icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
8. dec 2015

@kakatulik kedy aj my budeme mat take krasne // 😕 😕

kakatulik
8. dec 2015

@laauraa aaaa nie je Nosifol pre chalanov????...ci je to jedno
Inak ja dnes 1DC haa konecne lebo uz tyzden chodim jakkkk 🙄
Inak s tou Alchcmilkou je to divne.Ja som ju pila cely mesiac a mala so pocit,ze som nemala take silne a bolestive krvacanie a ani nie take dlhe.....,ale preco sa nesmie pit po ovulke?

kakatulik
8. dec 2015

@butterfly333 ...kedyyyyyy?????....budeme skoro uvidis,ale ja dnes 1DC....

butterfly333
8. dec 2015

@kakatulik čoooo 1Dc?? ☹ ☹ ☹ ☹ tak to ma mrzííí no zas lepšie ako neskor.

kakatulik
8. dec 2015

@butterfly333 to nevadi,dokonca prisla skor o pol dna.Tento mesiac som necakala ani nic ine,,lebo sme mali totalne opacne smeny....,ale ja to az tak tragicky nevidim...bude ked budu optimalne podmienky 🙂

salmas
8. dec 2015

@majrab Viem 😉 Nektar môže mať len 25% ovocnej zložky a je riedený vodou. A aj to málo, čo tam je, je z koncentrátu. Šťavy lisované za studena sú takmer v každom hypermakete v chladiacich boxoch a myslím, že sú účinnejšie. Ale každému vyhovuje niečo iné, tak ak si spokojná tak kľudne pi aj nektár.

majrab
8. dec 2015

@salmas no ja chodim najcastejsie do kauflandu a tam take nemaju aspon grep som tam nikdy nevidela

janulka_1
9. dec 2015

@majrab ja som si včera kúpila čerstvý ružový grep a sama si ho odsťavujem, 2 grepy mi vyjdu na 250ml a to na deň stačí

ivka1608
9. dec 2015

@3d heh dakujem 🙂 moc sa z toho tesim uz leb aby mrcha nedosla...a tebe taky tak moc moc gratulujeeeeem 🙂

bubo27
9. dec 2015

@3d Ahoj A kolko dni ams pred mrskou?

ivka1608
9. dec 2015

Tak babule asi som sa predcasne tesila :( dnes na papieri slabucky ruzovkasty vytok zajtra sa ma ukazat mrcha :(

kakatulik
9. dec 2015

@ivka1608 to este nemusi nic znamenat. Niektore zeny normalne krvacaju.

ivka1608
9. dec 2015

@kakatulik Kiezby si mala pravdu uz sa ale pripravujem na vsetko ...

kakatulik
9. dec 2015

@ivka1608 kludne sa priprav,ved aj o tom je zivot,aln hlavne nezufaj,este nikde nic...no co,pokracujeme dalej. A kysla kapusta je velmi zdrava...😀

butterfly333
9. dec 2015

@laauraa Babenky prave mi prišli ovu testíky tak skusim snad som ovu neprepásla.
@janulka_1
@denidi

3d
9. dec 2015

@bubo27 vychadza to na tyzden pred menstruaciou. Ale ovulku som mala posunutu na 18 den, co som si testovala. Tiez sa mi to zda dost skoro. Uvidime, ci mi to ajdoktor potvrdi

denidi
9. dec 2015

@butterfly333 no ako? Dufam,ze na teba ovulka pockala 😉 ale ved ste snazilkovali,tak by to malo byt okik,aj keby uz bola

butterfly333
9. dec 2015

@janulka_1 @laauraa @ denidi baby prave som si robila ovu dnes 15DC čo poviete?

butterfly333
9. dec 2015

@denidi no moja včera sme dali sexiiik po 3dnovej pauze a včera som mala bolesti krížov aj to ružove špinenie cez ovu to mavam tak a pozri dnešný ovu test čo nan povieš??Nevadí že sme sa snažili včera ked je dnes takýto test?? Sex dáme aj zajtra skoro rano.

kakatulik
9. dec 2015

@butterfly333 ...a keby ste dali dnes vecer a pozajtra ranoo?...ale je to pozitivneee....juchuuuu 🙂

butterfly333
9. dec 2015

@kakatulik no moja sex bol včera po troj dnovej pauze a dáme zajtra rano čo povieš aby dozreli spermie a zajtra idem aj k gyn tak uvidím.Je už pozit?či ešte skusim ovu aj na večer.?

kakatulik
9. dec 2015

To som zvedava co povie Dr.ak nic neuvidi tak ovu bola,ale ak uvidi tak este len bude dobre nacasovane. 🙂 ...a co keby az zajtra vecer...budu dozrete a od lekara budes vediet viac....

butterfly333
9. dec 2015

@kakatulik ved to prave neviem nobaby tu píšu že je lepšie skoro ráno medyi 6-7h rano tak a ku gyn idem až poobede okolo 12h tak neviem či dat ráno či večer??

janulka_1
9. dec 2015

@butterfly333 podľa mňa je už dosť silná, ale pre istotu by som ešte jeden večer skúsila. Dnes už nesexíkuj, to nie sú ani dozreté spermie, dajte si pauzu a už len rátaj DPO

butterfly333
9. dec 2015

@janulka_1 myslíš že ked sme dali včera sex a dnes nie tak zajtra rano bude stačit?? No uvidím čo ešte povie gyn.No testík skusim aj navečer a od kdey mám rátat 1DPO? zajtra?,Meriam aj BT dnes bola ešte 36,6 od večra do zajtra rana snad spermie dozreju.

denidi
9. dec 2015

@butterfly333 anooo,krasne pozitivny,tak sa pekne snazte😉

janulka_1
9. dec 2015

@butterfly333 podľa mňa keď ste sa snažili včera a bol plodný hlien tak by mali spermie prežiť týchto pár dní. A zajtra ráno šup na to. Ale skús napísať skúsenejším ako saravalentína22 (dúfam, že som to nepoplietla). Ani ja neviem ako sa rátajú DPO, resp odkedy? Baby poradte @ivka1608 @denidi a ďalšie

kakatulik
9. dec 2015

@butterfly333 ocuvaj,ale ked je takyto tmyvy dnes,pochybujem ze bol vcera tmavsi,ked predvcerom este bleducky...aj ked ina znacka.
Ja si tiez myslimze zo vcera tie spermie v pohode preziju....ved to je jedno asi ci rano ci vecer 😉 .
Ja si myslimze ovulka este len bude zajtra.Ved uvidíme aky bude testik vecer. 😵
Den po ovulacii asi az ked sa zvysi teplota si myslim
To s tou teplotou je sranda. Ja mam vzdy uz tak 5dni pred mrskou taky pocit ze uz uz pride a vlacim vlozky jak blazon so sebou a pritom viem ze pride plus minus nacas. t
eda takto to bolo dovtedy pokial som si nezacala merat teplotu.
Teraz pohodicka a nohy v teple.Do pondelka teplota 36,8-36,9 to som vozky netrepala.Vcera 36,5..a vecer uz bola navsteva tu....

janulka_1
9. dec 2015

@kakatulik a keď si nemerám teplotu tak ako mám začať rátať DPO? Síce ešte ovulka nebolo ale nech som pripravená 😀

kakatulik
9. dec 2015

@janulka_1 podla mna ,neviem ci sa nemylim,ale ked ti zbledne testik po to najtmavsom by mala byt ovu tak asi ten den potom.