Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@rula mozem sa spytat, ake je to pravidlo?
@janulllka16 Nooo, začala s tým sara34valentina. Mojkali sa večer v deň pozit ovu testu, na druhý deň bola psuza, aby spormoníci dozreli a další deň sa mojkali hneď ráno. Keď pokukáš jej príspevky tak to pochopíš. Ale funguje to. Neviem, či som to zrozumiteľne napísala, ak nie sara34valentina ma opraví. Ona je poklad. Ak niečo nevieš ona poradí aj v IP.
@zabka1987 mne ma prist ms dnes no zatial nič nevieš čo pomože aby prišla??
@butterfly333 ty chceš ms?
@butterfly333 preco chces aby prisla? tak sa teeees 🙂
@rula No u mna je to blbe, cely cyklus ... teraz som mala ovu na 23DC a LF mam max 10 Dni a teraz mam 15DPO sa mi vidi... pred tym som mala cyklus 28dnovy. Teraz mam uz 38DC . U mna tazko povedat ,ci meska alebo nie . Preto som aj opatrna lebo aj min mesiac som mala pozit test a predsa ms nakoniec prisla . teraz ma ale ani brucho neboli ako bezne pred ms aj tyzden . Ani prsia ani nic .
@rula ja nechcem ms len viem že sa nezadarilo ja take štastie nemám.Snažime sa už rok no mali sme pol roka pauzu som po dvoch operaciach a tento cyklus sme sa začali snažit znova ale až na 20DC a ovu mavam okolo 15DC .Tak sa určite nezadarilo preto nech rýchlo pride aby sme sa mohli znova snažit.
@zabka1987
@butterfly333 ja mavam bezne ovu 18dc a teraz som mala 23dc 🙂 takze este je velka sanca 🙂 inac tiez som momentalne na tom tak, neriesim. nechcem byt zas sklamana 🙂 ani som nekupila dalsie testy od stredy , az v pondelok kupim ak bude treba 🙂
@zabka1987 ja nemam žiadne testy som si povedala že nebudem testovat ani ovu ani bt merat tak dufam že sa zadarí.No bol by to zazrak.Cyklus mavam 30,a dnes som mala byt 1DC no zatial nič tak uvidím len nemám rada ked by prišla vnoci.
@butterfly333 ved ano, uz ani ja nemeriam bt . Uz som to nechala tak teraz ,ze tak no snad bude . ale nechcem toho mat plnu hlavu uz zas a potom nic z toho 😖
@butterfly333 ked si budes hovorit,ze ty nemas take stastie,ze by sa zadarilo,tak ho mat ani nebudes 😞 musis mysliet pozitivne!! Viem,ze mne sa lahko hovori,ked sa nam zadarilo na prvy sup,ale myslim,ze aj preto,lebo som tomu verila,lebo som si to tak v hlave nastavila. Fakt to tak funguje-ked nieco velmi chceme a stale na to myslime,alebo ked sme negativne,tak to nevyjde. Treba to mat v hlave,mysliet pozitivne,ze sa zadari,nemysliet len na to a ono to urcite pride!!! Drzim palce 😉 a btw,test si si nahodou nerobila? Ci az ked ti niekolko dni bude meskat?

@rula počkajú si pekne vnútri na vajo, neboj. Žabka to dala tuším ešte skôr a vyšlo 😊
Takže niekedy budúci piatok /sobotu testujeme... Či radšej pockas do termínu?