Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
dievcence stalo sa vam niekedy,ze vam aplikavcia vyznacila ovulku inokedy,ako bola? ja si myslim,ze som mala ovulaciu 9.12 aj podla ovu testov,podla velkosti folikov aj podla bolesti bruska a moj graf tvrdi,ze bola 10.12,ja viem jeden den hore dole,len ma zaujima,ci sa to moze stat
@ivka1608 super krasne silnie. splodili ste podla tej metody sara34valentina??
@butterfly333 dakujem no chcela som podla toho ale len na polovicku sa podarilo.. bola pauza 4 dni potom sme uz nevydrzali takze den pred pozitivnym testom bol sex ale uz bolo kopec hlienu a na druhy den islies drahy prec na tri dni tak sup test ten pozitivny tak sme na to vhupli este pred odchodom 🙂
@ivka1608 no my sme mali pauzu tir dni pred pozit testom dali sme sex po troj dnovej pauze potom volno a zasa skoro rano o6:30 no tak som zvedava čo z toho bude.Len mm má lenive spermie nie všetky tak berie všetko možne tak uvidíme či to pomože.
@butterfly333 pomoze uvidis silno drzim palceku aj na nohach 🙂 ja som bola strasne nestastna ked povedal ze musi ist prec uz som ani nedufala ze sa to podari ak to nepoistime cez ovulaciu...ked odisiel som pol hodinu s nohami opretymi o stenu v sviecke bojovala proti gravitacii 😀😀😀 ano viem ze to nepomaha ale v zudafalosti robi clovek este zufalejsie ciny 😀
@ivka1608 no mm bol na spermio pred mesiacom čiže tie doplnky berie mesiac no neviem či to stačilo jasne berie to stale každý den len uvidímekedy to zaberie a bude vidiet výsledok.
@ivka1608 pozri graf tie srdiečka bol sex snad to stači.
@butterfly333 myslim ze tych srdiecok tam mate pozehnane 🙂 no vobec netusim po kolko sa prejavia taketo vyzivove doplnky ale pevne verim ze sa na to spravne miesto jedna prebojovala 🙂 ten graf vyzera viac ako dobre uz Len chvilku vydrzat vsetko bude ok uvidis
@ivka1608 no snád máš pravdu no ak sa nezadarilo teraz tak možno další mesiac.Ved berie zinkosel macu vit E vit C čaj z kotvičníka snád to pomože.A ako sa cítiš mala si po oplod,nejake príznaky??a teraz??
@butterfly333 jasne a je super ze sa takto snazi mnohi by sa na to vytoto ... ci uz tento alebo dalsi zadari sa len sa nevzdavat ...popravde nemala som ziadne priznaky az na jeden vecer kedy som mala citlivejsie bradavky ale krpcovi isli zadne stolicky tak sa furt ukludnoval na dide takze aj to bolo skor tym...na a teraz na mna vzdy dojde na obed utlm tak si s krpcom hodku schrupnem ale keby som bola doma tak si to asi ani nestihnem uvedomit bo som v jednom kole ked zaspi tak upratujem varim na veget neni moc cas...takze nie som moc ukazkovi priklad tehotenskych priznakov🙂
@ivka1608 ja som domauž od apríla kedže som po dvoch operaciach a od zajtra ma čakaju dalšie rehabká tak som doma.Som dva dni nejaka nervozna všetko mi vadí a lezie na nervy.Zatial som napieklaasi 300ks koláčov k vianociam no ešte budem piect ved sa nudím doma.No mm sa snaží jamu dávam vit.a varím čaj to každý den lebo chyba je len v nom lebo fajčí a vraj preto ma lenive spermie.Gyn povedal bud sa mu zlepší pohyblivost alebo jedine potom na umele.čo vobec neprictakže poslušne berie všetko čo mu dám.
@butterfly333
@denidi
@zabka1987
@sara24valentina diieevcataa teraz vecer takato ciarockaa kedy mozme?????
@laauraa no vyzera to dobre no pozit bude asi zajtra,kolko si DC?
@butterfly333 joj na zivo su uplne skoro rovnake mozno o otienok :D dnes 16Dc
@laauraa no na teste ti je trocha asi skreslene no neviem aj maš nejaký ovu priznak?Ja som doma nemaa ovu testy tak som len podla bolesti krížov a podbruška a aj taký ružový výtok s krvou trošku som mala tak som vedela že je už ovu na ceste,na druhý den som robila ovu test a bol pozit.Taksme sa snažili v ten den mojich príznakov.
@butterfly333 no rano hlien nebolo ho privela a pocas dna pocit mokra ked som sedela, a bolia ma krize a pichalo ma trolinku vo vajecniku.,,
@butterfly333 fuha tak to uz asi nevies co so sebou 🙂 aspon budetee mat sladucke vianoce ... A co sa tyka fajcenia no nikto nie je dokonaly hlavne ze sa snazi ... Verim tomu ze robi co moze ;)
@ivka1608 no ked som mm spoznala fajčil 2krabičky denne a mala sa nám zadarila za dva mesiace a za dalšie dva mesiace bola svadba,čiže sme sa poznali 2mesiace a požiadal ma o ruku,potom bola svadba za dva mesiace a to som ani nevedela že som tehu lebo som sa vydavala v sobotu tancovalo sa pilo,v nedelu po svadbe mi ostalo nejak zle tak som na druhý den kupila test a tam //.Tak ja verímže sa zadarí aj teraz mm už tolko nefajči 10ks denne a berie aj tie vit.
@butterfly333 vies moja,lenze tymi dlhymi rokmi fajcenia mohli zleniviet...,ale to moze byt aj uplne nieco ine. No vidis. Ty si dala svadbu za dva mesiace a dnes sa planuje dj rok.😍

@butterfly333 pekne stupas😉