Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lela123 dnes je tento fakt najsilnejsi oproti tym pred tym, ked ich mam vedla seba tak to vidim 🙂 no uvidim, riadim sa skor podla bt ci vyskoci, ratam ze akby bol tento pozitivny tak este by mal byt aj zajtra a potom by uz mala vyskocit teplota 🙂 uvidime, mozno sa mi posunula ovulka z 23dc o par dni neskor
@milik45 Dakujem aj tebe ☺️☺️ Ja budem testovat najskor fakt toho 7..Ty vlastne este nevies,co? Ale pozri moja sruha cirka nebola podla mna rovnaka ako testovacia..ja len dufam ze bola vtedy..Ja inak ako tak celkovo viem kedy mam o ovulku,mala som aj hlien.Ale bala som sa ci po potrate naslednom kyrere vlastne budem mat ovu a az od januara teraz som mala svoj cyklus co bol 34.
@javiemneviem predposledný fialový testikvyzera najsilnejší, nepresvihla si ovu? Myslím tam mas12.6. robila si si v ten den iba jeden? Je fajn si urobiť aj dva za deň, keď to už takto silnie 🙂
@sonicka1306 nie nie robila som iba jeden, nevedela som že treba dva denne, tak na další mesiac skúsim. Znamená to, že 12.6. mohla byt ovu, alebo až deň nato? Už som z toho trosku zmätená 🙂
@javiemneviem mne keď už takto pekne tmavne, robím v ten deň a aj za tým deň dva 🙂 aby som si bola istá 😊 pošlem ti ako som si v Tom robila a aj robím poriadok, spočiatku som z toho bola cistý jeleň 😱😱
@sonicka1306 super ďakujem 🙂 chyba je že som robila testy o 18 večer. Možno by som mala skôr a keď vyjde silnejšia čiarka urobiť viac. Snažili sme sa ak pár dni pred ak pár dni po 🙂 tak snáď sme to nezmeškali 🙂
@javiemneviem to určite nie 🙂 to ste určite stihli 😍😍😍 ja som si robila večer medzi 20-22 až zosilnela, tak som spravila aj ráno okolo 10 a večer znova 🙂
@sonicka1306 ak to nevyjde na další mesiac to takto vyskúšam 🙂 vôbec mi to nenapadlo 🙂 ďakujem ešte raz 🙂 a teda ak sa snažíte tak veľmi držím palce 🙂 zo ❤️ Prajem 🙂
@javiemneviem zo ❤ ti ďakujeme, áno snažíme 😍 nieje zac, veľmi rada 😊 dúfam, že vám to pomôže a držím všetky palceky ❤❤❤
Inak ak mozem za seba povedat, tak mne tie test vchadzaju najlepsie ked teatujem okolo 13 hod, ak som twstivala po 16 tej tak nikd nebolo ukazkovite... asi u mna toho hormonu sa nahviac tvori okolo obeda...
pozrite stranku lpp ... niekomu sa ovu spusta pri vzostupe LH, inej na vrchole a niekomu o 48 ba aj viac hodin ... nuz ...

@lela123
@hapa133