icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zzuzu09
21. nov 2015

@rula počkajú si pekne vnútri na vajo, neboj. Žabka to dala tuším ešte skôr a vyšlo 😊
Takže niekedy budúci piatok /sobotu testujeme... Či radšej pockas do termínu?

licona
21. nov 2015

Ahojte, idem sa poradiť aj sem. Prvý mesiac robím testy. Dnes test absolútne negatívny. Je možné, že som to včera nevystihla a mohol byť pozitívny pár hodín po mojom meraní? 😒Alebo môžem za pozitívny pokladať ten včerajší? Ďakujem za odpovede.

rula
21. nov 2015

@zzuzu09 nooo, uvidíme, ako nás budú prsty páliť. Ja si meriam aj teplotu, som zvedavá, či pôjdu guličky hore a zostanú tam. A ms zvyknem cítiť už týždeň dopredu, tak aj podľa pms príznakov budem vedieť

emmka21
21. nov 2015

Ahojte žienky,som v téme nová 🙂 Zaujímal by ma Váš názor,keďže testujem len prvý mesiac. Či spodný test na fotke je pozitívny. Ďakujem a prajem veľa šťastíčka

rula
21. nov 2015

@licona tem včerajší máš super, mali ste ťuťu muťu ? ak nie, tak nahodiť prádielko a šup na to

rula
21. nov 2015

@emmka21 nooo, je krásny, pozitívny, možno ešte do večera zosilnie, ale dnes by som už šla do toho

emmka21
21. nov 2015

@rula Ďakujem 🙂

rula
21. nov 2015

@emmka21 takže, dnes večer a poistiť v pondelok ráno, pekne privstať. Podľa návodu sara34valentina to zafungovalo viacerím bábikám za posledné dvs mesiace. Takže dnes večer a v pondelok ráno. !!!!

kakatulik
21. nov 2015

@licona ,
ahoj. podla mna je pozitivny ten 20.11.Nic si neprepasla,lebo k ovulacii dochazda do 48hod po pos.teste.
Cize javyssi cas sa pomojkat... 😉

emmka21
21. nov 2015

@rula Si zlatá,naozaj dík 🙂 Dúfam,že už to tentokrát vyjde...

zzuzu09
21. nov 2015

@emmka21 pre istotu ešte skus o dve hodiny, ale určite snazit ako @rula spomínala. Posledné číslo čo viem bolo 11 tehuliek podľa tohto "receptu" 😊

licona
21. nov 2015

@rula
@kakatulik Ďakujem, myslela som, že ešte tmavšia musí byť tá druhá čiarka. Tak idem zohnať manžela 😀

zuzannaaa
21. nov 2015

@licona ten vcerajsi este nebol ale o par hodin uz bol co si presvyhla merat ale neva ovolka dnes alebo zajtra

zuzannaaa
21. nov 2015

@zzuzu09 ano uz je 11 a nase trio aj s lauritka bude 14 ;)

kakatulik
21. nov 2015

@licona ,jasne,moze byt este tmavsi,ale uz to urcite netrvalo dlho aby stmavol.To by sme museli testovat niekolko krat za den a aj by sme sa zbkaznili a aj celymajetok za testy dali 😨

rula
21. nov 2015

@zzuzu09 fakt ? ja som evidovala 8 potom som už nestíhala 🙂

rula
21. nov 2015

@emmka21 jasné , že to vyjde. 😉

janulllka16
21. nov 2015

@rula mozem sa spytat, ake je to pravidlo?

rula
21. nov 2015

@janulllka16 Nooo, začala s tým sara34valentina. Mojkali sa večer v deň pozit ovu testu, na druhý deň bola psuza, aby spormoníci dozreli a další deň sa mojkali hneď ráno. Keď pokukáš jej príspevky tak to pochopíš. Ale funguje to. Neviem, či som to zrozumiteľne napísala, ak nie sara34valentina ma opraví. Ona je poklad. Ak niečo nevieš ona poradí aj v IP.

zabka1987
21. nov 2015

@rula neboooj to si stihla urcite 🙂 ja sex 4.11 a ovu podla teploty 7.11 ,co som teda nedufala ze vyslo a vidis . Zatial Ms inak nemam, ani ziadne pocity iba som max vlhka ... uvidime snad to vydrzi

butterfly333
21. nov 2015

@zabka1987 mne ma prist ms dnes no zatial nič nevieš čo pomože aby prišla??

rula
21. nov 2015

@zabka1987 to fakt ? a koľko ti mešká ? ja sa bojím, že to jefno ťuťu muťu tam chýbalo, ale ked to má byť, tak bábo bude.

rula
21. nov 2015

@butterfly333 ty chceš ms?

zabka1987
21. nov 2015

@butterfly333 preco chces aby prisla? tak sa teeees 🙂

zabka1987
21. nov 2015

@rula No u mna je to blbe, cely cyklus ... teraz som mala ovu na 23DC a LF mam max 10 Dni a teraz mam 15DPO sa mi vidi... pred tym som mala cyklus 28dnovy. Teraz mam uz 38DC . U mna tazko povedat ,ci meska alebo nie . Preto som aj opatrna lebo aj min mesiac som mala pozit test a predsa ms nakoniec prisla . teraz ma ale ani brucho neboli ako bezne pred ms aj tyzden . Ani prsia ani nic .

butterfly333
21. nov 2015

@rula ja nechcem ms len viem že sa nezadarilo ja take štastie nemám.Snažime sa už rok no mali sme pol roka pauzu som po dvoch operaciach a tento cyklus sme sa začali snažit znova ale až na 20DC a ovu mavam okolo 15DC .Tak sa určite nezadarilo preto nech rýchlo pride aby sme sa mohli znova snažit.
@zabka1987

zabka1987
21. nov 2015

@butterfly333 ja mavam bezne ovu 18dc a teraz som mala 23dc 🙂 takze este je velka sanca 🙂 inac tiez som momentalne na tom tak, neriesim. nechcem byt zas sklamana 🙂 ani som nekupila dalsie testy od stredy , az v pondelok kupim ak bude treba 🙂

butterfly333
21. nov 2015

@zabka1987 ja nemam žiadne testy som si povedala že nebudem testovat ani ovu ani bt merat tak dufam že sa zadarí.No bol by to zazrak.Cyklus mavam 30,a dnes som mala byt 1DC no zatial nič tak uvidím len nemám rada ked by prišla vnoci.

zabka1987
21. nov 2015

@butterfly333 ved ano, uz ani ja nemeriam bt . Uz som to nechala tak teraz ,ze tak no snad bude . ale nechcem toho mat plnu hlavu uz zas a potom nic z toho 😖

sara22
21. nov 2015

@butterfly333 ked si budes hovorit,ze ty nemas take stastie,ze by sa zadarilo,tak ho mat ani nebudes 😞 musis mysliet pozitivne!! Viem,ze mne sa lahko hovori,ked sa nam zadarilo na prvy sup,ale myslim,ze aj preto,lebo som tomu verila,lebo som si to tak v hlave nastavila. Fakt to tak funguje-ked nieco velmi chceme a stale na to myslime,alebo ked sme negativne,tak to nevyjde. Treba to mat v hlave,mysliet pozitivne,ze sa zadari,nemysliet len na to a ono to urcite pride!!! Drzim palce 😉 a btw,test si si nahodou nerobila? Ci az ked ti niekolko dni bude meskat?