Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@tulipanicek pozor ja niekdey ovulka aj v den max pozitivity testu … cize ako odporucane, pri pozitivite testu je vhodne snazilkovanie aj den po 🙂 pripadne ob den…
@daniela988 kým máš pozitívny kľudne sa snažte ✊
@noemikatka ďakujem 🙂
@barborapavlikova ahoj kukám že tebe vychádzali nie pozitívne testy ale celkom silné pred 15 dňom cyklu, ale v 15 DC ti vyšiel úplne slabunky a v 16 DC slabucky. Takže ty si asi verny príklad to ho že testy môžu ešte silnieť, mne totiž vychádzali celkom silné testy (ale nie pozitívne) a dnes v 18 DC mi vyšiel úplne slabunky a začala som mať taký biely výtok (bez problémov) je možné že ovulácia ešte len nastane , alebo je možné že gaštanu som nezachytila vrchol ovulácie? 🙂
@lucinka1645 myslim ze ano
Test robený dnes o 17:50, kedy skúšať dnes či zajtra?
Prosím vás, náhodou tu nemá niekto cyklotest na meranie cyklu-ovulacie?
@luna379 A ovu prebehne cca zajtra. Čiže máš lutealnu fázu 8 dni. To je malo. Aspoň 10 dni je potrebná. Ale ak testujes prvý cyklus, tak sa ti len možno posunula ovu a MS príde neskôr.
Pri krátkej LF treba riešiť tuto vec s gyn
@tulipanicek toto je práveže cyklus pred pár mesiacmi, mala som ovu 14DC, začnem si to merať každý mesiac nech mám ako taký prehľad, lebo raz za 5 mesiacov mi to nič nepovie. Vo štvrtok idem gynekológovi, budem to s ním konzultovať a som zvedavá kedy príde menštruacia. Či sa oneskorí aj tá. Niektoré cykly som už mala aj 33 dňové.
@luna379 Ovu si zrejme mala 15 DC. 14 DC bol pozitívny test. Môže ro byt ozaj náhoda lebo lutealna fáza byva u 2 ženy vždy cca rovnako dlha. Takze uvidis kedy tersz príde MS
@tulipanicek ani ten cyklus nemám moc ako hodinky, možno dostanem menštruáciu na 33 deň… už sa mi to pár krát stalo.
@luna379 Rozpatie 4 dni je okej.