Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@bobulazelena ano,
@butterfly333 ja som tiež rozmýšlala nad tým femibion ale tento mesiac som si dala pauzu od všetkého a uvidím čo to spraví, či aspoň mrcha príde načas a nie na 50+
@laauraa aj ja takto testujem a stale nic a potom v piatok silna ciarka ale stale nie rovnaka ako testovacia a potom uz len blede, vratane dnesneho dna. A podla kalendara by som mala zrovna dnes ovulovat. Tak terazzs neviem ci este len pride alebo nepride vobec. To by som bola dost nestastna z toho
@bobulazelena ak si mala uz celkom dost silnu, tak si zrejme nevystihla vrchol. Ja som mala od soboty taku tmavsiu cely den a aj vcera a vecer som ho mala uz pozitivny 🙂 niekedy treba aj viac denne pouzit
@kikaaa1982 oh to mi je luto...mozno aj ja som na tom tak..testujem prvy cyklus teraz a nechces ist na gyndu nech ti spravi ten profil??
@denidi som robila
@butterfly333 ..no pomly to nejak ide.... 🙂
@butterfly333 stmavol trosku 🙂 o 2-3dni bude pozitivny podla mna
@zabka1987 fuu myslis? Tak az taka silna mi neprisla..ak hej tak som to presvihla ...teda mali sme sex v stvrtok a ak by to bolo tak, tak pozitivny test v piatok...oh teraz som zmatena a bojim sa ze som to dodrbala
@kakatulik noo ved to tieto testy som ešte nemala tie predtým mi lepšie ukazovali.
@zabka1987 no dufam že ano skusim aj večer.
@butterfly333 ahoj môj dnešný ovulacny na 8dc celkom fajn dufam že do vikendu bude ovu lebo ten ďalší týždeň máme s mm opačne smeny a na h...o by to bolo cele
@butterfly333 no presne aj ja som si to myslela 😀 do 14Dc som mala pocit ,ze akoze mozem ich vyhodit a vecer v sobotu to zacalo a na druhy den vecer uz bol pozitivny
@butterfly333 minulý mesiac bola ovu az 16-17 dc..mozno zätym inofolicom bude skôr no dufam...
@zabka1987 ta moja bola slabsia ako ma veronika 1603 na foto
@veronika1603 nooo na 8Dc to máš krasny testíi mne sa tie moje ovu nepáčia minule som mala ine a tiež už na 8dc som mala lepšiu // ako teraz na 13DC
@veronika1603 ale podla tohto testu to uz bude dnes vecer,najneskor zajtra vrchol,cize ovu asi skor ako cez vikend.... 😎
@veronika1603 to áno ovu možeš čaka dnes zajtra si myslím máš krasny testík.
Baby ja mam tieto od @korytnacka81 a som a nimi spokojna.pekne ukazuju.no nech je aj skôr cez víkend len poistime.kus na za 0,27.ale teda 8dc som toto necakala to som len tak skusila.minuly mesiac som začala 11dc a boli tam len duchovia total negat.ale pri takomto uz by som mala testovat aj 2x denne nech to nepresvihnem..
@butterfly333 ja som 14dc a obycajne uz mam ovulku,teraz prvykrat robim ovu testy a nie a nie stmavnut,skusim testnut okolo 3tej,nejak to urobim,lebo do 16tej som v praci
@veronika1603 aj ja ich mam od nej obj .Ale asi dnes kupim ešte niekdy kýmmi prídu.Lebo sa mi nezdaju tie moje.
@butterfly333 no cosi je,skusis aj poobede?
@denidi a som robila teraz no len mini rozdiel oproti včerajšku no ako som písala sa mi nejak nezdaju tieto testy.Skusim asi až večer.
@butterfly333 no tvoje sú dosť slabucke.tieto ruzove tmavnu pomaly ale isto a možno hentie či mas vyskocia zrazu..no uvidis kúp este nech to nepresvihnes..
@veronika1603 ano kupim ešte dnes dufam že zoženiem.

@butterfly333 kde a za kolko si objednavala Femibion?