icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

majuska7979
7. máj 2014

@leishmania moja ja som si dnes kupila tento vitamin..je sakra drahy..ale od dnes papam ja a aj mm 😀 pamatam si ze som ho jedla 3 mesiace pred otehu s drobcom 😉 urcite zabera a mm som davala do toho este zinok
Vitamín E sa považuje za účinný antioxidant. Ovplyvňuje tvorbu červených krvinek, zúčastňuje sa obnovy a rastu svalovej hmoty a ďalších tkanív. Je dôležitý pre prevenciu samovoľných potratov, má účinok na plodnosť a potenciu. Podporuje činnosť pohlavných žliaz. Spomaľuje proces starnutia buniek a tkanív preto sa pridáva do kozmetických prípravkov, ďalej má močopudné účinky čím znižuje krvný tlak.

Zdroj vitamínu: obilné klíčky, rastlinné, oleje, orechy, sójové bôby, zelená listová zelenina, celozrnná múka, vajíčka, obilniny, ryby

(okopcene z Wikipedie🙂)

leishmania
7. máj 2014

@majuska7979 ktory? vit E ? alebo si chcela nieco specialne? mm uziva zinkosel a ja sa snazim zdravo stravovat a asi 2 mesiace pijem zeleny jacmen, chlorellu, okrem toko listovku a probiotika. a kazde rano mam na ranajky cerstvu odstavenu stavu. tak hadam vitaminov mam dost 🙂 tu alchemilku pijem od februara aj ked posledny mesiac som to flakala.

adamnela
7. máj 2014

@majuska7979 aky je to vitamin? Mas na mysli nejaky konkretny?

adamnela
7. máj 2014

@majuska7979 dobre vediet, asi tiez zacnem uzivat ten vitamin E

majuska7979
7. máj 2014

@leishmania
@adamnela cisto vitamin e400 ja som ho brala aj mm pred otehu s drobcom 😉 mm co denne a ja som to tak flakala ked som si spomenula som si dala 😀 😀 😀

adamnela
7. máj 2014

@majuska7979 no piatok nabehnem do lekarne a kupim 🙂

loginout
8. máj 2014

Jaaj 15 DC, drahy ma teploty :-/ ovu v nedohladne...pomoc

majuska7979
8. máj 2014

@leishmania moja ja som v uk cize mam uplne innu firmu ale ano to je to 😉 😉 😉 😉

majuska7979
8. máj 2014

@loginout joj moja neboj pride 17,18dc..kolko dnovy cyklus mas?? 😉

loginout
8. máj 2014

@majuska7979 mavala som 28 vždy presne ale to som brala hák. Po vysadeni prvý cyklus 30 dni a teraz čakám 😀 začala som aj inofolic brat. Takže čakať cez víkend? Ďakujem <3

majuska7979
8. máj 2014

@loginout ovu moze byt kludne aj 20dc 😉 pekne testuj

leishmania
8. máj 2014

@majuska7979 u nas ani neni njak extra drahy

majuska7979
8. máj 2014

@leishmania to teda..ja som zaplatila tu za 100 tab 18libier ..skoro mi oci vypadli 😕 😕 😕 😕 😕 😕

leishmania
8. máj 2014

@majuska7979 v tomto bolo 30tbl takze je to lacnejsie ale zas nie nejak extremne

majuska7979
8. máj 2014

@leishmania ale vidim ze uz mas jedneho drobceka 😉 😉 😉 dlho ste sa snazili o prveho?? u nas to trvalo 11mesiacov a teraz uz rok nedavame pozor a od 3 mesiacov ideme na plno a nic 😕 😕 😕 😕 hovori sa vraj ak otehu to druhe ide rychlejsie..asi nie u mna 😅 😅 😅 😅 😅 😅

leishmania
8. máj 2014

@majuska7979 nam sa prve podarilo na prvykrat, teraz uz bude pol roka, otehotnela som za ten cas 2x len to nemalo stastny koniec

majuska7979
8. máj 2014

@leishmania neboj moja podari sa 😉 😉 😉 😉 😉 hlavu hore a pozitivne mysliet 😉 😉 😉 vidis u nas sa nedari vobec...

renkaniki
8. máj 2014

@loginout Este dojde neboj...

majuska7979
8. máj 2014

@leishmania moja mrcha dojde za 2 dni a bude to..mozme znnova snazilkovat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tehu test som nerobila lebo viem ze niesom tehu...citim ze niesom..a davam uz na svoje poccity..lebo potom som iba zbytocne nastvana a blby den ze tehu test negativny..a tak robit tehu test jak moje telo a ja viem ze niesom je zbytocne..a fakt sa tesim z toho ze som ziadny nerobila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neviem baby mozno ma mate za blbu ale prvy mesiac co sa tesim ze som nerobila ziadnu tehu test a vazne som stastna i ked viem ze to nevyslo 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 proste tesim sa zo zivota 😵 😵 😵 😵 a asi nebudem uz robit ovu testy..proste sa na to vyprdnem..viem kedy asi ovu je tak to necham na nahodu 😀 😀 😀

leishmania
8. máj 2014

@majuska7979 ja verim nejak ze to tento mesiac vyjde, drzim si palce ze to bude dievcatko a narodi sa na moje narodeniny :D vyzera podla testov ze som podla ovu testov mala vcera najsilnejsi LH... Mna to testovanie celkom bavi ale za par mesiacov by ma to asi zacalo frustrovat keby to stale dalej nevychadzalo. Ty mas ake stare dietatko?

yanni
8. máj 2014

@leishmania hihi si taka optimistka ako ja. Ja tiez verim, ze to tento mesiac vyslo a ze to bude dievcatko a ze sa narodi na moje narodky. Spolieham sa na moju milovanu babku v nebicku, ze mi to nejak telepaticky umozni ;-D

majuska7979
8. máj 2014

@leishmania moj maly ma 3 roky a3 mesiace.....ledze viem ze u mas dievcatko nikdy nebude ani si len nenamyslam. 🙂🙂

leishmania
8. máj 2014

@yanni a kedy mas narodky? 😀
@majuska7979 preco u vas nikdy nebude dievcatko?

yanni
8. máj 2014

@leishmania 27.01. a moja zosnula babka mala tiez 27.01. Tak to nejak musi vyjst 😉

leishmania
8. máj 2014

@yanni ja som 19.1 ale termin porodu bol 27.1 tak dufam ze sa to podari a aj sa par dni poponahla 🙂 a ked aj nie nevadi 🙂

yanni
8. máj 2014

@leishmania ved aj ja vravim, ked aj nie, tak nevadi, len nech nieco bude. A chlapec mi tiez nevadi 😉

leishmania
8. máj 2014

@yanni ved ani mne ale asi kazda tuzi aj po dcere 🙂

yanni
8. máj 2014

@leishmania a ja strasne. ti poviem.

majuska7979
8. máj 2014

@leishmania ja to viem...neviem ale viem ze nebudem mat a ak ano to buden riadne v soku