Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 pri ovu býva krv? a aká farba? mňa dnes pobolieva podbruško a trošku kríže ale neviem či to je z cvičenia alebo z ovu 🙂 , dúúúúfam, že ovu
Baby hľadám na nete niečo na detox organizmu, hlavne ženských orgánov. Nepoznáte niečo?
@laauraa este len pride neboj ! 3dni je tu najpozdejsie 😉
Tusim aj Valovic ma nieco na DETOX,alebo chlrela je vraj dobra.
@laauraa ja mam tie testy dost podobne... 😠
@janulka_1 nemava to každa pri ovu je to take ružove a tiež ma bolia kríže aj podbruško.Mavam to cez ovu.
@laauraa podla ovu testov asi ešte len bude
@butterfly333 akurát som bola na wc a už konečne aj hlien začína byť, tak uvidíme ako dnes bude vyzerať ovu test
@sara34valentina. No oki a my sme sa uz vcera milovali lebo aa mi zdalo ze 9dc bol pozitivny aj lauritke sa zdalo tak do istoty dnes pauza a uvidime za par dni aky bude ovu test dufam ze pozitivny s priatelom mame 9.12 5rokov co sme spolu 🙂)
@janulka_1 no ja teda neviem ked že dnes ovu nerobím lebo nemám ale asi už ovu za dverami aj podla bolesti a toho ružoveho hlienu či ako to mam nazvat lebo to mám vždy na ovuBT meriam zatial 36,6 .No sex smednes dali 2x tak další vo štvrtok asi.
Baby, tie, co pijete grepovy dzus,skuste tento, mavaju ho v chladiacich boxoch, lebo je to len stava s duzinou... Je vyborny, sice trochu drahsi, ale ani grepy nie su prave lacne... Mne sa grepy nechce cistit a tento dzus je fantasticky
https://www.rohlik.cz/708769-limena-stava-ruzov...
@senselinka majú ho aj u nás?
@butterfly333 bazálnu teplotu nemerám, ani neviem aké majú byť hodnoty. A inak s čím sa miera? Myslím či s normálnym digitálnym bežným teplomerom alebo nejaký špecialny je na to?
@janulka_1 u nas je co? 😁
Tak ja ho kupujem v Samoske alebo v Terne, inde neviem, mozno aj v Tescu a Bille, ale tam moc nechodim
@senselinka tak som myslela, že či ho predávajú aj u nás v niektorom supermarkete, lebo čo si dala odkaz tak to je CZ
@janulka_1 tak dufam že už bude pozit.Ja nemam ovu testy no viem cítim že už je tu ovu no škoda že nemám ovu test že by som si to potvrdila.
@janulka_1 ja meriam digi teplomerom vždy ráno o 7h no ake maju byt teploty to zistíš až po nejakej dobe merania aj po par mesiacoch ja som nerala pol roka .Takže viem že ked zmeriam a je 36,6 to je moja pred ovulačna po ovu mávam od 36,9-37,3 a to mámaj v den ms aj ked minaposledy meškala ms 5dni stale bola 37,2. A grep si davam každý den čerstvý a džús mi chutí tak ten popíjam.
@butterfly333 a nemozes si ist kupit ovu testy?
@janulka_1 možem no dat 7e za 5ks?Neviem zajtra by mali príst čo som si objednala.
@butterfly333
@kakatulik prave som prisla od lekara robil mi ultrazvuk daco 13mm folikul a najhorsie na tom celom je ze mam vraj velmi malu maternicu :((((( revem jak.decko... Totiz menila som dr a teraz mi robil prvy krat ultrazvuk :((( bojim sa......
Ahojte dievcata, uz asi 2 mesiace citam vase prispevky a rady, kedze sa snazime vyse pol roka a stale nic. Dnes som 11DC a robila som si test a tam uz ziadna ciarka nie je . Najsilnejsi som mala asi 8 (zeleny test) a 9DC, myslela som, ze ciarka bude este silniet a ona slabne, tak som zmatena lebo som necakala, ze tak skoro budem mat ovulku. Cyklus mavam 23-25, akurat ten posledny na mna velmi dlhy 27 dni.Teraz neviem, ci som to zasa neprepasla. Sex sme mali 8DC poobede, teda este predtym ako som si robila test a 10DC, tak neviem, ci sa mame este snazit alebo je uz po tom. Dnes som bola u novej gyn a mila velmi nebola, len sucho komentovala, ze uz mam po tom. Co si myslite?
@laauraa velmi malu meternicu?a čo vravel čo sa da s tým robit je šanca že otehu a vynosíš dieta?Povedal niečo viac??Dufam že to nebude problem.
@laauraa inak moja ak si prečítaš na nete tak to že máš malu maternicu nieje problemaby si otehu ved maternica sa zväčšuje a počas tehu sa natiahne,tak to som to čítala na nete a baba bez problemov otehu a má bábo.Takže neboj a nestresuj všetko bude dobre.

@denidi ano senienka su super.