Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte, chcem sa opytat s ktorymi ovulacnymi testami ste najviac spokojne? Dakujem.
@nonuska2611 este nieje pozitivny,urob este teraz ak mas uz asi bude pozitivny. Ale preistotu sa snazte ratam ze tak v ut,str budes mat ovu.
@monika_123 booze kto sa ma v tom vyznat 😀 😀 ...prvy krat skusam tak velmi neviem ako to funguje, som si myslela ze ked je uz taka tmava ciarka ze je to uz ovu..budem skusat dalej ..dakujem
@nonuska2611 no uz je chyba kuuusocek podla mna keby ho teraz urobis uz je totalne pozitivny 😀 od poz.ovu testu je ovulacia za 12-48hod.tak sa snazte 😀
ja som tiez skusala 1x v decembri a hned sa nam aj zadarilo 😅
moj pozitivny vyzeral takto,myslela som si ze ked som robila uz ten horny ze je pozitivny boli rovnake tie ciarky a na druhy den som urobila este jeden a testovacia o doooost silnejsia ako kontrolna
@nonuska2611 moja zlatá je krásne pozitivny snažte sa teraz aspo. 3 dniq prajem veľa štastia🙂
@monika_123 vsak je krásne pozitivny testy su rôzne ja som ami nemala taký snu a bola ovu potvrdená doktorom záleží od druhú testu a farbiva tvoj má malo ale zato tento má dosť🙂
@monika_123 no my sa snazime uz od novembra, bola som ale asi naivna ze to vynde na prvy krat..cyklus mam ale velmi rozhadzany niekedy aj 45 dni 😒 ..tak som teraz chcela vyskusat ze kedy mam asi ovu..testy som robila na 16 a 17 den
@kudusko 😉 hned sa krajsie cita ked mi napisete ze je pozit. testiik 😀 😀 ...skusim este dnes jeden urobit a aj rano a uvidiim ake budu tie dalsie testiky 🙂
@tisicka123 ahoj že tmavne a blíži sa ovu 🙂
@kudusko dakujem za odpoveď 🙂 dneska teplota padla z 36,6 na 36,3 🙂
@mamee vsak to je najhorsie to cakanie ale niekedy staci raz tak ti drzim palce
@nonuska2611 aj tebe drzim
@tisicka123 vsetkym trom bude stastny tento Valentin? iste pre niekoho ano 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵 😵
@kudusko juj tak o to viac Ti prajem nech sa Ti to teraz podari 😉 Ja mam doma 4rocne dvojky chalanov pri nich to trvalo viac ako pol roka ale telo bolo asi z antikoncepcie zaspate no a teraz tiez uz neberiem dva mesiace antik. Som tak duufala, ze sa podari hned 1 mesiac no zial nie, ale ovulku som mala len ja krava som vtedy este ani nemerala a ani netestovala aaa tak som myslela, ze bola ovulka ked bol hlien vodovy no uz teraz viem ze ovu bola az tyzden nato ( co som si myslela, ze to uz mozem byt tehu lebo ma strasne bolelo podbrusko). Inak sranda, ze vsetky tu pisu aj vsade na nete, ze plodne dni su ked je vodovy a bielkovy hlien no u mna je ten hlien tyzden pred ovu !!! Takze u mna hlien nehra ziadnu rolu iba testiky, bazalka a krcok.
ahojte prosim vas potrebujem poradit, prvy krat testujem ovulacne testy, lenze teraz mam mat podla mojich vypoctou ako chodi pravidlne menzes ovulku za 3 dni,, dnes som si robila ovulacny test a vysiel tak ze druha ciarka je uplne slabucka,, vidiet ju ked sa pozriem na test v svetle,,
prosim vas viete mi poradit ako to chodi? dakujem
baby chcem sa spytat, ohladom ovulacnych testov..vcera som si prvykrat spravila, vysla mi len kontrolna ciarka... tak som na ten test napisala datum, ze si ho ulozim niekde, a rano pozeram po uschnuti tam bola druha slaba ciarka... viem,ze ovulacia to nie je lebo to by museli byt obidve ciarky rovnako silne... ALE... co vlastne mam brat ako vysledok, test niekolko minut po testovani ked je este ako tak mokry alebo je spravny vysledok ked uplne vyschne? dakujeeem....

@monika_123 obe su rovnako silné,doteraz bola len jedna