icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mirkapp
10. dec 2015

ahojte baby potrebujem poradiť, dnes mám 46DC, bežne som mávala 33-35max. Pred dvoma mesiacmi som brala antibiotiká, minulý mesiac som mala tiež cyklus takmer 50 dní. Predpokladám že to mi rozhádzalo cyklus. V tom čase som začala brať aj kyselinu listovú. Dnes som si urobila tehotenský test, bol negatívny, urobila som ovulačný a boli tam dve čiarky. Môžem mať ovuláciu tak neskoro? je to prirodzené?

sara34valentina
10. dec 2015

@butterfly333
no cigarety su negativne ...som zasadne proti fajceniu +na verejnosti , ked stojis napr na zastavke alebo pred obchodom vkracas dnu a stoja tam ludia, co fajcia , staci aj jeden a ten smrad a ked ides skocikom vsetko ide dnu......u nas by sa mali sprisnit zakony az o necele 2roky .... vo Svajci napr uz nemozes ,,,,vobec skoro neexistuju miesta pre fajciarov.... neznasam fajcenie..............ale nie to som tu chcela pisat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 drzkam vam palce, dufam sa zadarilo, myslim si, ze ked mate dve deti a 4x si otehotnela, ze nebude problem!!!!!

sara34valentina
10. dec 2015

@mirkapp dve ciarky su pocas celeho cyklu ...... !!!!!!!!!!!!!!!!! pozitivny sa pocita az ked je takyto , a ovulacia nastane do 48hod+12hod zije vajicko (60hodin) 😀

butterfly333
10. dec 2015

@sara34valentina nocelkovo som bola tehu 6xz toho mám dve deti.No ja tiež nefajčím no zakazat to mm nemožem fajčí velmi dlho skor ako sme sa spolznali a fajčil viac ovela viac a mala sa nám podarila na druhy mesiac teraz fajčí menej skratka toho sa nevzda aj keby chcel no snád sa nám podarí tehu.

butterfly333
10. dec 2015

@sara34valentina ako pozitívny počas celeho cyklu???? to si ako myslela? Ja mavam ovu pozit jeden den.

sara34valentina
10. dec 2015

@butterfly333 ????????? dve ciarky su pocas celeho cyklu viditelne ale nie pozitivne,,,,lh hormon mas cely cyklus ak si zdrava

sara34valentina
10. dec 2015

@butterfly333 to ruzovym oznacene je lh hormon co si meriac ovu testikmi je pocas celeho cyklu preto su tam vzdy dve ciarky

butterfly333
10. dec 2015

@sara34valentina ahaaaa no to som nevedela mna terah hlavne zaujímaju tie tehu // dufam že aj ja ich čoskoro budem mat. No lendufam že sa mm zrýchlia spermie.

sara34valentina
10. dec 2015

@butterfly333 co berie? dolezity je prisun vitaminu E , C, zinok a 4dni bez sexu na dozrievanie! a hlavne nenosit mobil u seba vo vrecku 😀 😀 😀 😀 neboj podari sa 😉

butterfly333
10. dec 2015

@sara34valentina no berie zinkosel macu a čaj z kotvičníka,ešte rozmýšlamnad tým vit E. a pred pozit ovu testom sme mali volno 3dni aby zas neboli stare spermie tak som to čitala a aj gyn tak vravel a potom den apuza a na dalši den ráno o 6:30h rano. no mobil ked je doma tak na stole ho ma a ked ide von tak v bunde.

sara34valentina
10. dec 2015

@butterfly333 super zinok je najdolezitejsi, neboj mozno si uz tehu 😉 😉 😉 😉

butterfly333
10. dec 2015

@sara34valentina no bodaj by si mala pravdu moja.No a poznáš macu ?aj ta ma vela toho v sebe čo pomáha mužom spermiám,

cvakatko
10. dec 2015

Baby no neviem... Dnes katastrofa.. Jednak som sa z roboty ledva doplazila, o 6 vecer uz teplota 37,5 (akoze z choroby) tak lezim v posteli smrkam cumlem neo angin na hrdlo... Plus sme sa tak pohadali s mm ze konieeec nebavime sa obidvaja oduti len sa obchadzame resp on ma obchadza ja lezim v posteli. Tak neviem co z toho dnes bude... Ci vobec nieco... Inak mm nevie ze testujem ani ze tak velmi by som chcela babo, po augustovom potrate sme to nechali akoze tak ale ja by som uz chcela veeelmi :( len teraz toto tak neviem... Ide mi prasknut hlava z tohto vsetkeho

sara34valentina
10. dec 2015

@butterfly333 nie nepoznam ale pocula som o tom,,,,,, neboj nic budes coskoro tehu 😉

sara34valentina
10. dec 2015

@cvakatko ukludni sa chod za nim, pekne si uvarte cajik, a ak by z toho nic nebolo, tak skuste zajtra rano 🙂 udobrenie niekedy musi urobit aj zena 😀 😀 😀

laauraa
10. dec 2015

Dievcata tak sa nevzdavam vcera sme mali s priatelom 5 rokov bol sexik ale vcera som netestovala, az dnes 19:30.... Predvcerom som mala 13mm folikul... 🙂 snad uz coskoro pride aj ked sa uz zdalo este ked som bola len 8-9dc.... Dnes som 13dc

butterfly333
10. dec 2015

@sara34valentina ved hej snad sa raz zadarí aj mne a ked nie tento cyklus tak snaád další sa to už podarí.

denidi
10. dec 2015

@laauraa no vidis tmavne,daj tomu este nejake dva,nanajvys tri dni to uz by mal byt aj folik spravne dorasteny 😉

laauraa
10. dec 2015

@denidi ach no dufajme 🙂 aj na ms kalendari mi pise ze o 3 dni by mala prist :D

mirkapp
10. dec 2015

@sara34valentina ale tue ciarky boli rovnako vyrazne ovela silnejsie ako ppslala teraz napr laauraa

cvakatko
10. dec 2015

Skusila som este teraz vecer (poobede som nemala testy, zabudls som u nasich) a myslim ze po vypiti litra caju s medom a citronom co som drzala aby som nesla cikat skor ako za dve hodiny tak vyzera toez celkom dobre aj vecerny :D

janulka_1
10. dec 2015

@cvakatko uz ti slabne takze sup sup na to nech to nepremeskas

ivka1608
10. dec 2015

@cvakatko tak tak ako pise
@janulka_1 deň pauza a na dalsi deň rano poistit 🙂

ivka1608
10. dec 2015

@janulka_1 no som strasne zvedava ako to dopadne s tymi testikami 🙂 tiez by som testovala dalej drzim palceky myslim že to fakt este len dojde 🙂

ivka1608
10. dec 2015

@mirkapp mozne je vselico ...ak bola ciarka silna ako kontrolna tak moze byt ovu ...a teplotu nemerias ? Tam by si si to vedela pekne potvrdit ci prebehla alebo nie

mirkapp
10. dec 2015

@ivka1608 nemeriam...zatial som nechcela az tak prepadnut sledovaniu sa, myslela som ze sa nam to podari spontanne... ale asi nie

ivka1608
11. dec 2015

@mirkapp no jasne..ved my taktiez ..ked sa ale dlhsie nedarilo tak som sa bala ci vobec mam ovulaciu...bo az tu som sa dozvedela ze mozem sice krvacat ale ovulacia nemusela prebehnut ...este mam krpca zavislaka ktory si dojde obcas cucnut a dost som schudla tak som sa bala ci ovulaciu vobec mam ...no a zistila som ze ano 🙂tak drzim palceky

majrab
11. dec 2015

Baby, kramy sa rozhodli,ze sa nerozbehnu a taketo mam testy....mozem si robit nadeje?

ivka1608
11. dec 2015

@majrab anooooooooo 🙂gratulujeeeeeeeem uz nech len silnie

denidi
11. dec 2015

@majrab jo jejo,zeby to ten veternik sposobil 😀 😀 😀 super gratulujem,vyzera to velmi dobre 😉