Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@monika1791 ahoj daj potom vediet ako si dopadla ja to mam teraz tak isto ...tiez od cca 6DPO taky mliecny vodnaty vytok ... Zo dňa na den sa zmenil z klasickeho poovulacneho na takyto ...teplota sa tiez zatial drzi hore tak som zvedava ...zatial som ale len 9DPO tak este musim cakat 🙂
@janulka_1 Dakujem,ved uvidim,ci toto bude moj stastny mesiac. 😊 No,ten tvoj cyklus je riadne rozhadzany a niekedy dost dlhy.Neskusala si aj nieco ine okrem inofolicu?
@ivka1608 uz mozes testovat 😊mne ukázal ducha na 9dpo😃
@janulka_1 kup si spirulinu.. Mne upravila cyklus na 29dni a je to 100%bio zdrava riasa ktorá ma neuveritelne vela Vitaminov a ucinkov.ja som ju brala na precistenie-detox tela😊
ku tej spiruline by som este mozno na taky mesiac pridala chlorelu.Ta tiez pekne precisti... 😉
Dostala som srdiečko no neviem od koho ktorej mám podakovat.Dakujeeeeem 😉 😉 😉
@ivka1608 Ahoj.No ja dnes 12DPO...zajtra testnem...som zvedava 🙂
@sara34valentina nooo ja by som aj len uz tolkych duchov som nahanala ze som si povedala že teraz troska pockam 🙂 bo vždy mi to nedalo kupila dalsi a dalsi ze to mozno bolo skoro a aj tak nic :( ale testujem teraz prvykrat ovu testami do teraz sme nechavali na nahodu ..chceli sme skusit tvoj recept ale to ranne nam nevyslo len vecerne potom som ostala na 3 dni sama tak uvidime :/ radsej moc nedufam
@monika1791 tesim sa 🙂 a drzim palce 🙂
@ivka1608 aj tak ti drzim silno palce 🙂
@sara34valentina jeeeej dakujem no na dve tretiny sme to dali 🙂aj pauza bola aj vecer sexik tak uvidime ... Zo zazrakov som este nevyrastla tak dam vediet ked nic tak sa bedeme musiet posnazit na 100 % podla receptiku 🙂 este nezufam🙂
Joooj baby keby nam to tak vsetkym vyslo ...
Baby už som si povedala včera že ovulka asi tento mesiac nepríde keďže som brala 2x antibiotiká...včera sme boli na trhoch dnes mi je čudné pripisovala som to medovinke a rôznym vianočnym dobrotkam muž chcel tutu mutu tak sme sa milovali pred hodkou teraz som vyšla zo sprchy a test takýto ciiiii Mikulášsky darček ;))))
@sara34valentina a co to je ta spirula? Kde to kupim a ako sa to uziva? Mozem kedykolvek ci od nejako DC?
@ivka7183015 ...ved sme ti pisali,ze to este len pride.... 😀 ...no a podla receptu zajtra nic a v pondelok by ste mali este rano.... 😉
@karolina196 nie neskusala lebo moj predchadzajuci lekar ma pokaslal a pchal do mna len hormony a vsetko mi to rozhadzalo, pribrala som a aj hlien sa stratil. Takze moj terajsi dr mi nemohol dat ziadne lieky na upravu, skusili sme ten inoflic ale nespravil mi dobre a tak beriem len kyselinu listovu. Uvidim co mi povie teraz na kontrole (v stredu)
@janulka_1 ak mozem,spirulina je vyzivovy doplnok a mozes ju papat kedykolvek. Toto nema s cyklom vôbec nic....mat by ju mohli v roznych bio obchodoch,lekarni,alebo kukni na nete. To by mohlo byt lasnejsie. Nemala by sa iba uzivat s vitamínom C spolu...ten az s odstupom par hodin. Ja som si dala rano zarhst...ako vyslo 4-6 ks a bolo a mala som cely den pokoj. 🙂
😀 jeeej baby kukam dnes same suprove spraaavy 🙂 paraadicka
Do riti ja som si uz myslela ze dnes alebo zajtra bude pozitivny ten test, ale dnes ciarka bledsia ako vcera...ja uz neviem co si mam o tom mysliet...moze to takto tmavnut a blednut este pred ovulaciou?
@bobulazelena,to moze mat suvis s koncentráciou mocu,alebo bol vrchol uz vcera.Skus pred testovanim obmedzit pitie.
Babenky mám na vás otazku.Dnes som 11DC ovu by som mala mat tak za 4dni ovu test negat no dnes ma celý den bolí podbruško a aj kríže može to byt tak skoro pred ovu??Doovu asi 4dni.Alebo že by bola skor??
@butterfly333 ,mozno sa ti to trosku posunie. Ja som uz teiz celkom zmagorena z tych pozorovaciek.Keby nebolo ovul.testov,tak by som si myslela,ze ovulujem aj dva dni pred mrchou,aj ked ovulacia uz davno za mnou..... 😝
@kakatulik začala som si robit tento mesiac ovu kedže sme pol roka nesnažili no včera aj dnes ovu negat.Neviem spravím aj zajtra no bolí to ako pred ms.
@butterfly333 ,tie ovu test su sranda.Minuly mesiac som sa bachla po vacku a skusala rozne .Vrchol vystihli v podstate vsetky,ale jeden bol stale bledy a farba vyskocila z jedneho dna na druhy a behom dvoch dni aj zbledla.Pri dalsom postupne tmavnutie a beldnutie. A dalsi dlho nic a po vrchole trvalo par dni pokial bol uplne bledy....to fakt pes nezral... 😀
Ale mozno sa blizi velmi fulminantna ovulacia a maternica sa uz pripravje,preto to tak citis.
@kakatulik ja mam tie zelene tu z MK one step no dnes som robila 11DC a nič nanom som zvedava kedy bude ovu.Vždy ju mavam okolo 15-16DC no pol roka sme mali pauzu tak neviem či sa mi neposunula,len nechapem dnes to pobolievanie žeby prišla ovu skor?No dufam že to ten tes ukáže.Fulminantná?? to je aka??

@karolina196 toto je moj cyklus, rozhadzany. Tych 91 sa moc nerata lebo to som bola pod vplyvom diphereline (zle nasadena liecba) a od vtedy to ide dolu kopcom