulka.Lebo ten lh hormon ma vrchol tesne pred ovulaciou,zato taky test.A v den ovu uz byva vacsinou druha ciarka slabsia,az slabne uplne.

lupienok27
7. máj 2020

@lela123 dakujem, uz v tom mam jasnejsie....teda chapala som tie ciarky, len mi neslo do hlavy, kedy je a nie je ovu....to je sranda, lebo pred dvoma dnami, ked mi vysiel ten test s tymi ciarkami rovnakymi, tak som mala aj ten ovulacny hlienovity vytok a teraz uz vobec nic....evidentne to mam cele nejako posunute, pretoze mam svoje dni len 3-4 dni aj s cestou a cyklus mam 27 dnovy...

lela123
7. máj 2020

@lupienok27 tak to ma aj byt,vtedy mavam aj ja tie bolesti aj hlien a mam to den pred ovulaciou,ono spermie vydrzia.Ja som s dcerou 4,5 dni pred ovu otehotnela.😉

hapa133
24. máj 2020

@lela123 Ahojte..chcela by som poradit.Ovulacne testy som skusala prvy krat.Moja otazka znie ako mam chapat 2 pozitivne dni.Dakujem za odpovede

lela123
24. máj 2020

@hapa133 ak to chapem ja spravne tak ak je pozitivny ovulacny,ked je testovacia čiarka taka ista silna alebo silnejsia ako kontrolna,tak najblizsie dva dni su naj na plodenie.😉😊

hapa133
24. máj 2020

@lela123 Som rada ,ze ste sa ozvala. Snazim sa nahrat foto mojich testov..ale nejako sa to len toci a nechce odoslat.

lela123
24. máj 2020

@hapa133 hej dakedy to blbne

hapa133
24. máj 2020

@lela123 Nie a nie to nacitat.Tak to napisem takto. Vysiel mi pozitivny ovulacny test 22.5 a 23.5 (vcera) S priatelom sme to skusili az 23.5. Bojim sa ze sme to u nestihli bolo to az vecer. Nechapem teraz ako mam ratat tych 24az48 dni kedy sa snazit ci od mojho 22.5ci 23.5.Dufam,ze chapete.Inac ti napisat neviem 😀 Dakujem

hapa133
24. máj 2020
hapa133
24. máj 2020

@hapa133 uz to nacitalo..a ako vidite dnesnuz je negativny

lela123
24. máj 2020

@hapa133 ano vcera bol pozitivny si myslim😉Cize dnes alebo zajtra ovulka😊

milik45
25. máj 2020

Babulky moze byt ten posledny dnesny pozitivny?

leticia22
25. máj 2020

Baby, teraz som si urobila ovu test, a do minúty bol takýto, nestihol ani uschnuť a to som testovala z moču asi hodinku čo som bola opäť na wc. To kedy asi praskne vajíčko?

lela123
25. máj 2020

@leticia22 zajtra asi😉

lela123
25. máj 2020

@milik45 mne sa zda,ze ten 20ty den bol🤔

leticia22
25. máj 2020

@lela123 ďakujem. A toto je už pozitívny test teda?

lela123
25. máj 2020

@leticia22 ano'aspom myslim ,skus este zajtra,ci bude este silnejsi,alebo uz slabsi.Ale snazit sa uz mozte😉

milik45
25. máj 2020

@lela123 to som si aj ja myslela len bazalna teplota sa mi stale drzi dole 😏

lela123
25. máj 2020

@milik45 to je zvlastne,no uvidis zajtra,ze ako.Mne tak den po ovulke zacala stupat.

milik45
25. máj 2020

@lela123 ano ano aj mne tak 🙂 ale vysiel mi pozitivny test dva dni pred stupanim teploty, tak teraz mam v tom taky chaos trosku

lela123
25. máj 2020

@milik45 zaujimave ozaj potom a kolky den zvyknes mavat,ci ti to skace?

milik45
25. máj 2020

@lela123 minuly mesiac pravdepodobne nebola ovu a ms som dostala na 31dc, pred tym som mala ovu 23dc a lf som mala 13dni

hapa133
25. máj 2020

@milik45 Ja som mala asi tsk isto a povazava dom ho za pozitivny