Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zuzka56 ano od 3DC no do karty mi sestrička zapisala DC že mám28 a ani sa ma nepýtalanoja mám 30-32DC,preto sa pýtam či to nieje skoro od 3DC ked na letaku je písane ine.
@zabka1987 to je ale sivá čiarka či zle vidím?je ružová??Ja týmto testom moc neverím mne vždy ukážu pokneho ducha a tehu žiadne,tak je neviem,No moja dufamže ty budeš mat krásne // držím mooooc palceky.
@butterfly333
Malo by to byt v poriadku. Naposledy som mala na 12dc 17mm folik, u mna clostil zabral. U môjho pco je to veľký úspech. Držím palce. Kedy mas kontrolu?
@zuzka56 no ak tento mesiac ms príde čo dufam že nepríde som 8DPO ams mapríst 25.12 no tak od 3DC mam brat clostil a na kontrolu na 14DC,ovu mavam na 15DC mysliš že je to v poriadku?
@zabka1987 moja a aký máš ten výtok biely kremový??Teba nepichlo v podbrušku tak silno??Len sa pýtam ja som tiež stale vlhká a včera ked som ležala tak ma strašne pichlo v podbrušku až ma mykl,no ale len raz no to asi určite nič neznamenalo.
@janulka_1
@ivka1608
@butterfly333 dakujem zienky . anooo moja je ruzovy len moj fotak na mobile strasne foti . Ciarocka tam je krasna, videl by ju kazdy 😀 len fotak mi ju nechce pekne cvakunt ale verim, ze v nedelu bude krasna 🙂 ano vytok mam taky do biela skor , nie velmi vela ale mam stale na intimke . Mna bolelo v podbrusu zopar dni riadne ale teraz ma len tak sem tam jemne pichne trosku . Ani sa necitim uz ako keby mam dostat strasne silne kramy, preslo to amna vydy bolieva dost brucho pred ms a zatial teraz nic uz 3 dni . V nedelu by som mala dostat . Uvidime
@zabka1987 tak to je super že máš krasne // ružove,Mna brucho nebolieva ani pred ms ani prsia ma nikdy neboleli ani pred ms len neviem či to pichnutie včera niečo znamenalo neviem no uvidím ešte mám čas 8dni.No a intimku ja nosim stále,
@ivka1608 si zlata , mam sice lieky ale nadeje si uz radsej nerobim 🙂 ale momentalne velmi , velmi verim 🙂 Inac zienky neverila som ,ze tam budu dve . Ved sex sme mali len jeden 4dni pred ovulkou 🙂 s muzom sme si povedali , ze ked to ma prist tak pride a to som vedela presne kedy bude ovu a mali sme aj sex medzitym ale nie na plno ,ze radsej 😀 a ono to vyslo , neuveritelne 😀 a to nemam nic napecene ale nevadi , kaslem ja na to . Objednam tu od jednej pani ,co pecie domace asi lebo teraz si dam uz velky oddych , leharo. Uz len vydrzat nepovedat menzelovi bud to bude potom vianocny darcek alebo 30.12 mame vyrocie 13 rokov spolu 🙂
@butterfly333 teraz ma nic nebli, nic mi nie je zatial . akurat mma chut na nieco poriadne sladke 😀 ale to ja mavam bezne
@zabka1987 presne takto isto som na tom ja, že sa bojím či tam budú tie dve // ale nie a preto ten deň odkladám stále. Ale asi zajtra už pôjdem na to, budem 25DC tak možno by mohlo už niečo ukázať. Neviem koľký deň po keďže nemám ani tušenie kedy som mala ovu (ale dr potvrdila, že bola). Mám aj výtok raz je hustejšie, raz redší, mení sa v priebehu dňa.
@janulka_1 aten hlien býva aj ked nieje tehu a je pred ms taký?Ja mám tiež biely výtok nie moc ale intímku mám,no do ms 8dni.
@janulka_1 ovu testik doma zial uz nemam 🙂 ja som dnes 26dc ale ovu som mala 16dc . Inac na mna dost skoro , nikdy som tak skoro nemala 🙂 mne tiez potvrdila ,ze ovu bude inak by som ani nevedela ze som pred ovu uz a presne mi aj odhadla aky den bude . ja som si skusala napr test aj 8dpo a uz vtedy tam bola ale taka naozaj nic, som si myslela skor ze to je kanalik . Ovu testy som minula do posledneho.
@zabka1987 ty si teraz 10DPO? ja 8DPO nodo ms 8dni tak mam ju dostat 25.12 to budem16DPO 24.12.
@butterfly333 ano som 10dpo . Ovu som mala 7.12 a ms 22.11 zacala . Dnes som 26Dc 😀 este nieco 😀 ovu som mala neskor tak preto pocitam ms skor na nedelu pondelok, podla luterarnej 14 by som teda mala mat cyklus 30dnovy . Ak si 8dpo , tak mas 6dni do ms predsa . Ved luterarna by mala byt 14dni max, nie?
@zabka1987 veriť je zaklad 🙂 my sme to mali podobne tri dni pred ovulkou vo stvrtok sexik ovu bola zo soboty na nedelu ale polovicka isla prec tak sa nedalo poistit neostavalo ine nez dufat 🙂a vlastne este v piatok do obeda ale to nebolo ani pomalu 12 hodin od posledneho sexu takze neviem ci boli kamosi fit 🙂 kazdopadne sa tesim ze sa tu tie tehu bacile drzia a verim ze nas bude este viac čo budu mat originalne darceky pod stromcek 🙂
@butterfly333 pred mrchou mám sucho alebo len minimum hlienu. Však uvidím čo bude a keď nie tak ideme dalej
@zabka1987 no ano len ja mavam cyklus 30+-1,2 dni no vždy som malapresne 30dni.no naposledy mi prišla na 35DC predtým 32DC tak neviem prečo mi to takto skače odkedy sa snažime tak chodí +- 1,2 dni.Tak neviem podla kalendara v mobile mi to ukazalo že ms pride 25.12 no a keby to bolo 6dni do ms tak ms na 29DC? ak počitam aj tento den,či ako?
@ivka1608 moja ja sa drzim hesla, ze to netreba prehanat 😀 ked som chcela byt tehu a nonstop sme sexovali nic z toho, oboch chalanikov sme splodili s vacsimi prestavkami 🙂 oboch v den ovu testu a pred tym som mala pauzu 5/7dni 🙂 aj teraz sme mali pred 4 dni pauzu . Ono ja verim viac teraz lebo ked tak uvazujem neskora velmi ovu nie je dobra lebo tym sa skracuje luterarna faza a teraz mi vysla ovu na 16dc ako by mala tak verim ze sa ms nespusti 🙂 ja om ovu mala vzdy 22-26dc a podla mna je to strasne neskoo uz aj ked dr povedala ,ze v tom ziadny problem nevidi . ale moze to byt problem ze preto sa neuchyti a vyplavy to ms
@ivka1608 ajmy sme mali sex tri dni pred ovu potom den pauza a na dalši den skoro ráno o 6.30 tak snad sa zadarí,
@butterfly333 moja vzdy si k ovu ked je daj +14dni a vtedy by mala prist ms 🙂 moja aj mne vzdy skace, ja som mala 28-40 dni ale ked som vedela ovu kedy mam som si pripocitala 14dni a prisla . Ja sledujem cyklus uz dlhsie a zatial mi to vychadzalo. snazime sa len od sept a 2x to aj vyslo ale so zlym koncom . vsak vies

@zabka1987 aj ja v nedelu tak uvidim. potom hodim 🙂 ale mne je aj zle strasne. pondelok priserna bolest hlavy, v utorok rano grcanie v praci 🙂 a vcera detto 🙂 dnes je to celkom ok 🙂 ale chodim aj spavat skor nez nas maly 4 rocny 🙂 tak uvidime. Mozno budeme spolu tehu 🙂