Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zabka1987 ale ved alchemilka je na upravu cyku a pie sa do ovu.Nemyslím že by uškodila.Ja ju pijem do 7DC potom už nie.
@veronika1603 ano dam a vo štvrtok na 16Dc idem ku gyn
@butterfly333 no ja som tiez tak pila do 12dc a povedala nepit vobec . Nejak nebol cas sa vsetko pytat lebo sme riesili tie lieky, pozerala moje problemy dozadu ake som mala . Ale neva ja to pit nebudem radsej teda
@zabka1987 no skusim sa na to gyn spýtat čo povie.
@butterfly333 skus ,potom mi napis 🙂 ja som zvedava ako mi zaberie liecba, dufam do tretice to nedopadne rovnako lebos a na to fakt vykaslem uz radsej 😠
@zabka1987 ok napíšem neboj,no som aj ja zvedava kedysa nám to podarý.
@zabka1987 skušala som teraz ovu no ešte take 3dni.
@butterfly333 supeeer, uz sa tam nieco rysuje pekne 🙂
@zabka1987 ano ano no tak za 3dni dufam bude ovu.Sice som trocha večer pila no skusim aj zajtra pokial nebude pozit.
@butterfly333 mojko zo je moc slabeee.ani za 3 dni este nemusí byt.no aj môže.mne to silnelo pomaly a niekomu to vyskoci hneď.pozri moje testovanie.ten prvý si nevsimaj ten som dlho namacala
@veronika1603 ano je to slabe no určite to do 3-4dni bude pozit.tie spodnedva su dnes jeden o 11h druhý o 19h a je tam rozdiel.
@butterfly333 ano tu vidím lepšie.si predstav ze vidia ake som ich mala pozitivne a sex 2 dni posebe a nič...😡
@veronika1603 to su z minuleho cyklu? máš HP? spravenea čo mm spermio.
@zabka1987 asi to tak bude lebo na ten druhy den co som mala silnu ciarku bola ovulka. Poznam to a merala som si bazalnu teplotu, tak hadam rto bude ok. Mala som 37,2. Bezne mavam 36.4. Dufam ze to vide aj tebe. Budu teda asi dievcatka 🙂 🙂 Lebo tie ovu testy, no neviem ci je to pravda ze po pozitivnom teste do 2 dni ma byt ovulka. Mne to po tej silnej ciarke vyslo do 6 hodin a po dvoch rovnakych do 30 h ak dobre ratam. Je to cela veda 🙂.
Este som chcela napisat, ze minule sme sa snazili 1den (a predminule 2 dni) po OVu silnej ciarke na teste a nebolo z toho nič.
@butterfly333 nie nic.len prehlidku normalnu.doktor ze pockame do marca ked nic tak potom.ja neviem
@veronika1603 to by malo byt prvorade vyšetrenie ak sa nedarí, tam nieje načo čakat.
A ano u minulého cyklu
@3d ak sa smiem spýtat a teraz ste sa snažili ako kolko pred ovu a po?? a vyšlo to si tehu?
Neviem este prave to tubriesim. O str. Spat mam ovu testy co som si robila. Kuk na to.
@bobulazelena vysadila som v maji :(
@kakatulik
@kikaaa1982 a to si odvtedy este nemala menzes?????... 🙄
@zabka1987
@butterfly333
@kakatulik. Dievcatkaaa spravila som si aj 20:30 a test takyto su skoro rovnake ale este tomu malinko chyba ci?
@laauraa supeer už tomu moc nechýba tak zajtra to bude pozit.

@butterfly333 ano daj pauzu nech je potom nazberany "materiál" 😆