Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 nie nemieram, ale kedy inokedy by bola? Ostatne testy su este slabsie. A gyn povedala pri ultrazvuku, ze v kavom vajecniku je vidiet prazdne miesto po dominantnom folikule, ktory praskol a tym prebehla ovu (aspon takto som to pochopila)
@janulka_1 ahaa tak potom ovu už bola.
@ivka1608 a cítiš aj nejaké príznakay?? od ovu
@butterfly333 taka som zostala v soku ked mi povedala, ze ovu uz bola. Este aj na monitore mi to ukazovala, to prazdne miesto. Tak neviem. Asi budem robit tie ovu testy do konca tyzdna a uvidim
@janulka_1 no ved ked vravela že ovu bola tak už robit nemusíš.Inak mámtaký zvlaštny pocit v podbrušku neviem tak pichavo bolí ale take jemne bolenie čo to može byt? že by vajko praskol? či??
@butterfly333
Testy su zhora, 9/10/11 dc cize dnes je 11dc, som dufala ze uz zajtra bude ovu, kedze mam kratsi cyklus, nedockava som ;)
@janulka_1 ovu teraz som robila čo povieš.
@butterfly333 podla mna den je den D, myslim, ze uz nebude silnejsia. Cize si tak isto ako ja, den pred ste sa snazili
ak to teba bolo u mna naozaj tak
@butterfly333
@janulka_1 ano včera bol sexííík po 3 dnovej pauze a zajtra rano dame. Inak ked si mala pozit ovu necitila si dnes či včera take jemne pichanie v podbrušku?
@cvakatko nebooooj dočkáš sa všetko chce čas.
@kakatulik no super dakujem a čo to jemne pichanie v podbrušku nevieš čoto može byt.
@butterfly333 pravze ano, dnes aj vcera, pichanie, krize a ako keby som bola nafuknuta. To ma co znamenat?
@janulka_1 no to aj ja mám len neviem čomu to pripísat či vajko prasklo či čo?
@butterfly333 ,to mozu byt rozne veci.Moze to znamenat ako sa vajcovod hybe a otaca k vajecniku,alebo sa vajico dostava u z vajecnika,alebo ako praska folikul....vselico to moze znamenat. 🙂
@butterfly333 vonec neviem. Ja som myslela, ze to je ovulacia ale ked uz bola tak neviem
@kakatulik no tak nech to je hoci čo ale hlavne nech sa nám zaderííííí
@butterfly333
@janulka_1 baby ja dnes take iste pocity,take pichanie v brusku,aj krize citim,tak presne juuj len nech sa nam zadari
@butterfly333
@janulka_1 a moje testiky takto,vcerajsie pozitivne a dnes tie spodne dva uz slabnu
Clovek zbehne kupit dalsie testy a tu je toho tolko popisane 🙂 strasne som rada za vas ...🙂 @butterfly333 @janulka_1 k tomu pichaniu ja som to citila az do vcera vecera aj viackrat v priebehu dna na pravej strane z tej strany islo aj vajko tento mesiac tiez neviem co to ...ale dufam ze len to co ma 🙂
@butterfly333 aj tebe dnes testik krasne ukazal 😉 tie testy ti dnes prisli,ako na zavolanie 😉
@janulka_1 nezufaj Len si mozno nezastihla vrchol...aj ked s tym dlhym cyklom neviem ako dlho sa taketo veci davaju doporiadku...ale ked to doktorka potvrdila tak by to malo byt ok myslim mozno by si uz tento mesiac mala svoj kratsi cyklus a tam by to aj sedelo...ale keby som mala testy asi by som este testovala pre istotu
@ivka1608 tak to dufam aj ja že je to len niečo dobre zajtra idem ku gyn opytam sa ho.
@denidi ano ano tie testiky mi dnes prisli od korytnacka81 za super cenu 0,27€,za kus. Dufam že mi prinesu štastne // v tehu.
@butterfly333 si zlata ja tym ze som mimo ani dokimu ist nemozem :( ani som nedufala ze by sa mohlo podarit a teraz som prec az do 6.1 zosaliem

@janulka_1 myslíšže ten na 9DC bola ovu ja neviem ta čiarka nieje taka silna ako kontrollná BT nemeriaš??