icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
7. dec 2015

@denidi ja 25 DC,ocakavam mrsku.Uz uz... 🙂

butterfly333
7. dec 2015

@denidi nie ja vždy kupujem od rybkaa no teraz mi maju príst od kamoškytu z mk tak uvidím kedy prídu .

denidi
7. dec 2015

@kakatulik tak nech nechodi 😉 😉

kakatulik
7. dec 2015

@denidi ,tento mesiac nech radsej pride,lebo inak by to bolo skor patologicke 😉

senselinka
7. dec 2015

@janulka_1
@butterfly333 baby, nebojte sa, ked bude hladina hormonov dostatocne vysoka, ciarocka krasne vybehne, ja tie testy mam a pekne ukazali ovu, len budte trpezlive 😉

denidi
7. dec 2015

@senselinka uz som okolo testov citala milionkrat vselico,ale teraz ked sa ovu blizi,tak uplne som zabudla,do kolkych hodin od pozitivneho testu potom prebehne ovulka?

senselinka
7. dec 2015

@denidi do 12-48 hodin 🙂

butterfly333
7. dec 2015

@denidi do48h sa mi zdá to tu bolo písane.

denidi
7. dec 2015

@senselinka dakujem 🙂

denidi
7. dec 2015

@butterfly333 tiez dakujem,dufam,ze to zajtra aj dr potvrdi

butterfly333
7. dec 2015

@denidi ideš zajtra? ja až vo štvrtok idem na 16Dc.

butterfly333
7. dec 2015

@denidi som prave čítala že na plodný hlien je dobrý kokosový olej čerstvý grep vela vody 2-3 stručiky cesnaku denne.No grep jem každý den kokosový olej za ližičko som si teraz dala.

denidi
7. dec 2015

@butterfly333 ano zajtra o 13tej mi kazal prist,som zvedava,mam tohto dr len od aprila a konecne prvy doktor,co mi aspom folikomertiu navrhol a to sa snazime uz naozaj dost dlho. ale stale verim,ze to tu vsetky dame

denidi
7. dec 2015

@butterfly333 kokosovy olej mam,no hned vyskusam 🙂 😉

butterfly333
7. dec 2015

@denidi aj ja mam noveho gyn a tiež od apríla

sara34valentina
7. dec 2015

@denidi ono to potom vyskoci.....zosilnie neboj....ja mavala 29dc cyklus a ovu vždy na 18dc teda poz.test ovu na 20dc

denidi
7. dec 2015

@sara34valentina dakujem,mozno zajtra uz naozaj bude pozitivny,lebo mna pred chvilkou aj zacaloo brusko celkom dost pobolievat 🙂 a asi skusim aj tu tvoju metodu,sa mi paci,ako tehulky pribudaju 😉

sara34valentina
7. dec 2015

@denidi drzim palce😉😉😉😉😉😉😉😉

denidi
7. dec 2015

@sara34valentina dakujeeeem 🙂 🙂 🙂

kakatulik
7. dec 2015

@butterfly333 je to nejaky specialny kokosovy olej?

salmas
7. dec 2015

@butterfly333
@janulka_1 Baby ja mám tiež One step, ale čisto zelenē. A mám ich takmer biele a to som už 27 DC. Síce som po laparke a asi to bude bez ovulácie. Ak nedostanem krámy idem k doktorovi. Ten džús, čo si tu dala foto ani nepi, je to len nektár, takže okolo grepu to asi ani nešlo. Ja som čítala, že nemá byť ani z koncentrátu, tak skús pohľadať čerstvý grepový džús.

majrab
8. dec 2015

@salmas nehnevaj sa, ale vies co je nektar? Lebo asi nie. A hladat cerstvy grepovy dzus si myslim bude dost obtiazne na SR to radsej nech papa iba cerstvy grep...aspon tam nebude tolko cukru :-P

majrab
8. dec 2015

@butterfly333 fuuuj normalne mam sa mi pustila slinka ako pri citrone ..skoda, ze grep nemusim, iba ak je uplne dozrety co tu velmi casto v obchode nenajdem

majrab
8. dec 2015

A ked uz tak preberate gynekologov, moj je byvaly primar ( cize znalosti ma), ale ani raz mi nespravil vnutorne sono ( ani, ked som bola tehu) odovodnil to tym,ze ponom zena moze zacat krvacat a tak radsej pocka dokial to uvidi na obycajnom ( ja som " zvladla" krvacat aj bez sona...) Ale k veci nikdy mi nemeral folikul ani nic...raz mi povedal,ze ovu uz bola a ze vajecniky mam prechodne...nic viac...ani po potrate mi nerobil testy, ze preco sa to stalo...cize odvtedy som tam ani nebola a navrhol mi hak a tie drahe tabletky na podporu neviem coho ( nazov som zabudla)...ale zase skusat noveho sa mi nechce co, ked bude horsi...

janulka_1
8. dec 2015

@senselinka super dakujeme za povzbudenie, uz som si myslela, ze ich vsetky mozem vyhodit a kupit nove.
@salmas ak si cerstvo po laparke tak to sa este min 1-2m budes cistit a regenerovat, ja som uz 3m po laparo
@majrab na tvojom mieste by som ho hned vymenila, a hladala/vymienala dovtedy az by som nenasla naozaj doktora a nie suflikantov co hrabu len peniaze
@denidi
@butterfly333 akurat tento tyzden som si aj ja kupila kokosovy olej 🙂, a podla mna, najlepsie si je odstavit cerstvy grep lebo v dzusoch su vselijake "smeti"

denidi
8. dec 2015

@majrab suhlasim s janulka,treba ho vymenit,keby som mala takeho doktora,tak neviem ako dopadnem,v lete som bola tehu a v siedmom tt mi zistili vnutornym sonom,ze je to mmt,keby cakal a nepozeral ma,tak neviem,ako dopadnem,pretoze vonkajsie sono ukaze podstatne neskor,ci je vsetko tam kde ma,takze mojmu gyn,mozem dakovat,ze bol precizny a zodpovedny a skoncilo to laparoskopiou a nie celym rozrezanym bruchom

denidi
8. dec 2015

Babulky,co poviete,uz to teda moze byt? Predposledny robeny vnoci o 23:15 a posledny teraz rano,viem,ze sa rano nerobi,ale nechcela som prepast

mamee
8. dec 2015

@denidi poobede bude este silnejsi 😉 Aj ja robim vzdy rano a potom aj poobede. Lebo praveze poobede je v moci viac LH len musis vydrzat nepit a netestovat ak mas uplny bledy moc 😉

kakatulik
8. dec 2015

@denidi len rano je vzdy pozitivnejsi ak,lebo su nazbierane hormony z noci.

denidi
8. dec 2015

@mamee
@kakatulik okik dievcence,tak skusim este aj poobede a uvidim,ci este zosilnie,alebo zacne blednut 😉