Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina jeeeej zlataaa dakujem za kazdu radu 😀 uz nech len silnie 🙂silno verim ze to nie je povestna kolajnica aj test som kvoli skumaniu cely rozobrala 😀
@kakatulik
@butterfly333 uz som zufala dievcata :( horny vcerajsi a dolny teraz o 19:00 :(
@laauraa no máš ich skoro ako ja neviem mne sa tie ovu nejak nezdaju.Treba asi kupit iné.
@denidi
@butterfly333
@yuriko
@kakatulik tak baby dnes mi dosli tie one step ovulation testy a ciarka uplne zmizla ☹. Za chvilku vam ich odfotim a potrebujem vas nazor. Aj ja som tie rapi clear kupovala za skoro 8e a bolo ich len 5ks
@butterfly333 to je dnes 14dc,tak som den pred tebou,tusim
@janulka_1 nieje to preto,ze to je ina znacka,zeby menej farbiva?
@janulka_1 tie vrchne celkom pekne no ten spodný neviem čo to je to su tie nanič testy čo mám aj ja.
Babyyyy, mohli by ste mi niekto poradit?Ovu testy robim prvy mesiac(dnes presne tyzden...Minuly tyzden nic a od soboty som si myslela,ze je pozitivny.Ale ja som si myslela,ze je pozitivny iba par hodin,tak tomu nejak nerozumiem....S muzom to sledujeme,citame vase prispevky,ale o moc mudrejsi nie sme :-/ Neviete mi povedat,ako to ma byt?Kedy sa ta ovu pocita,ked je pozitivny uz treti den?Dakujeme moc
@sandynkaaa tusim sa rata posledny najsilnejsi test za vrchol,ale pozeram,ty mas fakt vsetky pozitivne,pocuj neni si ty tehu?

@butterfly333 ja som tiez take pozerala,okolo 7eur a bolo ich tam tusim pat