Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@laauraa aaaa nie je Nosifol pre chalanov????...ci je to jedno
Inak ja dnes 1DC haa konecne lebo uz tyzden chodim jakkkk 🙄
Inak s tou Alchcmilkou je to divne.Ja som ju pila cely mesiac a mala so pocit,ze som nemala take silne a bolestive krvacanie a ani nie take dlhe.....,ale preco sa nesmie pit po ovulke?
@butterfly333 ...kedyyyyyy?????....budeme skoro uvidis,ale ja dnes 1DC....
@kakatulik čoooo 1Dc?? ☹ ☹ ☹ ☹ tak to ma mrzííí no zas lepšie ako neskor.
@butterfly333 to nevadi,dokonca prisla skor o pol dna.Tento mesiac som necakala ani nic ine,,lebo sme mali totalne opacne smeny....,ale ja to az tak tragicky nevidim...bude ked budu optimalne podmienky 🙂
@majrab Viem 😉 Nektar môže mať len 25% ovocnej zložky a je riedený vodou. A aj to málo, čo tam je, je z koncentrátu. Šťavy lisované za studena sú takmer v každom hypermakete v chladiacich boxoch a myslím, že sú účinnejšie. Ale každému vyhovuje niečo iné, tak ak si spokojná tak kľudne pi aj nektár.
Tak babule asi som sa predcasne tesila :( dnes na papieri slabucky ruzovkasty vytok zajtra sa ma ukazat mrcha :(
@butterfly333 no ako? Dufam,ze na teba ovulka pockala 😉 ale ved ste snazilkovali,tak by to malo byt okik,aj keby uz bola
@denidi no moja včera sme dali sexiiik po 3dnovej pauze a včera som mala bolesti krížov aj to ružove špinenie cez ovu to mavam tak a pozri dnešný ovu test čo nan povieš??Nevadí že sme sa snažili včera ked je dnes takýto test?? Sex dáme aj zajtra skoro rano.
@butterfly333 ...a keby ste dali dnes vecer a pozajtra ranoo?...ale je to pozitivneee....juchuuuu 🙂
@kakatulik no moja sex bol včera po troj dnovej pauze a dáme zajtra rano čo povieš aby dozreli spermie a zajtra idem aj k gyn tak uvidím.Je už pozit?či ešte skusim ovu aj na večer.?
To som zvedava co povie Dr.ak nic neuvidi tak ovu bola,ale ak uvidi tak este len bude dobre nacasovane. 🙂 ...a co keby az zajtra vecer...budu dozrete a od lekara budes vediet viac....
@kakatulik ved to prave neviem nobaby tu píšu že je lepšie skoro ráno medyi 6-7h rano tak a ku gyn idem až poobede okolo 12h tak neviem či dat ráno či večer??
@butterfly333 podľa mňa je už dosť silná, ale pre istotu by som ešte jeden večer skúsila. Dnes už nesexíkuj, to nie sú ani dozreté spermie, dajte si pauzu a už len rátaj DPO
@janulka_1 myslíš že ked sme dali včera sex a dnes nie tak zajtra rano bude stačit?? No uvidím čo ešte povie gyn.No testík skusim aj navečer a od kdey mám rátat 1DPO? zajtra?,Meriam aj BT dnes bola ešte 36,6 od večra do zajtra rana snad spermie dozreju.
@butterfly333 anooo,krasne pozitivny,tak sa pekne snazte😉
@butterfly333 podľa mňa keď ste sa snažili včera a bol plodný hlien tak by mali spermie prežiť týchto pár dní. A zajtra ráno šup na to. Ale skús napísať skúsenejším ako saravalentína22 (dúfam, že som to nepoplietla). Ani ja neviem ako sa rátajú DPO, resp odkedy? Baby poradte @ivka1608 @denidi a ďalšie
@butterfly333 ocuvaj,ale ked je takyto tmyvy dnes,pochybujem ze bol vcera tmavsi,ked predvcerom este bleducky...aj ked ina znacka.
Ja si tiez myslimze zo vcera tie spermie v pohode preziju....ved to je jedno asi ci rano ci vecer 😉 .
Ja si myslimze ovulka este len bude zajtra.Ved uvidíme aky bude testik vecer. 😵
Den po ovulacii asi az ked sa zvysi teplota si myslim
To s tou teplotou je sranda. Ja mam vzdy uz tak 5dni pred mrskou taky pocit ze uz uz pride a vlacim vlozky jak blazon so sebou a pritom viem ze pride plus minus nacas. t
eda takto to bolo dovtedy pokial som si nezacala merat teplotu.
Teraz pohodicka a nohy v teple.Do pondelka teplota 36,8-36,9 to som vozky netrepala.Vcera 36,5..a vecer uz bola navsteva tu....

@kakatulik kedy aj my budeme mat take krasne // 😕 😕