Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@vierkainka pozri si stranku LPP... je to zlozitejsie ...taklad je nerobit test z ranneho moca , a testovat denne, najlepsie v case okolo ovu aj 2x, niekomu spusta ovu ked je na vzostupe LH, niekomu ked je maximum LH alebo vacsinou 1-2 dni po maxime... aby som ta nemiatla, najlwpsie je sa snazit ob den, pripadne v case ovu denne... (odporuca sa 1-2 dni pred a v den ovu ... )
@vladka2503 este nie uplne😉
@lela123 ahoj teraz mam takýto.. Ten posledný len ešte neuschnuty.. Nikdy som takéto nemala.. No nevadí.. Už i tak muž nieje doma, boli sme spolu v piatok v noci takže je to v páse :D
@vladka2503 noo to uz je.Do 12 az 48 hodin ovulka😉Uz sa moze ist na to😉
V akých časoch počas dňa testujete?
@lela123 už nieje doma.. Naposledy sme piatok v noci.. To asi nevydrží.. Nevadí, aspoň viem ako to vyzerá 🙂
@mouse14 testujem okolo 10tej a 16 ;)
@vladka2503 niekedy motyka vystreli,my sme dceru 4,5 dni pred ovulkou.Mala som den po ms,tak chlap si myslel ze nic a to nic uz ma 9 rokov.😀
@vladka2503 aj tak nevadi, ved tie mrsky vDrzia 2-3 dni a pockaju na vajko 🙂 drzim palcekY
Baby ja mam dnes zasa pozitivny ten ovulacny.. Už od piatka.. Mne už je to divne.. Mali ste tak?
@vladka2503 pozityvny bol az vcera😉Tie predtym nie.Iba ked su dve rovnako silne alebo testovacia este silnejsia.Niekto ma aj dva dni.Zajtra by mal uz slabnut.Hod zajtra foto aky bude.😉
@lela123 ahoooj už včera večer bol slabší 🙂 ale dnes má totálne bolia kríze a brucho ako pri Ms a už aj spinim.. Ja to nechápem..
@vladka2503 mozno ovulka jevtaka zaujimave.Nemavas tak?
@lela123 nemavam vôbec.. Podľa mňa som mala cez víkend ovulku ale nechápem to špinenie a tu bolesť krížov.. No uvidím ci sa mi rozbehne, sama som zvedavá, podľa mňa ani uhniezdovanie to nieje.. To by bolo hrozne skoro nato ako neskoro bola ovulka..
@vladka2503 no tak potom cele zvlastne
NiekedY ovu testy mozu detegovat HCG a byt stale pozit ... ale ako posu dievcata pozitivny je ,ked je cierka rovnaka alebo silnejsia ako kontrolna, ked je slabsia tak nie je pozit.... moze byt taka par dni....
@sonicka1306 skusk si spravit tehotensky testik ;)
@nila1111 skúšala som daco pidi tam je, mám pepino. Idem skúsiť zohnat mamatest 😊
@sonicka1306 urob si ho , ale radasej zajtra rano z prveho ranneho mocu... 😉
Ahojte baby 😊 chcela som sa opýtať či sa vám stalo, že ste mali pozitívny ovu test viac dní za sebou?
@sekerka18 ahoj 🙂 ked mam ich tak cca 3 dní, no jediný deň je ze veeelmi 🙂
@sonicka1306 ahaa no tak som zvedavá ako to pôjde ďalej. Mám dosť neskoro ovulku tento mesiac NATO ze mám 28dnovy cyklus.

Zajtra by som mala mat ovuláciu, cítim ze prebiehajú u mňa plodné dni, aj sa pokúšame o babo.... A pre istotu som si urobila ovu test prvy krát len zo zvedavosti .... Vyšiel negatívne... Som z toho akosi zmätená.... Pred ovulaciou majú byť 2 čiarky.. Ci je to inak? Poradí mi niekto? Ďakujem